Blogg

Hur man skapar / hanterar sändningslistor i WhatsApp på iPhone

WhatsApp tillåter användare att skicka direktmeddelandet till många människor samtidigt tack vare en funktion som heter  Broadcast Lists . Medan vissa människor kan hävda att de också kan skicka ett meddelande till många på en gång i gruppchatt, så varför behöver de sändningslistor? Tja, när du skickar meddelanden till personer som finns i Broadcast-listorna skickas meddelandet direkt till dem, och när de svarar får du deras meddelande personligen till skillnad från gruppchatt.

Du kan enkelt skapa sändningslistor i WhatsApp på din iPhone. Ännu bättre, du kan lägga till, ta bort människor och bekvämt hantera listan. Dessutom kan du lägga till upp till 256 personer i en lista. Låt mig visa dig hur det fungerar!

Hur man skapar en ny sändlista i WhatsApp på iPhone

Steg 1. Starta WhatsApp.

Steg 2. Knacka på chattar från botten → tryck på sändningslistor under chattar uppifrån.

Steg 3. Klicka på Ny lista från botten.

Steg 4. Lägg till kontaktnamn i sändningslistan → När du har lagt till kontaktnamnen i sändningslistan, tryck på Skapa uppifrån.

Det är allt! Du har skapat sändningslistan. Nu kan du skicka meddelandet direkt till alla personer du har lagt till i listan.

Hur sänder du ett meddelande på WhatsApp

Steg 1. Tryck på Chattar i WhatsApp → Tryck på Broadcast Lists .

Steg 2. Klicka på den befintliga sändningslistan du just skapade → Ange önskad text → Tryck på Skicka- knappen.

Hur man lägger till / tar bort personer i sändningslistan i WhatsApp på iPhone

Du kan enkelt lägga till personer i sändningslistan. Om du inte vill att någon kontakt ska finnas kvar i listan längre kan du ta bort den också. Så här gör du.

Steg 1. Starta WhatsApp → Knacka på chattar från botten → Knacka på sändningslistor uppifrån.

Steg 2. Nu ser du listan över sändningslistor. Tryck på ikonen ”i” bredvid sändningslistan där du vill lägga till eller ta bort personer.

Steg 3. Klicka på Redigera lista.

Steg 4. Lägg sedan till kontaktnamn i sändningslistan. För att göra det, tryck på den lilla cirkeln före kontakten du vill lägga till.

Obs! Du kan lägga till upp till 256 mottagare i en sändningslista.

För att ta bort någon kontakt, tryck bara på “x” -knappen på det kontaktnamn du vill ta bort. Se till att klicka på  Klar  från det övre högra hörnet för att bekräfta. Du måste trycka på  Klar  från det övre högra hörnet när du tar bort någon kontakt för att bekräfta ändringen.

Du kan också ge ett namn till sändningslistan.

Steg 1. För att göra det, tryck på ChattarBroadcast Lists .

Steg 2. Tryck på ikonen "i" .

Steg 3. Klicka på listnamn → Ange önskat namn .

Hur man tar bort sändningslistan i WhatsApp på iPhone

Gissa, det är ganska enkelt att ta bort alla sändningslistor om du inte längre vill ha det av någon personlig anledning. Så här kan du radera det.

Steg 1. Starta WhatsApp → Tryck på chattar från botten → Tryck på Broadcast-listor.

Steg 2. Du borde se sändlistorna. Svep åt vänster på sändningslistan som du vill ta bort och tryck sedan på Ta bort .

Alternativt kan du trycka på Redigera från det övre högra hörnet och sedan trycka på den röda knappen bredvid en sändningslista och trycka på Ta bort .

Sammanfatta

Detta är en av mina favoritfunktioner i WhatsApp. Den populära meddelandeprogrammet har fått ett antal intressanta funktioner på senare tid. Som till exempel statusfunktion, alternativen för att aktivera tvåstegsverifiering och radera specifika mediefiler från enskild chatt etc.

Vilken är din favoritfunktion i WhatsApp? Låt oss veta det i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found