Blogg

Bästa virtuella husdjursappar för iPhone och iPad 2021

iPhone-användare kan uppleva fördelarna med att ha ett husdjur nästan. Dessa appar är utformade för att komma ihåg din barndom. Med realistisk grafik och animering ger apparna dig allt du behöver för ett växande husdjur. Håll dig på språng med dessa appar. Medan den nödvändiga nedladdningen av dessa appar är gratis måste du köpa verktyg från köp i appen för att uppgradera.

1. My Talking Angela

My Talking Angela är ganska söt och du kommer att ha rolig tid när du spelar det här spelet. För att starta saker måste du adoptera Angela som är en härlig kattunge. Ge hennes bästa vård så att hon kan bli en stjärna.

För att ditt husdjur ska se charmigt ut, anpassa hennes mode, frisyr, smink och hem. Se till att du använder läppstift, ögonskugga, rodnad för att försköna Angela. Och kolla in flera minispel för att visa upp din skicklighet och vinna många belöningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Min talande Tom

Betygsatt som nummer ett spel i 135 länder, “My Talking Tom” är ett av de finaste husdjursspel för iOS. För att komma igång måste du anta en kattunge och hjälpa den att växa till en mogen katt. Ge det ett trevligt namn, mata och vårda det ordentligt.

Glöm inte att klä din katt så att han ser attraktiv ut! Välj bland ett brett utbud av pälsfärger och tillbehör för att dekorera ditt kärleksfulla husdjur.

Det finns tio roliga minispel att spela. Utöver spel kan du också spela in ditt spel och dela det med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Pet City

"Pet City" erbjuder dig möjlighet att välja mellan ett antal husdjur. Därför kan du välja några av de stora husdjuren och träna dem för att vara smartare. Du får möjlighet att välja mellan fyra olika miljöer där du kan vårda dina husdjur och leka med dem.

Delta i ett antal minispel med ditt husdjur. Spela klokt tillsammans och missa inte någon möjlighet att vinna många föremål till djuraffären!

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Talking Ginger 2

Det enda som säkert kan sägas på förhand är att du kommer att ha svårt att hantera Ingefära - den stygga kattungen. Du kommer dock att njuta av kattungens sällskap och älskar också att fira hans födelsedag.

Ingefära är ganska bra på konversation. Jag menar att han lyssnar noga på vad du säger och också upprepar det. Kom ihåg att Ginger gillar att äta speciella måltider. Så du måste erbjuda snacks och andra smaskiga saker oftare.

Utöver allt kan du spela spännande minispel för att blåsa ut ett antal födelsedagsljus. Och om du presterar riktigt bra får du också en chans att låsa upp massor av unika belöningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. My Talking Hank

Vill du leka med en smart valp? "My Talking Hank" kan enormt liva upp din kärlek till den söta valpen som aldrig förr.

Han älskar den smaskiga skålen och vill inte vara borta från dig. Du måste ta den på toaletten, bada den, svänga den i vila. Det har en enorm förkärlek för fotografering och älskar att ta bilder av alla djur som bor på ön.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Min Boo

"My Boo" är precis vad du vill ge dig oändligt roligt. Den söta valpen blir kärleksfullt omhändertagen. Erbjud den nödvändiga vården så att den blir mer intelligent.

Mata det, rengör det och klä upp det med vackra kläder. Ge ditt husdjur ett speciellt namn och hjälp det att växa snabbt. Det finns 20 coola minispel att spela.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Små får

Redo att spela rollen som en bedårande fårodlare? “Tiny Sheep” är ett roligt virtuellt husdjursspel som låter dig uppleva glädjen att spela och ta hand om får.

Du kan spara ull och sälja den för att tjäna pengar. Det finns mer än tio lantbruksstrukturer att bygga. Vattna gräset på din gård för att hålla det frodigt grönt. Dessutom kan du tävla med dina vänner för att bli ägare till den mest prisbelönta flokken.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Min häst

Jag har alltid älskat ridhäst och ville äga en. Det är förmodligen den främsta anledningen till att "My Horse" har charmat mig mycket. Med det här spelet får du möjlighet att äga en stilig häst och ta hand om den.

Ge den nödvändiga vården för ditt husdjur och sköta det. Det finns så många som åtta olika raser att samla in. Med ett brett utbud av interaktiva 3D-aktiviteter är detta husdjursspel mycket beroendeframkallande.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Djuraffärshistoria

Pet Shop Story låter dig skapa din egen djuraffär. Du kan klappa hundar, kycklingar, kattungar, fåglar och mer. Kan även till och med korsa dina husdjur genom att blanda två raser och skapa dina unika husdjur. Du måste fylla i mål för att uppgradera din butik och få fler kunder. Appen har fantastiska verkliga animationer och grafik som ger det mer värde.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Talking Dog

"Talking Dog" är ett roligt virtuellt husdjursspel. Husky är en smart hund och tycker mycket om ditt företag. Han gillar att hoppa, springa och älskar att spela spelet med dig.

Husky tycker mycket om spelet där du leder honom att hitta bollen. Även om ben är det som upphetsar honom mest. Du skulle ha en fantastisk tid att spela med de stygga eftersom det aldrig låter dig bli uttråkad.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Min nyfödda kattunge

"My Newborn Kitty" är fullt av roligt. Mammakatterna är gravida och vill ha den välbehövliga kärleken samt vård från dig. Eftersom de väntar på födelsen av en ny kattunge måste du ge dem ultraljud och kräva medicinsk vård.

När den nya kattungen är född måste du se till att den förblir frisk. Byt blöjan, ge den en varm dusch, mata den, klä upp den med vackra kläder och accessoarer. Ge också en stor fest för att fira kattungens födelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Moy 5

“Moy 5” är ett förtjusande virtuellt husdjursspel. Spädbarnet är mycket tillgiven och behöver din enorma kärlek och omsorg för att växa upp. Ge den den nödvändiga vården, mata den och leka med den.

Det finns så många som 45 minispel att spela. Du måste tjäna så mycket pengar som möjligt så att du kan köpa vackra kläder och dekorationer till babydjuret. Välj bland mer än 1 000 000 kläder, klänningar, hattar, skägg och glasögon för att anpassa ditt barns utseende precis som du vill.

Pris: Gratis

Ladda ner

13. My Derp

"My Derp" är ett fantastiskt spel och involverar mycket action, till skillnad från andra enkla virtuella husdjursspel. Eftersom Derp är extremt äventyrlig, kommer Derp att kasta, burpa, bli smutsig och till och med hamna i oväntade olyckor. Du måste ta hand om honom; och se till att han förblir säker.

Håll Derp frisk, mata honom, rengör honom länge för att få honom till vuxen ålder. När den har nått vuxen ålder kan du låsa upp hemliga former. Spela det roliga box-minispelet och tjäna mynt för att köpa mat, medicinsk utrustning tillsammans med andra föremål.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Loggar ut

Faktum är att virtuella husdjursspelappar är mycket beroendeframkallande. De kan vara lite enkla att spela, men du skulle gärna skämma bort dig med ditt favorithusdjur, som aldrig verkar få nog av dig. Vilket av dessa virtuella husdjursspel har imponerat dig mest?

Du läste en lika intressant lista över spel som:

  • Bästa racerspel för iPhone och iPad
  • Space Shooter-spel för iPhone och iPad
  • Bästa Apple Watch-spel
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found