Blogg

Bästa trådlösa billaddare för iPhone Xs Max och XR

Elektroniska prylar blir trådlösa för att ge ditt liv mer komfort och stil. Den trådlösa billaddaren är det bästa exemplet på ultimat komfort och elegans. Trådlösa laddare för bilmontering är efterfrågade, eftersom människor inte vill ha röriga kablar i sina bilar. Vi har skapat en lista över trådlösa billaddare av hög kvalitet för iPhone Xs Max och XR.

 1. Lynktec Bolt
 2. Choetech
 3. VICSEED
 4. Maxjoy
 5. ZEEHOO
 6. MANKIW
 7. TORRAS
 8. Gembonics
 9. Heiyo
 10. Andobil

1. Lynktec Bolt

Från vad jag har upplevt under mitt långa samspel med Lynktec Bolt, kan jag säga att den här bilmonterade trådlösa laddaren sticker ut på flera fronter. Först och främst kommer den med en överlägsen robotlåsningsmekanism som placerar din smartphone ordentligt och håller den stadig. Därför behöver du inte lägga extra ansträngningar under monteringen.

Med upplåsningssystemet med en knapptryckning är det fortfarande problemfritt att ta bort iPhone. Med 360-gradersrotationen kan du hålla enheten i önskad riktning. När vi pratar om trådlös laddning besviker inte Bolt dig i detta avseende, vare sig genom att leverera snabb och säker laddning. Ännu bättre, det låter dig också driva upp din iPhone Xs även genom ett tungt skal.

USP: Robotlåsmekanism

Kolla in på Amazon

2. Choetech

Choetech erbjuder en mångsidig trådlös bilmonteringsladdare som är kompatibel med alla dina senaste iPhones som nyligen släpptes av Apple. Förutom att ladda din telefon, skyddar denna pad enheten med sin silikonmatta utan repor.

Laddaren håller fast din telefon och ger dig flexibla betraktningsvinklar med sin 360-graders roterande kulspets på båda fästena. Skydda din iPhone från överström, överhettning och överspänning.

USP: Mångsidig visning

Kolla in på Amazon

3. VICSEED

VICSEED presenterar en kraftfull trådlös bilmonterad laddare med tre laddningslägen. Denna teknik identifierar snabbt din iPhone och levererar sedan kraft därefter. Detta skyddar också dina iOS-enheter effektivt från flera skador.

Det bästa med denna trådlösa billaddare är en enhandsoperation. För detta ändamål har VICSEED använt bilaterala silikonplattor som automatiskt låser din iPhone tätt.

USP: Enhandsåtgärd

Kolla in på Amazon

4. Maxjoy

Maxjoy har kommit med en avancerad infraröd sensor i denna trådlösa bilmonterade laddare. Denna innovativa teknik gör ditt liv enklare eftersom det öppnar de två clipsen automatiskt och tar tag i din telefon när du placerar telefonen nära hållaren.

Dess 7,5 W snabba trådlösa billaddare laddar snabbt din iPhone Xs Max, iPhone XR och iPhone Xs. Du kan installera detta fäste på bilens instrumentbräda, vindruta och luftventil.

USP: Infraröd sensor

Kolla in på Amazon

5. ZEEHOO

Kolla in den här 2-i-1-designen som kombinerar en Qi Wireless Charger och en biltelefonhållare. Den automatiska öppnings- och klämdesignen kan manövreras med en hand och göra allt enklare och säkrare.

Placera bara telefonen i hållaren. Klämmorna stängs och ger ett starkt stabilt grepp. För att ta bort kan du försiktigt röra vid alla sidor på snabbknapparna. När telefonen är fulladdad stängs den trådlösa billaddaren automatiskt av för att skydda batteriet.

USP: Stark sug

Kolla in på Amazon

6. MANKIW

Fäst din telefon säkert till luftventilerna i din bil med denna 2-i-1 laddare och hållare. Dra ned det nedre fästet för att hålla telefonen och spolarna i linje för trådlös laddning. Säg adjö till trassliga sladdar och njut av bekvämlighet när du är på språng.

Vidare kan du också fästa den på bilens vindruta eller instrumentbräda. Den säkra sugaren sitter fast på de flesta ytor. Och 360 ° fogkulan hjälper dig att hitta den lämpligaste vinkeln för att se din telefonskärm medan du fokuserar på körning.

USP: Säkra suggrepp

Kolla in på Amazon

7. TORRAS

Den smarta gravitationslänken kommer snabbt och automatiskt att klämma fast din iPhone när du sätter den på fästet. Därefter kommer din telefon att anpassas till den trådlösa laddningssensorn för att ge din enhet den bästa laddningen.

Två växlar luftventilklämma gör hela skillnaden eftersom Torras trådlösa laddningsfäste finns i en uppgraderad version.

USP: Gravity linkage

Kolla in på Amazon

8. Gembonics

Kolla in den här Apple MFi-certifierade billaddaren som är kompakt och pålitlig. Det har ett auktoriseringschip som kommunicerar med alla Lightning-anslutningsenheter för att säkerställa 100% kompatibilitet och effektiv laddning.

Dessutom har den också en extra USB-port för att ladda en annan enhet. Den 1,0 meter långa blixtkabeln ger en säker och snabb laddning för resande bekvämlighet. Det finns en blå LED-indikator som visar när den fungerar.

USP: Liten och prisvärd

Kolla in på Amazon

9. Heiyo

Heiyos trådlösa bilmonterade laddare kommer med en överraskning. Till skillnad från andra billaddare kan den här visa dig vägen till din bil eftersom den här billaddaren har en speciell bilsökarfunktion.

Den kompletta 360-gradersrotationen ger dig den bästa betraktningsvinkeln. Telefonhållaren säkerställer säker körning oavsett om du pratar, navigerar, lyssnar på musik eller laddar.

USP: Funktion för bilsökare

Kolla in på Amazon

10. Andobil

Andobil presenterar en höghastighets trådlös bilmonterad laddare som har en uppgraderad oberoende spole. Denna teknik hjälper dig att ladda din telefon snabbare än de flesta andra trådlösa laddare som finns på marknaden.

Denna laddningsplatta har ett automatiskt lås- och frigöringssystem som gör att du kan använda din telefon med en hand. Intelligenta marker identifierar snabbt din enhet och sedan laddar laddaren ström därefter.

USP: Uppgraderad oberoende spole

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Loggar ut.

Trådlösa laddare för bilmontering skyddar dina iPhones från fall eller droppar medan du kör på ojämna vägar. Laddarna tjänar flera syften med skydd, trådlös laddning och stabilitet när du vill utforska kartor. Utan tvekan är trådlösa laddare viktiga tillbehör för dina iPhones.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Bästa bilfästen för iPhone 
 • Power Banks för iPhone
 • Bästa iPhone Xs Max batterifodral
 • Bästa batterifodral för iPhone Xs
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found