Blogg

Bästa Task Management Apps för Mac 2021

Nyckeln till perfekt uppgiftshantering är skarp planering och snabb utförande. Ofta misslyckas vi med att uppnå önskat resultat på grund av brist på strukturerad bildning eller fel implementering av planeringen. Om du vill hantera dina uppgifter obefläckat och få det önskade resultatet smärtfritt måste du ha de bästa uppgiftshanteringsapparna för Mac.

1. Microsoft OneNote

När det gäller funktionalitet sätter jag “Microsoft OneNote” direkt med de bästa i branschen. Att skapa och hantera uppgifter, uppgifter och anteckningar är en lek med den här funktionsrika appen.

Du kan också lägga till bilder, ditt PowerPoint-dokument eller PDF, länkar och webbartiklar i dina anteckningar. Organisera helst dina anteckningar så att de passar ditt arbetsflöde.

Tagga dina uppgifter för att enkelt komma åt dem och spåra alla saker som betyder mycket för dig. Det låter dig synkronisera dina filer med OneDrive, OneDrive för företag och SharePoint.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. nTask

nTask har gjort all forskning om hur man bygger en killer task management app. Och av den anledningen ger en enda app alla coola funktioner i olika verktyg i en app. Utvecklarna har lagt tillräckligt stor vikt vid dess estetik för att skapa en tilltalande programvara för uppgiftshantering.

En flexibel app på din Mac, du kan snabbt skapa checklistor, samarbeta med team, ordna möten, dela filer och presenterar uppdaterade Gantt-diagram.

Som teamledare kan du enkelt tilldela uppgifter och spåra dessa uppgifter från ditt skrivbord. Integration med Slack är en anmärkningsvärd funktion i nTask. En annan anmärkningsvärd funktion är molnintegration.

Pris: $ 3,99 per användare och månad

Ladda ner

3. Saker 3

”Saker 3” har alltid vädjat till mig som en förstklassig uppgiftshanterare. Med den här appen kan du skapa ett projekt för vart och ett av dina mål och lägga till nödvändiga steg för att uppnå dem.

Du kommer att kunna gruppera dina projekt efter ansvarsområden som "Familj", "Arbete" eller "Hälsa". Håll koll på alla dina mål så att du håller dig i takt. Visa dina kalenderhändelser vid sidan av dina uppgifter och planera din tid på lämpligt sätt.

Med appen kan du skapa upprepade uppgifter för saker du gör oftare. Eftersom det fungerar med alla viktiga funktioner som Touch Bar, Today Widget, Calendars, Siri & Reminders, Share Extension, Handoff och AppleScript, kommer du alltid att ha fullständig kontroll över dina uppgifter.

Och ja, stödet för flera språk som engelska, franska, tyska, italienska, japanska, ryska, förenklad kinesiska, spanska och traditionell kinesiska förbättrar ytterligare saker 3.

Pris: $ 49,99

Ladda ner

4. Rensa

Clear är död enkelt och gör uppgiftshantering till en smärtfri upplevelse! Du kan skapa separata listor för att hålla allt fullt organiserat. Använd olika teman och verktyg för att anpassa dina listor.

För att säkerställa att du inte misslyckas med att utföra någon nödvändig sak i tid, ställ in påminnelser. Ännu bättre, du kan dra full nytta av iCloud-integrering för att synkronisera dina data över macOS- och iOS-enheter.

Pris: $ 9,99

Ladda ner Rensa

5. OmniFocus 3

“OmniFocus 3” ger dig önskad flexibilitet för att hantera alla dina kommande uppgifter. Därför kan du göra mer med mindre stress!

Appen låter dig hålla alla dina uppgifter i en lista, eller så kan du använda det som flera mappar, projekt, grupper och åtgärder för att placera allt i rätt ordning.

Du kan välja en flytande vy som visar och döljer fält eller välja Anpassade kolumner för skannbara tabellistor. Använd prognosperspektivet för att kolla in dina förfallna objekt för varje dag tillsammans med händelser från din kalender.

Dessutom är OmniFocus 3 kompatibel med flera internationella språk, inklusive engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska, spanska etc.

Pris: $ 39,99

Ladda ner

6. Todoist

Vad jag har hittat riktigt märkbart i Todoist är det snygga användargränssnittet, som är grundat för problemfri uppgiftshantering. Med den här appen kan du perfekt hantera dina uppgifter, deluppgifter, projekt och delprojekt.

Baserat på ditt behov kommer du att kunna prioritera dina uppgifter för dagen eller veckan framöver. Du kan hålla ögonen på tidsfristerna med förfallodatum och återkommande datum.

En annan anmärkningsvärd funktion i denna app är kompatibiliteten med flera plattformar inklusive iOS, macOS, Android och mer. Dessutom är Todoist integrerad med flera stora tjänster som Google Drive, Cloud Magic, Sunrise Calendar, Toggl, IFTTT och Zapier.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Evernote

“Evernote” hjälper dig att hålla ordning genom att hålla alla dina uppgifter, anteckningar eller uppgifter i perfekt ordning. Du kan anteckna, skapa att göra-listor och också spara saker du hittar online för att komma ikapp med dem i din egen takt.

Du kommer att kunna ta anteckningar i ett brett utbud av format som text, skisser, foton, ljud, video, PDF-filer, webbklipp etc. Skapa personliga checklistor för att aldrig glömma några nödvändiga saker.

Dra nytta av olika verktyg för att skapa dagordningar, skriva anteckningar och förbereda sensationella presentationer. Du kan också kommentera dokument med kommentarer och tankar under teammöten. Synkronisera all din data över dina enheter för att hålla dem säkra och lättillgängliga.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Simplenote

Det som har fått mig att vilja "Simplenote" är utbudet av lättanvända funktioner. Om du inte vill gå för en dyr uppgiftshanterare men ändå vill använda en mycket användarvänlig app för att hjälpa dig att få ditt arbete gjort med den effektivitet som behövs, bör du hålla det övervägande.

Med appen kan du enkelt skapa anteckningar, uppgifter och uppgifter. Du kan placera alla dina uppgifter i perfekt ordning och kunna spåra dem. Dessutom låter Simplenote dig synkronisera med molnet för att komma åt dem från någon av dina enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Gör något

”Any.do” ger en mer strömlinjeformad användarupplevelse. Att skapa och hantera uppgiften är ganska på förhand. Appen har ett rent användargränssnitt som gör att du bekvämt kan se och spåra dina anteckningar och uppgifter.

Du kan skriva ut, exportera och dela dina listor med vänner. Synkronisera dina filer med molntjänster för att hålla dem säkra.

Även om Any.do to-do är gratis kan du uppgradera till premiumversionen för att ha obegränsad tillgång till alla viktiga funktioner som teman, filer och samarbete för $ 2,99 per månad eller $ 26,99 per år.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. GoodTask 3

GoodTask 3 är en fullfjädrad uppgift eller projektledare för Mac. Appen synkroniseras med standardpåminnelserna och kalendrarna så att du enkelt kan hantera dem.

Du kan snabbt redigera dina uppgifter tack vare funktioner för massredigering och radering. Du kommer att kunna duplicera, ändra förfallodatum och lägga till taggar för att enkelt komma åt alla uppgifter.

Det mörka temat låter dig bekvämt använda appen på natten. Och med widgetstödet i dag kan du hålla koll på dina uppgifter på ett bekvämare sätt.

Pris: $ 19,99

Ladda ner

Det var allt tills vidare!

Din favorituppgiftshanterare?

Eftersom det finns så många imponerande alternativ är det inte lätt att välja en. Du kan dock gå med en viss med tanke på ditt krav. Har någon av dessa uppgiftshanterare vunnit dig? Låt oss veta om dem i kommentarerna.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa kraftbanker för MacBook Pro
  • Bästa stativ för iMac Pro
  • Väskor för MacBook Pro
  • Bästa kalenderappar för Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found