Blogg

Habit Tracking Apps för iPhone och iPad 2021

De säger: "Vanan är en människas andra natur." Och det är sant. Medan en god vana kan vinna mycket uppskattning för en person, kan en dålig göra honom mindre beundransvärd. Att sluta med en dålig praxis kan vara extremt utmanande, men det kan förstöras med systematisk planering. De finaste vana-spårningsapparna för iPhone (iOS) kan gå långt i att anta en mycket produktiv rutin och ge upp de som är värda att säga adjö till det bättre!

1. Produktiv - Habit Tracker

Med Productive kan du ta kontroll över dina vanor och uppnå ditt personliga mål på ett elegant sätt. Du kommer att kunna planera dina vanor och schema enligt dina specifika behov för att förbli på kursen.

Eftersom appen är helt anpassningsbar kan du helst finjustera den. För att säkerställa att du kan hålla fokus, låter appen dig hålla koll på din rutin.

Och påminnelserna i rätt tid låter dig aldrig glömma dina viktiga uppgifter. Dessutom erbjuder Productive värdefull feedback som kan visa sig vara en spelväxlare.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Habit-Bull

Jag har hittat Habit-Bull upp till märket när det gäller vanningsspårning och att bli av med distraktionen. För att vara mer exakt kan det visa sig vara en ganska effektiv livsarrangör för dig.

Du kan sömlöst anpassa appen för att övervaka alla dina vanor och rutiner. Kolla in räknaren och procentandelen av framgång för att varje rutin ska vara synkroniserad med din plan.

De inspirerande citaten motiverar dig att ge ditt bästa. Slutligen säkerställer iCloud-säkerhetskopian att hela din data förblir säker och tillgänglig över de anslutna enheterna.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Framsteg

Öka din produktivitet genom att ta hjälp av Strides. Du kan använda den här appen för att hålla ett öga på dina rutiner och kunna minska de dåliga vanorna.

Med de anpassade aviseringarna låter appen dig aldrig gå vilse. Instrumentpanelen låter dig omedelbart komma ikapp med all nödvändig information.

Detaljerade diagram med historik och framgångsgrad ger dig bättre inblick i hur bra du går vidare med arbetet. Ännu bättre, du kan också lägga till anteckningen i dina loggar för att inte glömma viktiga punkter.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Klar

För att ha fullständigt kommando över varje rutin du vill utföra perfekt i ditt liv är Klar ett mycket effektivt alternativ. Från att låta dig planera flera vanor till att sluta de som skadar din produktivitet, är appen ganska bra för att leva upp till efterfrågan.

Det finns några roliga färgalternativ så att du kan anpassa dina vanulistor. Med den dagliga rapporten håller den dig uppdaterad om dina framsteg. Dessutom kan du exportera dina data i CSV-format.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Idag Habit tracker

Den här är fullt utrustad för att du ska kunna optimera din dag på ett snyggt sätt. Det som sätter tonen för det är det rena och ganska intuitiva gränssnittet som gör det bekvämare att spåra flera vanor.

Du kan anpassa instrumentpanelen beroende på dina krav för att få tillgång till informationen utan problem. Den har ett ständigt växande galleri med fotot så att du kan välja ett trevligt för varje vana. Men det finns också ett alternativ att välja ditt eget foto.

Dra full nytta av den rika insikten för att granna de svaga områdena och ta bort dem. Ännu viktigare är att du kan använda den automatiska säkerhetskopieringsfunktionen för att synkronisera dina data till iCloud eller Dropbox.

Kompatibilitet: iPhone och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Vana

När du vill ta fullständig kontroll över dina dåliga vanor eller komma in i några trevliga, är det som är väldigt praktiskt att fördjupa spårningen. Och det är här Habitify sticker ut från resten. Som ett resultat kan du skapa nya vanor i ditt liv.

För en mer förenklad upplevelse grupperar appen alla dina vanor baserat på tid på dagen. Du får flexibiliteten att redigera dem i enlighet med ditt schema.

Ställ påminnelse om något som du alltid vill slutföra i tid. När du fortsätter med ditt mål, se till att du noterar dina framsteg. Och med det ständigt användbara mörka läget kan du bekvämt använda den här vanningsspårningsappen på natten. Dessutom kan du dra nytta av Touch / Face ID för att skydda dina personuppgifter.

Slutligen är Habitify tillgänglig gratis, men det finns några funktioner (som anteckningar, mörkt läge och sekretess) som kräver att du går till prenumerationsplanen ($ 4,99 / månadsvis, $ 26,99 / $ 29,99 / år eller $ 36,99 / 39,99 för en en- tidsköp.) Appen är också tillgänglig för Android.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, Apple Watch och Mac

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Tally

Tally är exakt vad du ska använda för att spåra ditt mål och uppnå det. För att komma igång, ställ in ditt mål och följ de förinställda reglerna för att ta bort alla spärrar som hindrar dig från att vara mer organiserad i både professionella och personliga liv.

Analysera dina framsteg för att upptäcka de grå områdena och utnyttja tipsen för att eliminera dem. Det låter dig kontrollera dina resultat dagligen, veckovis, månadsvis och till och med årligen.

Dessutom kan du uppgradera till premiumversionen ($ 3,99) av appen för att spara data till Dropbox och exportera den i CSV-format.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Momentum

Momentum har länge varit en högkvalitativ app för vanningsspårning. Med det intuitiva användargränssnittet och de lättanvända funktionerna kan du effektivt följa dina uppgifter. Du kan skapa din dagliga rutin och lägga den bästa foten framåt för att uppnå det.

iCloud-integrering gör att du kan komma åt hela din data över enheterna. Idag-widgeten gör det enkelt att hålla koll på framstegen. Dessutom spelar påminnelserna en viktig roll för att hålla dig konsekvent.

Kompatibilitet: iPhone och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Vanlig lista

Brist på den motivation som behövs för att ge upp en dålig vana? Habit List kan vara värt att prova.

Bortsett från att låta dig skapa och övervaka planer, erbjuder appen dig de mycket nödvändiga tipsen för att bryta barriären. Du får möjlighet att välja mellan tre typer av scheman, till exempel intervall, specifika dagar och icke-specifika dagar.

Den visar bara de saker som ska betalas idag och låter dig också placera dem i rätt ordning. Dessutom kan du kolla in trenderna över tid för att snabbt ta reda på hur bra du har utfört uppgifterna.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

10. HabitShare

Möt HabitShare - den smarta appen för vana-spårning för iOS. Vad som gör den här appen så praktisk är möjligheten att låta dig skapa ett mer flexibelt vaneschema. Så baserat på ditt specifika mål kan du perfekt anpassa det för att leverera det goda till dig.

Det låter dig ställa in dagliga och veckovisa vanor och hjälpa dig att uppnå dem. Realtidsvarningarna håller dig informerad om ditt mål. Dessutom kan du kommunicera med dina vänner med roliga GIF och också utbyta åsikter.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Dagliga vanor

Daily Habits är helt enkelt en fin vanespårare som kan göra ditt arbete med den nödvändiga skickligheten. Det fungerar perfekt för att låta dig planera, organisera och övervaka dina olika rutiner.

Tack vare värdefull feedback hjälper det dig att undvika att göra de saker som distraherar dig. Du kan skapa en speciell grupp för att dela tankar med likasinnade människor.

Med appen kan du synkronisera dina scheman med Kalender-appen så att du kan planera dig framåt i enlighet med detta. Dessutom låter påminnelserna i realtid dig inte gå ur banan.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Förhoppningsvis har du hittat rätt verktyg för att skjuta ut hindret som håller dig tillbaka. Får jag veta namnet och de funktioner som har lockat dig i det?

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa Task Management Apps för iPhone och iPad
  • Project Management Apps för iPhone och iPad
  • Bästa tidsspårningsappar för iPhone och iPad
  • Hubstaff - En idealisk tidsspårningsapp för teamet
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found