Blogg

Bästa kameratillbehör för iPhone 6/6 Plus 2021

IPhone har alltid varit en av de bästa kameratelefonerna på marknaden. Även om varje version av telefonen har en högkvalitativ lins, känner användarna ständigt att det finns begränsningar när de tar tilltalande bilder. Även om det finns bästa kameraappar för iPhone och iPad, är frånvaron av optisk zoom och extra vidvinkelfunktioner bara ett par kritiker bland annat som iPhone upprepade gånger möter från sin användarbas.

Apple lät inte några slip-ups, som skulle äventyra dess fotografiska effektivitet, förstöra utformningen av de senaste flaggskeppstelefonerna. Med lanseringen av iPhone 6 och 6 Plus är tredjepartslinsproducenterna mer än glada över att kunna erbjuda sitt kontinuerliga stöd tack vare enheternas djärva design.

Apples kloka drag när det gäller att utforma linsen så att den sticker ut från telefonen hjälper också tredjepartslinstillverkarna att specifikt utforma kompatibla linspaket. Tillsammans med linserna finns det andra tillbehör, som en del av linspaketet, som hjälper till att förbättra fotograferingskonsten med din senaste iPhone.

1. SmilePowo

SmilePowo tar med ett litet litet kit för att göra din iPhone-fotografering mer minnesvärd och enkel. Ledaren i satsen är ett lätt, mini-stativ. Tillsammans med stativ får du en selfie-stick och en slutare-fjärrkontroll för din iPhone.

De böjbara benen på stativet tillåter användare att justera iPhones i olika vinklar och ändå få bättre stabilitet för att få perfekta klick.

USP: Perfekta bilder med bättre stabilitet

Kolla in på Amazon

2. ARORY

Gör din iPhone-fotografering komplett med Arorys kamerakit, som inkluderar professionella fotograferingslinser, fjärrkontroll och stativ. Alla tillbehör fungerar i harmoni för att ge dig bästa resultat.

Linsen är gjord av japanskt optiskt glas på vilket Arory har täckt flera lager för att ge mer tydlighet under fotografering. Du kan minimera förvrängningen under 8% och därmed minska bländning och reflektion.

USP: Minsta snedvridning

Kolla in på Amazon

3. AMIR

Det som gör AMIR till en utmärkt HD-lins är förmågan att minimera linsens bländning, reflektion, ghosting och andra artefakter för att ge oöverträffad klarhet. Den har en trådlins med en diameter på 37 mm så att du kan ta bilder på ett avstånd av 1,18-1,57 tum från objektet. 0,45x vidvinkel är utmärkt för att ta bilden av hela familjen eller hela teamet.

Det finns också en mjuk gummiklämma för att förhindra att din iPhone repas eller skadas. Högkvalitativ aluminiumkonstruktion ger den ett hållbart utseende. Dessutom gör den universella avtagbara klämdesignen det kompatibelt att arbeta med de flesta smartphones och surfplattor.

USP: Gänglins med diameter 37 mm

Kolla in på Amazon

4. NELOMO

NELOMO är grundad för att leva upp din fotograferingsupplevelse med rakknivens skarpa och tydliga bilder. Den levereras med ett 3-i-1 avtagbart linspaket. 65x vidvinkelobjektivet är perfekt för att ta bilder av en grupp människor och vackra landskap.

Den 15x makroobjektivet har knurring cirklat runt och låter dig ta tydliga bilder på ett avstånd av 2-5 cm, målobjekt. Därför kommer du att kunna ta fantastiska närbilder med stor detaljrikedom. 230 ° fisheye-objektiv utmärker sig i att ge snygga rundade bilder.

USP: 15x makrolins för fantastiska närbilder

Kolla in på Amazon

5. CamKix kameralinssats

CamKix Lens Kit består av 4 olika linser, ett mini-stativ, ett hårt fodral, en hållare med andra tillbehör. De fyra linserna inkluderar en teleobjektiv, fisheye-lins, makrolins och vidvinkelobjektiv.

Detta linspaket erbjuder en rad fotograferingsalternativ som hjälper dig att uppgradera dina fotografiska färdigheter med iPhone. Du kan placera din enhet exakt på ministativet som har ben som enkelt kan sträckas ut och dras in. Detta kit har ett unikt hårt fodral som du kan skruva in någon av linserna direkt på.

USP: Advance fish-eye lens

Kolla in på Amazon

6. CamKix Camera Shutter Remote

CamKix är ett populärt namn i världen av iPhone-kameratillbehör. Den här kamerans slutare är tillräckligt liten för att fästas med din nyckelring eller läggas i fickorna. Njut av att ta långbilder med Bluetooth-räckvidden på 30 fot.

Denna Bluetooth-kamerafjärrkontroll erbjuder ett brett program. Du kan använda den med de senaste iPhonesna och din iPhone 6 / iPhone 6 Plus-kamera.

USP: Bred kompatibilitet

Kolla in på Amazon

7. UBeesize

UBeesize är ett komplett paket för fotoentusiaster. Hela satsen består av selfiestick, fjärrlucka, stativstativ, adapter för telefonmontering och handledsrem. Selfie-stick kan förlängas från 9 tum till 31,9 tum så att du kan ta bilder från alla vinklar. Den håller säkert din smartphone och levereras med vridlåsdesign som ger mer stabilitet.

Selfie-pinnen är tillverkad av högkvalitativt aluminium och har ett modernt utseende.

Det mjuka skumgreppet och handledsremmen ger extra säkerhet. Med fjärrluckan och stativet vid din sida kan du spela in videor och fånga varje ögonblick som ett proffs!

USP: Fällbar selfie-stick

Kolla in på Amazon

8. DaVoice stativadapter

DaVoice-stativadaptern är en mycket kompatibel adapter som inte kräver att du tar bort enhetens skyddskåpa eller fodral. Den ansluts till alla vanliga stativ såväl som mini stativ med en standard skruvfäste som används för att spela in videor, ta bilder eller använda din telefon som webbkamera.

Fästet kommer inte i kontakt med telefonens skärm och lämnar därför inga risker för repor. Detta är en användarvänlig, flexibel adapter som också är lätt och bärbar. Dessutom finns DaVoice i 12 livfulla färger inklusive svart, grön, hetrosa, etc.

USP: Starkt uppbyggt

Kolla in på Amazon

9. Whyzyv 7-i-1 linspaket

Ta din iPhone-fotografering till nästa nivå med detta sju-i-ett linspaket från Whyzyv. Detta kit innehåller allt du behöver för att höja din skytteupplevelse. Satsen har sju olika linser tillverkade av aluminium och premium HD optiskt glas för högre hållbarhet och tydlighet.

För att förvara linserna på ett ställe får du ett säkert väska och en snodd fäst vid fodralet för att hålla fodralet stadigt. Linserna är teleobjekt, superbrett, cirkulärt polariserat objektiv (CPL), fisköga, makro, kalejdoskop och vidvinkelobjektiv.

USP: Tillverkad av aluminium

Kolla in på Amazon

10. Lifeprint

Gör dina foton speciella igen. I vår digitala tidsålder har vi nästan förlorat charmen med tryckta foton. Lyckligtvis kan Lifeprints bärbara foto- och videoskrivare ta tillbaka de gamla goda dagarna. När du har tagit fantastiska bilder av dina nära och kära gör du ett collage av dessa foton genom att ta utskrifter.

Lifeprints skrivare utses som världens enda delbara fotoskrivare. Använd Lifeprint-appen så kan du ansluta till dina vänner och familj och du kan dela riktiga foton med dem direkt.

USP: AR-support

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Din favorit?

Så vilken av dessa kameratillbehör har du valt för din iPhone? Låt oss veta ditt val i kommentarerna.

Ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa manuella kameraprogram för iPhone och iPad
  • Viktiga tillbehör för iPhone
  • iPhone och iPad Collage Making Apps
  • Bästa musikredigeringsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found