Blogg

Bästa Apple Pay-stödda appar för iPhone och iPad 2021

Långsamt men stadigt har Apple Pay blivit den mest betrodda mobila betalnings- och digitala plånbokstjänsten i världen. I dag finns den här tjänsten tillgänglig i flera länder och har stöd för de viktigaste kredit- eller betalkortsystemen som Visa, Mastercard, UnionPay och American Express.

Bortsett från detta fungerar Apples mobila betaltjänst med många populära appar så att du kan göra betalningen ganska snabbt och säkert. Och i den här sammanställningen har vi listat ut de bästa iOS-appar som accepterar Apple Pay. Så om du vill dra full nytta av Apples mobila betalningsteknik och letar efter de appar som använder tjänsten ytterst, utforska följande sortiment!

1. Starbucks

När du har Starbucks med dig är det att få de varma och kalla dryckerna, helbönakaffe, färska juicer och mycket mer som en cakewalk.

Baserat på din bekvämlighet kan du helst anpassa och göra din beställning. Och det låter dig hämta beställningen från en närliggande butik. När du betalar med Starbucks-appen i många butiker i USA tjänar du också mycket belöningar.

Du kan hålla ett öga på dina stjärnor och lösa in belöningar för gratis mat eller dryck. Dessutom låter Starbucks dig också upptäcka låtar som spelas i din favoritbutik!

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Fandango

För filmälskare är Fandango vägen att gå! Med den här appen kan du bläddra bland de senaste utgåvorna och kolla in visningstiderna.

Vill du ha en bättre inblick i ett drag? Tja, du kan läsa recensioner från Rotten Tomatoes för att ta reda på om en flick är värt din tid. Om du någonsin ändrar din filmplan kommer du att återbetala eller byta dina biljetter utan krångel.

Det är inte allt, du kommer också att kunna få belöningspoäng efter att du har synkroniserat dina teaterlojalitetskonton som AMC Stubs, Cinemark Connections, Regal Crown Club och mycket mer!

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Uber

Glöm inte att kolla in Uber när du vill få en prisvärd och tidsbestämd åktur. Eftersom det är tillgängligt i mer än 500 städer över hela världen har det blivit det bästa alternativet för resenärer.

Appen använder smart din plats så att föraren enkelt kan ta reda på upphämtningsplatsen. Kolla in förarens foto samt fordonets detaljer och använd kartan för att spåra ankomsten av ditt fordon.

Dessutom erbjuder den flera betalningsmetoder som ett kreditkort, kontanter, Apple Pay, PayPal och mer så att du kan göra betalning snabbt och bekvämt.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Önska

Känd som en av de bästa shoppingapparna i världen, "Wish" kan låta dig köpa produkter till billiga priser. Du kan bläddra bland alla de hetaste erbjudandena och ta dem med upp till 60-90% rabatt på flera saker som herrkläder, populärt mode, babyartiklar, skor, elektronik, damkläder och mer.

Tack vare Wish Express hävdar appen att den levererar snabbare leveranser i EU. Om du inte är nöjd med varorna du har köpt kan du enkelt återbetala dem. Dessutom erbjuder den tillförlitlig kundservice så att det inte finns några problem att få återbetalning eller ställa frågor.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Airbnb

"Airbnb" är en utmärkt tillgång för resenärer. Oavsett om du vill upptäcka berömda reseäventyr eller ta en titt på de underbara platserna, kan det leva upp till din uppgift.

Utforska mer än 4 miljoner semesterbostäder i 191 länder för att boka en trevlig semester för att njuta av en semester med dina nära och kära. Med de många filtreringsalternativen som pris, stadsdel, bekvämligheter bör det vara ganska enkelt att hitta ett perfekt hem.

Du kan också bjuda in dina vänner att planera en bra resa med dig. Dessutom erbjuder den en värdhandbok som låter dig dela speciella saker om ditt område.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Instacart

Så länge Instacart är med dig kommer det att vara ganska enkelt att handla färska livsmedel inklusive kött, mejeriprodukter, ägg, drycker, snacks, bulkprodukter, babyprodukter etc.

Denna app erbjuder leveranser i flera städer som San Francisco Bay Area, Los Angeles, Miami, New York City, Chicago, Austin och mer.

Utforska ett antal butiker och handla från de som ger en bättre affär. Du kan välja den perfekta leveranstiden och ansluta till dina favoritkunder direkt från appen. Dessutom låter det dig också spåra leveransen och ta reda på exakt när den kommer att nå önskad destination.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Groupon

"Groupon" är en förstklassig destination för shoppare. Anledningen till att jag hittar den här appen är att den erbjuder upp till 70% rabatt på de hetaste sakerna.

Från stora rabatter på gymmet, de senaste modetrenderna till berömda restauranger, det har fått dig helt täckt. Så du kommer att kunna tjäna in exklusiva erbjudanden för att spara massor av dollar.

Få ut det mesta av kampanjkoder och smarta sparande varningar för att aldrig missa ett bra erbjudande. Ännu bättre, när du äter på de deltagande Groupon + -restaurangerna får du upp till 30% kontant tillbaka.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Apple Store

Appen Apple Store är vad du behöver för att enkelt handla de hetaste Apple-produkterna och tillbehören. Beroende på vilken typ av produkter du har, erbjuder appen också personliga rekommendationer. Så du kan snabbt hitta dina favorit erbjudanden.

Med appen kan du säkert betala med Apple Pay och låter dig enkelt hålla koll på dina beställningar. Dessutom kan du också använda den här appen för att registrera dig för Idag vid Apple-sessioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Etsy

Om du älskar att köpa unika föremål måste Etsy vara ditt bästa val. Med den här appen kan du utforska den globala marknaden för vackert handgjorda, vintage och kreativa varor.

Det erbjuder samlade samlingar av fascinerande presenter. För att inte tala om de anmärkningsvärda bröllopsidéerna och handgjorda smycken som omedelbart kan stoppa din uppmärksamhet.

För att säkerställa att du enkelt kan hitta de mest attraktiva sakerna, ger appen också personliga rekommendationer för iögonfallande smycken, konst, kläder och möbler.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Häftklamrar

För en mer personlig shoppingupplevelse är “Staples) en bra satsning. Du kan söka i ett brett utbud av artiklar och lägga till de mest lämpliga i din kundvagn.

Dra nytta av streckkodsläsaren för att enkelt kolla priser och få ut det mesta av spårningsfunktionen för att hålla koll på dina beställningar.

Ta en titt på alla dina tidigare transaktioner och ordna om dina favoritartiklar snabbt. Det är inte allt, du kan lägga till ditt AIR MILES-nummer på ditt konto för att få några speciella belöningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

Vad sägs om att utforska fler butiker, webbplatser och appar som stöder Apple Pay?

Ett antal kända butiker, webbplatser och appar accepterar Apples mobila betaltjänst. Och många fler står i kö för att komma ombord.

Så om du vill behålla en flik i den ständigt växande listan, se till att du bokmärker den här Apple Pay-webbplatsen.

Varsågod!

Vad är ditt bästa val?

Nu när du har dina favoritappar, dra full nytta av mobilbetalningstjänsten för att betala snabbt och bekvämt.

Ursprungligen släppt den 20 oktober 2014 har Apple Pay blivit alternativet för att betala i butiker, inom appar och på webben i Safari för iDevice-användare. Introduktionen av Apple Pay Cash (betalning från person till person) har lagt ännu en känsla till mobilbetalningstekniken.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa modeappar för iPhone och iPad
  • Nyhetsappar för iPhone och iPad
  • Bästa kupongappar för iPhone och iPad
  • Bästa appar för sociala nätverk för iPhone och iPad

Vilka är förresten dina favoritappar som stöds av Apple Pay för iOS och varför? Vi skulle vara glada att känna till deras namn och de saker du hittat märkbart i dem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found