Blogg

Bästa Emoji-appar för iPhone och iPad 2021

Teknik har gett oss nya och kreativa sätt att interagera med våra nära och kära. Emojis är en av dem. Oavsett om det är ett e-postmeddelande, iMessage eller någon annan chattplattform, kommer du säkert att älska att skilja dig genom att använda olika emojis för att dela dina uttryck. Med tanke på detta har jag försökt att lista några av de bästa emoji-apparna för iPhone och iPad.

 1. Emoji Me Animerade ansikten
 2. Bitmoji
 3. SUPERMOJI - Roligt ansikts Emoji-app
 4. Vuxen Emoji för älskare
 5. Emoji>
 6. Moji Maker ™ | Emoji och avatar
 7. Emoji Free - Emoticons Art and Cool Fonts Keyboard
 8. Emoji-tangentbord av Line

1. Emoji Me Animerade ansikten

Du kommer aldrig att sakna alternativ med den här applikationen. Det är ett hus med mer än 1 biljon kombinationer av animerade emojis som kan delas över alla meddelandeprogram, inklusive iMessages, Facebook, Twitter, Instagram, etc. Appen låter dig anpassa din emoji med mer än 100 animationer och flagga din kreativitet i framför dina vänner.

Pris: Gratis (köp i appen från 1,99 USD)

Ladda ner

2. Bitmoji

Applikationen är rankad 7 i verktygskategorin och erbjuder oändliga alternativ för att skapa animerade och uttrycka utan ansträngning. Naturligtvis är Bitmoji en av de mest älskade och föredragna apparna för emojis. Det tillåter dig inte bara att anpassa ansiktsuttryck; Du kan också göra dem lockande med en rad designer-kläder. När du är klar med att skapa, glöm inte att dela den med dina vänner. Appen stöder alla större chattplattformar.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. SUPERMOJI - Fun Face Emoji App

Den här är utan tvekan den mest unika och kreativa appen på listan. Appen låter dig skapa en 3D-emoji-efterlikning av allt du gör. Allt du behöver är en internetanslutning för att släppa loss din kreativitet och flagga med 3D-emojis framför dina vänner. Gör dig redo att spela in roliga videor och dela dem med dina vänner på alla större chattplattformar.

Pris: Gratis (köp i appen från $ 2,99)

Ladda ner

4. Vuxen Emoji för älskare

Applikationen har märkt mer än 4 miljoner installationer sedan lanseringen och har ett genomsnittligt betyg på 4,7 stjärnor. Som namnet antyder har applikationen mer än 800 vuxna emojis för att dela de stygga uttrycken med dina stängda. Du får också välja storlek på dina emojis. De är också alla lätta att komma åt med det inbyggda tangentbordstillägget.

Pris: Gratis (köp i appen från 0,99 USD)

Ladda ner

5. Emoji>

Om jag blir ombedd att prata om den perfektion som den här appen är byggd med, skulle jag vilja berätta att den har listats i topp 10-apparna som är byggda för ett tangentbord. Wired citerade också att det var "Överlägset en av de mest populära tredjepartsapparna på tangentbordet." Den senaste versionen låter dig låsa upp en uppsättning nya belöningar, emojis och klistermärken. Förutom detta får du mer än 200 nya emojier i texten integrerade i ditt tangentbord och 20 häpnadsväckande tangentbordsteman.

Pris: Gratis (köp i appen från 0,99 USD)

Ladda ner

6. Moji Maker ™ | Emoji och avatar

Emoji-appen för iPhone och iPad låter dig bläddra bland olika mönster, inklusive poo, gula smileys, djur, utomjordingar och många fler! Du får också en rad alternativ för att anpassa kroppsdelar från hår till masker. Många inbyggda alternativ låter dig få ut det mesta av emojis i ett exakt utformat och vänligt användargränssnitt.

Pris: Gratis (köp i appen från 0,99 USD)

Ladda ner

7. Emoji Free - Emoticons-konst och coola teckensnittstangentbord

I applikationen finns ett antal nya och väldesignade tecknade bilder. Den har också iögonfallande animerade emojis och grafiska smileyikoner. Bläddra igenom en lista med underbara ikoner inklusive kanin, katt, husdjur, långt ansikte, sköldpadda, gummiand och andra. Inte bara detta, du kan använda alla dessa var som helst du kan skriva.

Pris: Gratis (köp i appen från 0,99 USD)

Ladda ner

8. Emoji-tangentbord av Line

Även om det är sist i vår lista finns det inget sätt att den här appen ligger bakom någon av de ovannämnda applikationerna. Med sina mer än 3000 emojis och klistermärken kan du enkelt gå långt före den tråkiga meddelandet. Välj mellan olika karaktärer och dela dina uttryck utan att ens säga någonting. Med sitt exotiska utbud av klistermärken och emojis kan du verkligen kalla det en helt ny värld av kreativitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Börja uttrycka kreativt !!

Vill du vara mer uttrycksfull utan att ens säga ett ord? De applikationer som anges ovan kan utan tvekan vara din kompis för kreativ chatt. Låt oss veta vilka av dessa du gillade mest eller har använt. Happy Chatting !!

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Använd Emoji på din iPhone och iPad
 • Konvertera text till Emoji i meddelanden på iPhone och iPad
 • Hitta innebörden av Emojis på din iPhone och iPad
 • Hur man använder Memoji på Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found