Blogg

Så här ändrar du avståndsenheter från Miles till KM i Apple Watch Workout-appen

Apple Watch har främst kritiserats som en skugga av iPhone eftersom smartwatch inte kan utföra många funktioner på egen hand. För tre huvudfunktioner i iPhone - ringa och ta emot samtal, skicka och ta emot meddelanden och skicka och ta emot e-post - Apple Watch måste förlita sig på den primära källan, dvs. iPhone.

Men med undantag för dessa få minus har Apple Watch fått bra svar från användare över hela världen. Hälsomedvetna människor har en speciell smak för den här smartklockan eftersom den har en utmärkt hälsoapp som hjälper dig att mäta alla dina träningsaktiviteter.

För vanliga löpare och joggare är avståndsmätning avgörande eftersom det står i direkt proportion till den kalori de förlorar varje dag. Men inte alla gillar att mäta avståndet i miles; bortsett från Storbritannien och USA, där avståndet mäts i miles, använder större delen av världen kilometer som måttenhet. Apple Watch mäter som standard avståndet i miles och därför måste du byta avståndsenhet från mil till kilometer på din Apple Watch-träning.

Hur man byter avståndsenheter från mil till kilometer på Apple Watch-träningen

Steg 1. Tryck försiktigt på kronan för att ta fram alla appar på ditt Apple Watch-ansikte.

Steg 2. Tryck på träningsikonen.

Du kan se antalet träningsaktiviteter på skärmen: utomhuspromenad, inomhuspromenad, utomhusrennen, inomhusrennen, utomhus- och inomhuscykeln också.

Steg 3. Tryck på vilken träningstyp du gör regelbundet.

Till exempel har du knackat på utomhuspromenad på Apple Watch-skärmen. Svep nu från höger till vänster tills du når skärmen Avståndsmål för utomhuspromenad.

Steg 4. På den här skärmen trycker du hårt med fingret eller tummen.

Två alternativ visas: MI och KM .

Steg 5. Tryck på KM för att ändra avståndsenhet.

Nu kan du mäta din träningstyp utomhus i kilometer. Andra träningstyper återspeglar dock inte denna förändring. Om du vill måste du följa stegen ovan separat för varje träningsaktivitet på din Apple Watch. Det säger sig självt att du kan mäta olika träningstyper i olika avståndsenheter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found