Blogg

Hur man visar iPhone-batteriprocent på Apple Watch

Även om det är lätt att visa batteriprocenten på din iPhone, kanske du ibland inte kan eller tittar på din enhet för att visa den. Till exempel kanske din telefon laddas i ett annat rum. I sådana situationer kan du övervaka det från din Apple Watch. Detta är enkelt att göra med en mängd olika appar från tredje part. Låt oss lära oss mer.

 • Bästa appar för att kontrollera iPhone-batteristatus från Apple Watch
 • Hur man visar iPhone-batteriprocent på Apple Watch

Bästa appar för att kontrollera iPhone-batteristatus från Apple Watch  

Med dessa appar kan du också anpassa inställningarna och välja att få varningar när batterinivån på din iPhone når en viss nivå. Vissa har ett nominellt pris, men många är också gratis. Nedan följer en lista över våra bästa kostnadsfria rekommendationer:

 • Telefonbatteri
 • Batteri-liv
 • Batterivaktare 
 • Avgift
 • Fjärrbatteri och anslutning 

Hur man visar iPhone-batteriprocent på Apple Watch

När du väl har valt en app från förslagen ovan måste du hämta den på dina enheter. Om du har den senaste watchOS 6 kan du installera en app direkt på din Apple Watch. Följ dessa steg om du använder en äldre watchOS:

 1. Installera din valda app på din iPhone från App Store. I den här artikeln kommer vi att installera PhoneBattery-appen
 2. När den är installerad öppnar du Apple Watch-appen  på din iPhone
 3. Bläddra i listan över appar för att hitta den installerade. Tryck på Installera för att sätta på den på din Apple Watch.
 4. Vänta tills den är installerad och slå sedan på strömbrytaren bredvid Show App på Apple Watch,  om den inte redan är på.

För att kontrollera din iPhones batteristatus från din Apple Watch öppnar du den nyligen installerade appen på din klocka.

Om du använder Grid-vyn på din klocka, placera fingret på gallret och flytta det tills du ser appikonen. Tryck för att öppna.

Om du använder listvyn på din klocka, bläddra upp eller ner tills du hittar appen och tryck för att öppna den.

Telefonens batteriprocent visas på din Apple Watch.

Olika appar har olika anpassningar tillgängliga. Du kan till exempel välja att få ett meddelande när ditt iPhone-batteri når en viss nivå. Detta gör dem användbara även om du inte använder en Apple Watch. Öppna appen på din iPhone för att se vilken typ av inställningar som är tillgängliga.

Summering

Även om appar från tredje part gör det enkelt att se din iPhone-batteriprocent från handleden, skulle det vara användbart om Apple introducerar denna funktionalitet i sitt ekosystem. Vi hoppas kunna se detta läggas till i framtiden. Vilka av apparna fungerade bäst för dig? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found