Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s Plus Folio-fodral 2021

Foliofodral tar hand om alla grundläggande behov som att skydda din smartphone och bekvämligheten att enkelt bära enheten. De kanske inte tillåter din enhet att lysa igenom, men de har kvaliteten att vara premiumdräkter. Med hänsyn till allt har vi gjort en elitlista över de bästa iPhone 6 / 6s Plus foliofodral.

 1. Dreem Fibonacci Luxury Series
 2. WenBelle Blazers-serien
 3. Nouske
 4. SHIELDON
 5. LUPA
 6. OtterBox Strada-serien
 7. Belemay
 8. Shanshui
 9. Hoofur
 10. Kasematt

1. Dreem Fibonacci Luxury Series

Classic är det perfekta ordet för Dreem Fibonacci Luxury Series foliofodral. Skuren i konstläder av högsta kvalitet, och locket har ett professionellt utseende. Väskan har tillräckligt med utrymme för att du ska kunna bära 3-6 kort utan krångel. Och det finns också ett stort fack för stashing av 5-10 dollarsedlar.

Om du vill minska lite eller inte vill ha kort kan du ta bort fodralet. Du kan också fästa den på ett magnetfäste för att använda enheten handsfree. Dessutom finns fodralet i flera attraktiva funktioner, inklusive brunt, rosa, grått, etc.

USP: Konstläder av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

2. WenBelle Blazers-serien

Om du vill gå för en extremt tunn profil, skulle WenBelle Blazers Series folio-fodral vara en anständig affär. Det har skapats med konstläder av högsta kvalitet som gör det mycket uthålligt. Den smidiga ytan tillsammans med de accenterade sömmarna ökar dess design.

Den låga profilen ger detta foliofall ett formellt utseende. De tre kortplatserna, en pengarficka och en stativfunktion gör detta plånboksfodral väldigt praktiskt. Läderplånboksfodralet finns dessutom i tre färgalternativ som grå, brun och blå.

USP: Design av tyg och läder

Kolla in på Amazon

3. Nouske

Nouske har ingen snygg design, men det är tillräckligt bra för att göra ett fint par med din smartphone. Utsidan i PU-läder känns ganska varm vid beröring och också mycket förbättrad feedback. Mjuk mikrofiberinredning tillåter inte att skrapan skadar phabletens elegans.

Du kan ha ett kort inne i kortplatsen och med det inbyggda stativet kan du titta på videor i liggande läge. Med de exakta utskärningarna har du problemfri tillgång till port och kamera. Ännu bättre, du kan välja detta foliofall i nio attraktiva färger.

USP: Kickstand-funktion

Kolla in på Amazon

4. SHIELDON

SHIELDON folio-fodral har tillverkats med premiumkinnskinn. Den livliga handgjorda designen i kombination med den släta ytan ger den ett professionellt utseende. Den robusta designen hjälper den att överleva droppens påverkan och förhindra repor.

Detta fodral har tre kortplatser och en stor ficka för att hålla kontanterna. Det finns en magnetförslutning som ser till att fodralet förblir ordentligt stängt. Slutligen kommer SHIELDON plånboksfodral i två färger - svart och brunt.

USP: Lyxig design

Kolla in på Amazon

5. LUPA

LUPA har en raffinerad design som helst bör tillgodose dina professionella behov. PU-läderkonstruktionen gör att du känner dig bekväm när du håller fodralet i handflatan. Mjukt interiör hjälper fodralet att motstå repor.

Du kan bära 3-4 fyra kort och 4-dollarsedlar. Magnetförslutningar fungerar oklanderligt för att hålla alla dina värdesaker säkra. Dessutom finns LUPA foliofodral i sex färger som mörkbrun, svart, vinröd, ljusbrun, marinblå och rosaguld.

USP: Robust skydd

Kolla in på Amazon

6. OtterBox Strada-serien

OtterBox Strada Series foliofodral till iPhone 6 Plus är tillverkat med äkta läder av hög kvalitet. Den är tunn, smidig och tillräckligt kompakt för att trösta din ficka. Den har en vertikal ficka för att förvara ditt kort säkert. Förutom det skyddar fodralet din iPhone effektivt från normala fall.

Att installera fodralet är extremt enkelt, bara glida iPhone snabbt. Förutom skydd och funktioner har Otterbox alltid levererat mycket hållbara fodral, och det här är inte annorlunda.

USP: Enkel installation

Kolla in på Amazon

7. Belemay

Belemay är gjord av äkta kohudläder och har gjort ett fantastiskt jobb när han gjorde detta fodral. Den är vacker, hållbar och fylld med funktioner som är extremt användbara. Det finns tre kortplatser och en stor ficka för några av dina kontanter, du behöver inte ha någon annan plånbok förutom detta fall.

De exakta skärningarna på fodralet ger dig sömlös åtkomst till alla portar, medan magnetluckan skyddar enheten från damm och smuts. Slutligen får du också välja mellan två attraktiva färger.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

8. Shanshui

Om du inte gillar äkta läder, gå sedan med ett foliofodral tillverkat av PU-läder. Shanshui har använt PU-läder av hög kvalitet när han tillverkar detta fodral, och det har också RFID-blockeringsmekanism för att säkra din kortinformation från hackare. Det finns tre kortplatser och en separat ficka för lite kontanter.

Dessutom är TPU-fodralet avtagbart och du kan bara använda fodralet om du vill. Bortsett från det finns det också sex livfulla färgval till ditt förfogande.

USP: RFID-blockeringsteknik

Kolla in på Amazon

9. Hoofur

Om det traditionella flipskyddet på framsidan är något som du inte gillar, gå sedan med det här fodralet från Hoofur. Den har en magnetisk lucka, men på baksidan av iPhone, vilket ger dig enkel och snabb åtkomst till iPhone-skärmen. Det finns tre fickor på baksidan för att lagra dina kort och lite kontanter.

Den är tunn, lätt och kompakt nog för att passa bekvämt i dina fickor. Fodralet skyddar också din iPhone från stötar, stötar och repor. Slutligen finns det också tre färgval.

USP: Dual-magnet på luckan för extra skydd

Kolla in på Amazon

10. Case-Mate

Case-Mate folio-fodralet är handgjord av äkta läder och är otroligt smal och lätt. Liksom de flesta foliofall har även tre kortplatser och en ficka för kontanter. Väskans design har förfinat knapparna för att ge dig en naturlig klickkänsla när du använder din iPhone.

Bortsett från det har iPhone-fodralet upphöjda kanter för att skydda skärmen från repor. Utöver det skyddar den också iPhone från skador när den faller. Slutligen är den endast tillgänglig i svart färg och det finns inga andra alternativ.

USP: Raffinerad knapp för en naturlig känsla

Kolla in på Amazon

Avslutar!

Vilket av dessa foliofall har klarat dina förväntningar från alla aspekter - kvalitetsmaterial, design, hållbarhet och komfort? Dela din värdefulla feedback och låt oss veta den kvalitet du aldrig vill kompromissa med. De egenskaper som jag alltid vill se i ett fodral är den vackra designen följt av komfort och hållbarhet.

Du vill kolla här:

 • Bästa iPhone 6 / 6s Plus plånboksfodral
 • iPhone 6 / 6s Plus fodral med kickstand
 • Bästa smala fodral till iPhone 6 / 6s Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found