Blogg

Bästa iPhone 6 Plus läderfodral 2020

Läderfodral är kända för sin professionella profil. Förutom att ge det kompromisslösa skyddet, gör de ett snyggt par med din iPhone. Om du planerar att köpa ett klassiskt läderfodral till din stora iPhone har vi mer än bara uppfyllt dina önskemål. Läderfodral är utformade för att tillgodose alla smaker och smak, och har sin egen betydelse som skiljer dem från resten. Deras mjuka texturerade överklagande kan lätt charma bländande ögon. Vad sägs om att hitta en trevlig till din iPhone 6 Plus? Nu går vi!

1. bellroy

Bellroy har tillverkat det här fodralet av miljöcertifierat läder och mjukt mikrofiberfoder i polymer. De fasade kanterna på detta fodral gör det mer attraktivt. Bellroy använder premiumhudar som är garvade enligt guldklassade miljöprotokoll som fastställts av Leather Working Group.

Eftersom Bellroy har skapat ett tunt läderfodral kan du snabbt ta ut ditt kredit- / bankkort ur kortplatsen. Även om du är på språng kan du försiktigt trycka på kortet för att använda det. Detta fodral är tillverkat av en flexibel polymer; därför kan du lita på dess styrka.

USP: Flexibel polymer

Kolla in på bellroy [1 kort]

Kolla in på bellroy [3 kort]

2. Dreem

Dreems Fibonacci-serie är en serie lyxiga läderfodral för iPhone. Detta läderfodral är speciellt tillverkat för iPhone 6 Plus. Hela fodralet levereras med ett avtagbart smalt fodral som du kan använda när du vill ringa eller ta emot samtal. När samtalet är slut, lägg bara väskan på plånboksfodralet.

Det finns tillräckligt med utrymme för att lagra dina kontanter, och över den kontanta fickan har Dreem tillhandahållit tre dedikerade kortplatser för att lagra dina kredit- / betalkort. Väskan erbjuder RFID-skydd för dina plastpengar.

USP: RFID-skydd

Kolla in på Amazon

3. Kulor

Det finns så många företag som tillverkar läderfodral, men endast ett fåtal erbjuder anpassning. Kulor är ett av sådana företag som erbjuder att anpassa ditt ärende, och det beror på att det är handgjorda och inte automatiserade i en maskin. Du kan få ditt namn, monogram eller logotyp graverad på baksidan av fodralet.

Inte bara det, du kan också anpassa ett litet meddelande som ska lasergraveras inuti fodralet. Denna anläggning är fantastisk om du vill ge detta fall till någon speciell. När det gäller byggkvalitet är den tillverkad av toppkornigt läder och hållbar nog för att motstå påverkan av genomsnittliga fall och stötar. Slutligen finns det också många olika färgalternativ.

USP: Handgjorda med personaliseringsalternativ

Kolla in på KulorCases

4. bellroy [5 kort]

Bellroys telefonplånbok erbjuder platser för att lagra fem kredit- / betalkort. Detta är utan tvekan det mest bekväma plånboksfodralet för din iPhone. Förutom kortplatser ger detta plånboksfodral utrymme för att lagra SIM-kort och en PIN-kod. med den här funktionen kan du byta SIM-kort när du är på språng.

Bellroy använder läder av högsta kvalitet och därför kan detta varumärke erbjuda dig tre års garanti på sina plånboksfodral. De vävda tygerna som används av Bellroy håller din telefonplånbok lätt och tålig.

USP: Slitstark och lätt

Kolla in på bellroy [3 kort]

5. FYY

FYY är känt för att tillverka designerfodral och tillbehör för Apples iPhones och andra produkter. Detta fodral är tillverkat av äkta läder av hög kvalitet för att skapa en kraftfull design. FYY presenterar 45 olika färger och mönster som du kan välja mellan.

På vänster sida av detta fodral hittar du tre kortplatser och en ficka under kortplatserna för att lagra kontanter. Du kan använda dess kickstand-funktion när du vill titta på filmer och videor på din storskärmade iPhone 6 Plus.

USP: Premium PU-läder

Kolla in på Amazon

6. Zover

Zover har gjort detta fodral med mjukt miljöcertifierat läder. Läder i toppkorn är dubbla garvat enligt guldklassade LWG-miljöprotokoll. Denna process gör väskan giftfri och hudvänlig.

Under den smidiga utsidan hittar du tre kortplatser för att placera dina kredit- / betalkort och ID-kort. En ficka finns också där för att förvara lite pengar i fodralet. Stark magnetisk stängning håller dina kort och kontanter skyddade.

USP: Miljöcertifierat läder

Kolla in på Amazon

7. Jisoncase

Jisoncase ger den minimalistiska designen i detta läderfodral. Eftersom Jisncase har använt äkta läder kan du inte hitta ett annat sådant fodral till din iPhone 6 Plus. Det finns naturliga variationer i skinnet.

Det finns ingen söm på fodralet, och ändå lyckas varumärket med att tillverka ett fodral med exakt utskurna öppningar. Du kan enkelt komma åt alla portar, knappar och kontroller på din iPhone.

USP: Inga sömmar

Kolla in på Amazon

8. ZVEdeng

ZVDeng har gjort ett plånboksfodral i läder som ser ut som ett stötfångarfodral. Till skillnad från andra fall är detta inte ett foliofall som öppnas på sidan. Det finns en enda påse på fodralet, som kan lagra tre kredit- / bankkort.

Om du undrar hur du kan dra ut ditt kort eller dina pengar, kolla det elastiska bandet som hjälper dig att ta ut dina kort eller kontanter.

USP: Bumper-cum-plånboksfodral

Kolla in på Amazon

9. Debin

Debin är ett populärt varumärke som gör påsehölster för dina iPhones. Detta snygga fodral är tillverkat för stora iPhones som 6 Plus. Utrustad med slitstark bältesklämma, bältesöglor och magnetförslutning skyddar Debins fodral din iPhone från alla sidor och hörn.

När du reser, lägg bara telefonen i hölstret och för sedan bältet genom öglorna. Res nu bekymmersfritt eftersom din iPhone är skyddad inuti höljet, som är fäst på ditt bälte.

USP: Professionell design

Kolla in på Amazon

10. OtterBox Strada

OtterBox är ett av de ledande varumärkena som tillverkar fodral av hög kvalitet för iPhones. Varumärket är särskilt känt för sin robusta byggnad. Plånboken hämtas från Strada-serien och är tillverkad i äkta läder.

OtterBox läderfodral är tillverkat av dubbla material för att säkerställa maximalt skydd mot fall, stötar, repor och repor. Till skillnad från andra läderfodral har detta fodral en horisontell kortplats där du kan lagra ditt kredit- / betalkort.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

Loggar ut…

Läderfodral ger dubbla fördelar med stil och styrka. Om du vill lägga till lite personlighet till din iPhone 6 Plus är läderfodral de bästa alternativen. Ovanstående fodral är gjorda av populära märken och därför får du läderfodral av hög kvalitet.

Du kanske vill utforska fler tillbehör:

  • Bästa iPhone 6 Plus Bältesfodral
  • Truffol Intelli Classic iPhone 6 Plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6 Plus glasskärmskydd
  • Genomskinliga fodral till iPhone 6 Plus
  • Bästa iPhone 6 Plus vattentäta fodral

Vilket iPhone 6 Plus läderfodral vill du köpa? Dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found