Blogg

Bästa billaddare för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max

I våra livliga liv har en billaddare blivit ett viktigt tillbehör för att hålla telefonen igång när du är på språng. Även om premium iPhone 11-serien har ett kraftfullt batteri, är det fortfarande klokt att få en USB-C powerbank eller en billaddare. Du kan välja antingen en trådbunden eller en trådlös enligt dina behov och preferenser. Många av dessa har också ett praktiskt bilfäste för att säkert hålla telefonen på plats medan du navigerar. Välj bland dessa bästa billaddare för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.

 1. Belkin USB-C billaddare
 2. Anker PowerDrive +
 3. Spigen snabb billaddare
 4. Syncwire USB billaddare
 5. COVZA USB C Snabb billaddare
 6. Anker PowerWave 7.5 trådlös billaddare
 7. TORRAS Ultimate Car Wireless Charger Mount
 8. Zeehoo trådlös billaddare
 9. MPow bilmonterad laddare
 10. TopWan trådlös billaddare

1. Belkin USB-C billaddare

Detta är ett av de ledande varumärkena för högkvalitativa iPhone-tillbehör. Njut av snabb laddning från den här lilla men kraftfulla laddaren på 30 watt som kan dricka upp din iPhone från 0-50% på 30 minuter.

Den levereras med en hållbar MFI-certifierad USB-C till blixtkabel och en extra 12-watts USB-A-port kan användas för att driva upp en annan enhet samtidigt. Detta gör det till ett värdefullt tillskott till alla fordon.

Pris: $ 44,99

Kolla in på Amazon

2. Anker PowerDrive +

Den här iPhone 11 Pro Max-billaddaren, som bara mäter 1,4 tum, är utformad för att ta så lite utrymme som möjligt, vilket ger dig full tillgång till resten av instrumentpanelen. Den har en 30W-port tillsammans med en 18W-port för samtidig laddning av 2 enheter.

Dessutom finns det ett robust säkerhetssystem med överbelastningsskydd, temperaturreglering och mer. Slutligen, med en mjuk LED-lampa kan du enkelt hitta dina portar i svagt ljus för bekväm åtkomst när du behöver det.

Pris:  $ 27,99

Kolla in på Amazon

3. Spigen snabb billaddare

Det är svårt att ignorera Spigen när vi pratar om de mest kostnadseffektiva iPhone-tillbehören, och den här billaddaren är inte annorlunda. Den är kompakt och prisvärd, men har dock ett slag med dubbla portar, samtidig laddning och effektiva hastigheter.

Samtidigt kan du vara säker på säkerheten eftersom den skyddar mot överström, överladdning och kortslutning. Det finns också en 100-dagars allmän garanti och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för din bekvämlighet och tillfredsställelse.

Pris:  $ 14,99

Kolla in på Amazon

4. Syncwire USB-billaddare

Ladda din törstiga iPhone med den här praktiska gadgeten som förvandlar din bils DC-adapter till en fullhastighets laddstation. Du kan fortsätta använda din enhet medan den laddas och det finns ingen störning med radio, Bluetooth eller WiFi.

Dessutom garanterar det robusta polykarbonatskalet och det inbyggda "Smart IC" säkerhet. Du kan ladda två enheter samtidigt och kabeln kan sträcka sig till 1,2 m om den dras tätt. Det finns en vit LED-indikator som visar laddningsförloppet.

Pris: $ 20,99

Kolla in på Amazon

5. Gembonics USB C snabb billaddare

Här är en Apple MFi-certifierad billaddare med ett auktoriseringschip som kommunicerar med alla Lightning-anslutningsenheter för att säkerställa 100% kompatibilitet och pålitlig laddning. Den har också en extra USB-port för att ladda en annan enhet.

Den levereras med en 1,0 meter lång blixtkabel som är säker att leverera snabbast möjliga laddning. Dessutom finns det en blå LED-indikator som visar när den fungerar. Samtidigt är billaddaren superkompakt för bekvämlighet och stil.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

6. Anker PowerWave 7.5 trådlös billaddare

Här är en fodervänlig trådlös laddare som fungerar med de flesta skyddshöljen som är mindre än 5 mm tjocka. Observera dock att eventuella magnetiska eller metallfästen eller kort i ditt fall förhindrar laddning.

Det är super lätt att använda genom att bara skjuta telefonen i kortplatsen och säkra den på plats med två enkla rörelser. Laddaren är integrerad i en bilmontering och levereras med ventilationshandtag. Njut av en bekymmersfri 18 månaders garanti och vänlig kundservice.

Pris: 45,99 USD

Kolla in på Amazon

7. TORRAS Ultimate Car Wireless Charger Mount

Den här billaddaren tar oss med det bästa PTFE-materialet för flygplan och monteras fast på bilens luftventiler. Det finns ingen anledning att oroa sig för att det glider ut, även på de ojämnaste vägarna.

Det finns ett 360-graders vridbart huvud som hjälper dig att orientera telefonen i stående eller liggande läge i valfri vinkel. Du kan ladda genom ett fodral av mindre än 4 mm tjocklek. Men se till att hålla borta främmande föremål som kort, magneter, nycklar etc.

Pris: $ 39,99

Kolla in på Amazon

8. Zeehoo trådlös billaddare

Den automatiska öppningen och klämdesignen för detta bilfäste gör det enkelt att använda, även med en hand. När du placerar telefonen på hållaren fäster klämmorna ordentligt. Och när du vill släppa finns det en knapp som fungerar som en charm.

Det är ganska mångsidigt eftersom det kan installeras på vindrutan, instrumentbrädan eller till och med en annan plats med en stark sugkopp. Den är helt 360 graders rotation möjliggör optimal visning och bekvämare åtkomst till telefonens system som GPS och telefonsamtal.

Pris: $ 46,99

Kolla in på Amazon

9. MPow bilmonterad laddare

Här är en trådlös iPhone-laddare utrustad med en stor inbyggd spole som maximerar laddningshastigheten samtidigt som den skyddar mot överladdning, överhettning, överström och kortslutning.

Det är enkelt att installera på instrumentbrädan och du kan skjuta telefonen i hållaren så att robotarmarna automatiskt kläms fast runt den. Tryck sedan på knappen på vardera sidan för att släppa enheten smidigt.

Pris: $ 27,98

Kolla in på Amazon

10. TopWan trådlös billaddarmontering

Denna Qi trådlösa billaddare levereras med ett luftventil telefonfäste som gör det enkelt att använda GPS-navigering under körning. Det inbyggda intelligenta chipet ger flera skydd mot överladdning, överström, kortslutning, temperaturkontroll etc.

Dessutom kan den vridas 360 grader för att anpassa sig till din mest bekväma betraktningsvinkel. Samtidigt är det enkelt att placera och ta bort telefonen för bekväm daglig användning. Få den i ett antal färger som matchar din stil.

Pris: $ 23,99

Kolla in på Amazon

Summering

Det finns ett brett utbud av trådbundna och trådlösa billaddare för din iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max. Låt oss veta ditt val i kommentarerna nedan. För ännu mer kraft, kolla in de bästa trådlösa kraftbankerna för din premiumenhet.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Cykelfästen för iPhone
 • Bästa trådlösa hörlurar för iPhone
 • Dockningsstationer för iPhone
 • Bästa VR-headset för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found