Blogg

Bästa Task Management Apps för Apple Watch och iPhone

Vi människor tenderar att komma ihåg saker som hände för många år sedan. Samtidigt kan vi glömma att köpa ägg och bröd till nästa morgons frukost. Så här är vi. Tack och lov har vi skapat appar för att ta hand om den senare. Att göra och uppgiftshanteringsappar för iPhone, Apple Watch etc. påminner oss om att aldrig missa något.

Om du aldrig har använt en sådan app kan du håna den. Men när du väl har använt någon av uppgiftshanteringsapparna för iPhone, iPad, Apple Watch som nämns här, kommer du att tacka dig själv (och kanske också vi) för att ladda ner dem.

1. Gör något

Benämnd som ”måste-ha-app” av NY Times, USA Today, Lifehacker, Any.do måste finnas i din speciella samling av aktivitetshanteringsappar. Du kan snabbt skapa att göra-listor och synkronisera dem med din kalender och Facebook.

Håll koll på dina uppgifter för dagen, veckan och månaden. Med den smarta kalenderkoordineringen kan du schemalägga möten med dina kollegor.

Det skickar dig påminnelser för en schemalagd tid eller när du når en viss plats. Dessutom stöder Any.do flera språk inklusive engelska, arabiska, katalanska, tjeckiska, danska, nederländska, franska, tyska, hebreiska, ungerska, indonesiska, italienska och mer.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Todoist

En av de bästa funktionerna i den här appen är att du kan hantera dina uppgifter även offline. Appen uppskattas av bigwigs av media broderskap i USA. Du kan lägga till, slutföra och schemalägga uppgifter från din telefon, surfplatta, skrivbord, webbläsare, e-post och mer.

Todoist är tillräckligt flexibel för att integreras med andra appar som Google Drive, Cloud Magic, Sunrise Calendar, Toggl, IFTTT och Zapier. Om detta inte övertygar dig om att ladda ner den här appen kan mer än 4 miljoner användare garantera att den är användbar. Dessutom kan du använda den här appen från din Apple Watch.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

3. GÖR

På vår lista är DO-appen placerad så högt eftersom den är enkel och förtjänar att vara på toppen av alla inlägg som talar om uppgiftshantering. Den här appen är vacker på sitt eget snygga sätt. Du har ett antal färger för att anpassa utseendet. För större tydlighet kan du organisera efter underlistor. Du kan också lägga till repeterbara påminnelser med varningar och märken eller skapa objekt som visas igen under ett visst intervall.

För att lägga till ett objekt måste du helt enkelt trycka på plusikonen (+). För att markera ett objekt som slutfört, svep bara åt vänster till höger. Svep åt vänster för att stänga av din lista. Om du vill ändra ordningen håller du ned. Jag menar vad som kan bli enklare än detta! Jag rekommenderar starkt att du använder den här appen. Den gratis versionen låter dig lägga till upp till trettio objekt. När du väl har använt det skulle du vara som: 'Ja, utvecklaren förtjänar mina pengar.'

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis (Gör: Premiumversion - $ 4,99)

Ladda ner

4. 24me Smart personlig assistent

Hantera alla dina KALENDER, UPPGIFTER, ANMÄRKNINGAR och personliga konton med bara en enda app - 24me Smart Personal Assistant. Med hjälp av avancerad teknik synkroniserar 24me alla dina uppgifter med kalendrar och ansluter till Microsoft Outlook, Microsoft Exchange, Yahoo! Kalender, Apple iCal och andra.

Definiera din produktivitet med automatisk generering av dina uppgifter; allt du behöver göra är att välja vilket konto du vill ansluta. Appen kommer att påminna dig om kommande faktureringsbetalningar från dina tjänsteleverantörer, speciella händelser för vänner och familj, ekonomiska, sociala nätverk, påminnelser från din inhemska påminnelser-app.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Förfallodag

På grund av din iPhone är det omöjligt att glömma någon uppgift eftersom den här appen fortsätter att påminna dig tills du gör något. En annan viktig egenskap hos Due är att du inte behöver skapa ett konto för att använda den här appen.

Due är optimerad för iPhone 6, iPhone 6 Plus och Apple Watch. Ljudvarningar spelar en viktig roll i en påminnelsesapp och Due har 58 olika ljudvarningar av olika längd att välja mellan. Synkronisera dina påminnelser med iPhone, iPad och Mac med iCloud eller Dropbox.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: $ 4,99

Ladda ner

6. gTasks Pro

Med gTasks Pro kan du synkronisera alla dina uppgifter över alla iDevices. Det ger det bästa från två världar - Google och iPhone. Eftersom den förra är en mycket använd produkt över hela världen kan du enkelt hantera dina uppgifter och integrera samma med olika Google-plattformar.

Du kan visa dina uppgifter och kalenderhändelser på ett ställe; hålla dina uppgifter organiserade med deluppgifter; det erbjuder platsbaserade påminnelser som när du lämnar ditt kontor; ställa in upprepade uppgifter som "betala räkningar" varje månad.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: $ 5,99

Ladda ner

7. Hitask: Team Task Management

När du har installerat den på den första skärmen står det 'Task Management Made Delightfully Simple.' Jag använde appen och jag tycker att den är sant. Hitask är tillgängligt på stationära datorer, surfplattor, mobila enheter, etc. Det är funktioner-packat och låter dig skapa projekt, evenemang och mer. Andra funktioner inkluderar delad kalender, dokumentlagring, tidsspårning, rapporter, teamchatt, taggar, Google Kalender-integration, möjlighet att exportera dina data och många fler!

Insidan av Hitask-appen är ren. Det övergripande utseendet är lugnt och professionellt. Den här appen tar din arbetsuppgiftshantering till en ny, förbättrad nivå. Du kan skapa ett team eller gå med i ett. Du måste betala och uppgradera för att kunna dra nytta av alla funktioner som den här appen erbjuder.

Kompatibilitet: iPhone

Pris: Gratis

Ladda ner

8. DropTask

Det finns ett antal apphanteringsappar tillgängliga i App Store, men knappast någon enskild app skulle du hitta som har en visuell att göra-lista. DropTask erbjuder den visuella att göra-listan till sina användare.

DropTask har extraordinära funktioner som out-of-the-box-design, samarbete, obegränsade uppgifter och grupper, obegränsade underuppgifter, projektteman, Evernote-integration, prioritetsstöd och mer. Det fungerar främst på tre nivåer - projekt, grupper och uppgifter. Först kan en användare skapa ett projekt och ge det ett namn; under projektet kan en användare lägga till grupper och uppgifter och deluppgifter också.

Kompatibilitet: iPhone

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Uppdragslista

Om snabbfunktioner i kombination med tilltalande design är det du letar efter, ladda ner Errands på din iPhone. Appen är en kombination av klassiska och avancerade funktioner som mappar, checklistor, uppgiftsbilder, schemaläggning och upprepning, varningar, automatisk märkesuppdatering, kalendervy, e-postuppgifter, flera visningslägen, sökning och mer.

Premiumversionen av den här appen gör att du kan synkronisera alla dina uppgifter med iCloud, och sedan kan du komma åt samma från flera iOS-enheter - iPhone, iPad, iPod touch, etc. Den unika funktionen gör att anteckningar kan ses som en checklista, som är praktiskt för små inköpslistor.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis (uppgradering till premium: 4,99 USD)

Ladda ner

10. Microsoft att göra

Håll dig organiserad och hantera ditt liv med den här ledande uppgiftshanteringsappen som har alla rätt verktyg för optimal personalisering. Överför din produktivitet med den dagliga planeraren, smarta aviseringar, intelligenta förslag och mer.

Du kan ställa in enstaka eller återkommande förfallodatum och påminnelser för att alltid hålla koll på saker och ting. Dela upp dina uppgifter i mindre, hanterbara steg och håll saker organiserade med möjligheten att bifoga upp till 25 MB filer till vilken uppgift som helst.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Vad är din favorituppgiftshanterare?

Så det här är våra bästa uppgiftshanteringsappar för iOS. Förutsatt att du gillat att utforska dem. Har vi missat att inkludera någon app i den eftertraktade listan? Meddela oss gärna det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa Apple Watch-appar
  • Hemautomation Apple Watch Apps
  • Bästa Apple Watch News Apps
  • Bästa Notes-appar för Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found