Blogg

Bästa iPhone 6s och 6s Plus dockningsstationer 2021

Det finns två främsta anledningar till att jag gillar att använda dockningsstationer - snabb laddning, bättre handsfree-upplevelse. Laddningsdockor blir mycket praktiska, särskilt när du arbetar på en dator eller vilar i soffan och vill se alla de senaste meddelandena eller njuta av videosamtal enkelt. Beroende på märkbar funktionalitet och senaste design är de bästa dockningsstationerna för iPhone 6s / 6s Plus som har klarat min förväntan. Dessa laddningsställ är byggda med förstklassigt material och är extremt hållbara. Dockarna erbjuder den säkerhet som behövs från kortslutning. Dessutom är de väldigt bärbara. Låt oss hoppa över för att kolla in mer om vad de bästa dockningsstationerna för iPhone 6s / 6s Plus har att erbjuda!

# 1. iHome iPL23

Om du vill ha mer än bara en vanlig dockningsstation för din iPhone är iHome iPL23 vägen att gå. Förutom att ladda vår smartphone med maximal hastighet, ökar den också din musik.

Förpackad med Reson8-högtalare, det ger högkvalitativt ljud. Du kan ställa in alarmet så att det vaknar med förnyat hopp. Laddningsdockan har den ljusa skärmen som visar tid, alarmtid, radiostationsfrekvens samt volymnivå.

USP: Reson8-högtalare

Kolla in på Amazon

# 2. Hapurs

Denna dockningsstation är gjord av bambu och matchar dina möbler vackert. Den stöder Apple Watch tillsammans med iPhone 6s och 6s Plus. Designen är enkel och du kan enkelt ansluta din iPhone och Apple Watch till laddaren. Apple Watch kan fungera som en bordsklocka under laddning, med tanke på stationens design.

Ur prisperspektivet är det ganska rimligt, och det är också hållbart nog länge. Slutligen finns det inga färgval tillgängliga när du skriver detta.

USP: Tillverkad av bambu

Kolla in på Amazon

# 3. Tolv söder

Twelve South HiRise är lätt en av de bästa i branschen. Det enda du säkert kommer att tycka om i denna docka är den eleganta designen. Den levereras med höjdjusterande kabelklämmor som gör att den fungerar i de flesta fall.

Dockan håller din enhet vertikalt, vilket ger optimal betraktningsvinkel så att du kan titta på videor eller interagera med din enhet utan krångel. Robust konstruktion förstärker dess livslängd. Slutligen kommer den här praktiska dockan i sex färger.

USP: Höjdjusterande kabelklämmor

Kolla in på Amazon

# 4. Bli bättre

Om du vill gå till en lätt och kompakt dockningsstation för iPhone 6s eller 6s Plus, ge en chans till Bebetter. Dockan har en minimalistisk design med en liten formfaktor.

Dockan har en mjuk silikonplatta och gör att din iPhone känns bekväm när den laddas. Med en halkskyddad botten förblir den stabil medan du håller enheten på en plan yta. Och tack vare det inbyggda skyddet har din smartphone det nödvändiga försvaret för att avvärja faror som överladdning och överhettning.

USP: Minimalistisk design med liten formfot

Kolla in på Amazon

# 5. BEACOO

Varför nöja dig med mindre när du kan få allt från en enda dockningsstation. Den här från Beacoo stöder Apple Watch, iPhone 6s, 6s Plus och även AirPods. Ge alla dina Apple-enheter ett enda hem. Apple Watch-stativet är på en höjd vilket ger dig frihet att enkelt titta på tid och meddelanden.

Medan iPhone-stativet är vänt uppåt kan du använda det som en kickstand för FaceTime. Mjukt silikon används i hållare, så att dina enheter inte repas. Slutligen finns det tre livfulla färgalternativ tillgängliga.

USP: Stöder AirPods

Kolla in på Amazon

# 6. EasyAcc RAVPower

En anmärkningsvärd kombination av kraft och effektivitet, EasyAccs RAVPower är den perfekta dockningsstationen för dina flera iOS-enheter. Laddningsstativet har så många som sex USB-portar och låter dig inte bara slå på flera enheter samtidigt utan också hålla dem helt organiserade. och därigenom säkerställa att ditt skrivbord förblir snyggt.

60W-utgången är tillräckligt för att ladda dina enheter i bra hastighet. Den magnetiska basen ger den mer stabilitet; möjliggör problemfri dockning och dockning. När det gäller design ser det ganska enkelt ut och finns i två färger svart och brunt.

USP: 60W uteffekt

Kolla in på Amazon

# 7. iHome iPL24

Ytterligare en dockningsstation från iHome säkrar sin plats på listan. Till skillnad från många av stationerna har den här en klocka, FM-radio och även alarm. Det betyder att dockningsstationen kan användas även om du inte laddar din iPhone. De flexibla blixtkontakterna låter dig ladda dina enheter snabbt.

Den har också en USB-port, om du har en annan enhet att ladda. Klockan synkroniseras automatiskt med iPhone när du ansluter den. Slutligen finns det två färgalternativ tillgängliga: Rose Gold och grå.

USP: Klock-, FM- och larmfunktionalitet

Kolla in på Amazon

# 8. Lamicall

Vad jag har märkt märkbart i Lamicall är den välbyggda strukturen och den raffinerade designen. Du skulle gärna använda den på ditt kontor för att bläddra igenom de senaste aviseringarna när du arbetar på din MacBook Pro.

Dockan rymmer idealiskt din smartphone så att du har en mer bekväm FaceTime. Gummikudde säkerställer att din smartphone har önskat skydd från grunden. Anti-slip bas hjälper dockan att stå stadigt medan du håller din smartphone. Dessutom stöds laddningsstället av 18 månaders garanti.

USP: Gummikudde

Kolla in på Amazon

# 9. Tryck på play

Om Apple-certifiering betyder något för dig kan den här dockningsstationen för iPhone 6s och 6s Plus vara av intresse. Den har en inbyggd blixtkabel för laddning av din iPhone, och den har också ett dedikerat stativ för Apple Watch. Det finns ytterligare två USB-portar som kan användas för att ladda andra enheter om du vill.

Blixtportarna är justerbara, vilket ger dig flexibiliteten att ställa in den som du vill, även med ett fodral. Slutligen finns det många färgvarianter och olika modeller tillgängliga.

USP: Apple-certifierad

Kolla in på Amazon

# 10. Mercase

Om du har en Apple Watch och letar efter en laddningsdocka för att starta både din smartwatch och iPhone 6s / 6s Plus, skulle Mercase vara ett fantastiskt val. Den har huggits med högkvalitativt aluminium i flygplan. Den robusta konstruktionen gör det möjligt att hålla den högsta kvaliteten länge.

Dockan håller din enhet perfekt och levererar blixtsnabb laddning. Gummifötter ger den nödvändiga stabiliteten i bryggan. Reptålig silikon ser till att din iPhone har den komfort som krävs under laddningen. Slutligen kan du välja Mercase i två färger: rymdgrå och rosaguld.

USP: Snygg kabelhantering

Kolla in på Amazon

# 11. XUNMEJ

Denna dockningsstation är allt-i-ett. Den är kompatibel med iPhone, Apple Watch, AirPods och också ett stativ för att vila dina headset. Det finns en skruv på baksidan av iPhone-stativet, vilket gör att du kan justera tjockleken så att den passar de flesta fall medan du dockar.

Kabelhanteringen vid basen gör ditt bord snyggt och rent eftersom det inte finns något att trassla på. Slutligen finns det tre färgval att göra: svart, grått och silver.

USP: Headsetstativ

Kolla in på Amazon

# 12. Äpple

Att köpa iPhone-tillbehör från Apple är en helt annan upplevelse. Den här dockningsstationen från Apple har ett starkt ambitionsvärde och att ha en kommer att blåsa upp ditt ego.

När det gäller fakta och siffror har detta dockningsstativ en blixtkontakt så att du helt enkelt kan ansluta din iPhone och ladda den. När din iPhone är ansvarig kommer den att stå upprätt så att du kan njuta av FaceTime-samtal och läsa e-böcker. Du kan också låsa upp din iPhone med ett lösenord, Touch ID eller Face ID utan att ta bort det från dockan.

USP: Ultimate bekvämlighet

Kolla in på Amazon

# 13. ZVEbeständig

Om du föredrar ett välbyggt och robust dockningsställ skulle detta erbjudande från ZVEproof vara en av de bättre utmanarna på marknaden. Det högkvalitativa aluminiumet ger både hållbarhet och modernt utseende som passar bra hemma och på kontoret.

Beroende på din bekvämlighet kan du finjustera betraktningsvinkeln så att den interagerar bekvämt med din enhet. Tider när du läser böcker eller tittar på videor skulle de justerbara vinklarna spela in. Tillägget av en halkfri kudde säkerställer att stativet har den nödvändiga stabiliteten medan du håller smartwatch och iPhone.

USP: Byggd aluminium av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Vilken av dessa dockningsstationer har kunnat leva upp till din standard? Låt oss veta namnet och den premiumkvalitet som har lockat dig till det.

Vad jag tycker om i alla dessa laddningsdockor för iPhone är den ultrabärbara designen och möjligheten att ladda din enhet säkert och snabbt. Dessutom är de mycket hållbara och effektiva.

Du vill titta på:

  • Bästa iPhone Power Banks
  • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 6s / 6s Plus billaddare
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found