Blogg

Bästa Apple TV-appar för matlagning 2021

Låt oss alla vara ärliga här. Vi kan inte alla vara Gordon Ramsay eller Jamie Oliver eller ens Sanjeev Kapoor. Men vi måste lära oss att laga mat någon gång, och det krävs mycket mer än att kasta och hugga grönsaker. Medan vi har flera iPhone-appar för att lära oss laga mat vill vi fortfarande ha dem på en större skärm. Således är denna sammanställning främst för de bästa Apple TV-apparna som hjälper till att förbättra dina färdigheter i matlagningen.

Du behöver inte beställa uttag längre när du kan laga en anständig måltid med hjälp av dessa Apple TV-receptappar. Apple TV är mycket funktionellt med fantastiska appar och tjänster det har att erbjuda. Denna sammanställning av Apple TV-appar kommer säkert att hjälpa dem som vill lära sig matlagning.

1. Yummly recept

När du vill göra en maträtt krävs två viktiga saker utan detta; du kan inte laga mat. Dessa två saker är ingredienser och matlagningsförmåga. Och vad händer om jag säger att ni kan få dem båda från appen Yummly Recipes. Nej, appen skickar inte en kulinarisk expert med alla ingredienser för att laga en gourmeträtt, precis utanför dörren. Men det kommer säkert att påminna dig om vad du måste köpa och hur man lagar specifika recept.

Yummly är praktiskt taget de bästa recept- och måltidsplaneringsappen. Det kuraterar recept för dig enligt din smak, preferenser, allergier etc. Och baserat på receptet kommer det också att skapa en inköpslista för alla ingredienser.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Matnätverk

Utropad som den bästa mat-tv-kanalen, har matnätverket nu också vågat sig in i iOS-appar. Food Network-appen kommer med fantastiska recensioner och betyg, vilket gör den till en måste-app på din Apple TV. Det är din one-stop-shop för all mat.

Med mer än 70 000 recept som uppfyller dina smaklökar har Food Network-appen ett recept för varje tillfälle. Appen har omfattande instruktionsvideohandledning som hjälper dig att förbättra dina färdigheter i matlagning tillsammans med några kökshackar som hjälper dig att bli en bättre kock.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Masterclass

Har du någonsin tyckt om att lära dig laga mat från Gordon Ramsay, Thomas Keller och andra kända kockar i världen? Nåväl, din önskan kommer snart att uppfyllas med denna Apple TV-matlagningsapp. Med över 60 världsberömda kockar som hjälper dig att göra fantastiska delikatesser. Vad mer kan du be om från en receptapp?

Även om det inte bara är en matlagningsapp; istället är det en övergripande app för kompetensutveckling, men ändå kan du lära dig att laga mat snabbt med appen. Bry dig inte att gå till en kulinarisk klass och köpa matlagningskursen av någon kock som du älskar. Detta gör att du kan ha en inspirerande matlagningsresa med din favoritkock. Vad väntar du på nu? Gå vidare och ladda ner Masterclass-appen på din Apple TV idag.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Köksberättelser

Gå in i matlagningszonen med den här en av de mest berömda matlagningsapparna för Apple TV. Kitchen Stories-appen för Apple TV är laddad med recept och hack för grillning, stygning, bakning och matlagning tillsammans med HD-videohandledning för att hjälpa dig med din dagliga mat. Du kan också ladda upp dina recept och rätter från din iPhone och prata med det i appens internationella community.

Kitchen Stories-appen kommer med ett '' matlagningsläge '' som aktiverar den guidade handboken för att hjälpa dig med din steg-för-steg-mattillverkning utan ansträngning. Mätomvandlaren för att enkelt anpassa ingrediensmätningar efter portioner för serveringsstorlek för att underlätta.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Smakad

En annan TV-kanal som kom med sin egen Apple TV-app. Tastemade rymmer alla mat-, hem- och resebaserade shower av alla på ett ställe. Tastemads mest kända show 'Broken Bread' som presenterade människor som gjorde skillnad i sina samhällen genom matmediet kan nu streamas när som helst.

En annan av dess berömda shower var "Struggle Meals", där kocken Frankie Celenza visade oss hur man gör läckra måltider för under $ 2 / tallrik. Spänn upp och starta din matlagningsresa med sådana inspirerande shower som inte bara lär dig hur du lagar mat utan så småningom kommer att ge dig mer värderingar och empati.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut…

Den här fantastiska sortimentet av matlagningsappar för Apple TV kommer säkert att öka din entusiasm och motivation för att bli en kulinarisk artist. Låt oss veta om dina kulinariska fiascos i kommentarerna nedan och berätta hur dessa appar kommer att vara användbara för dig.

Du kanske också vill läsa:

  • Bästa Apple TV-appar
  • Apple TV 4K-tillbehör
  • Bästa 4K-skärmar för Apple TV 4K
  • Bästa projektorer för Apple TV 4K
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found