Blogg

Bästa iPhone 5, 5s och iPhone SE-fodral 2020

Vi har tittat på några av de bästa iPhone SE-fodral av olika typer och kategorier och lagt upp dem på vår blogg. Du kan hitta billiga iPhone 5 / 5s-fodral som är under $ 20 (men utan tvekan av god kvalitet) eller de med kickstand så att du enkelt kan se filmer på din iPhone 5. Eller om du letar efter några snygga designväskor täckte vi dem också. Men vad är det bästa av dem alla?

Det är en tuff uppmaning att välja det bästa så vi satte oss ner, valde våra favoriter (på grund av var och en värdesätter stil, design, funktion och alla andra funktioner på olika sätt) och kom fram till den här listan över de bästa fallen från olika typer ”. Om du vill köpa ett iPhone 5-fodral men inte är säker på vilken typ du kan använda kan den här listan vara till hjälp.

Bästa iPhone SE, 5s och iPhone 5-fodral tillgängliga 2020

# 1. Speck CandyShell Grip

Om du vill väska med mer ergonomisk design, skulle "Speck CandyShell Grip" vara det perfekta sättet att gå.

Detta lock täcker gummikanter som ger mycket bättre håll. Den hårda utsidan och det mjuka gummerade interiören gör att locket enkelt avvärjer stötar. Och med den avfasade kanten i beröring berör pekskärmen inte ytan när enheten ligger med framsidan nedåt.

USP: Ergonomisk design för bättre grepp

Kolla in på Amazon

# 2. OtterBox SYMMETRY SERIES

SYMMETRY SERIES-fodral är utformade för att erbjuda den nödvändiga skyddet för din iPhone och samtidigt se till att elegansen förblir intakt. Och det är det som gör dem så märkbara.

Konstruktion med dubbla material förstärker fodralet för att lätt ta bort otäcka stötar. Och med den släta ytan passar den bekvämt i din handflata. Med tillstånd av den upphöjda fasade kanten har skärmen ett tillförlitligt skydd mot slitage.

Slutligen kommer SYMMETRY SERIES-omslag i några riktigt attraktiva färger.

USP: Skyddande design i tunn formfaktor

Kolla in på Amazon

# 3. JETech

Detta tydliga fodral från JETech skulle vara ett bra val om du bestämmer dig för att flagga din smartphone. Hybriddesignen är förstärkt av den hårda PC: n och mjukt gummerat TPU-material.

På grund av den slagtåliga strukturen bör locket inte ha svårt att bekämpa stöten från oavsiktliga stötar. Och med UV-motståndet tappar locket inte klarhet eller blir gult. Slutligen kommer du att kunna välja ut detta mycket hållbara genomskinliga fodral i fem färgalternativ.

USP: UV-beständighet

Kolla in på Amazon

# 4. Spigen Slim Armor

När det diskuteras för ett snyggt och robust fall är det ett namn som ska ligga i framkant "Spigen Slim Armor."

Dubbelskiktad konstruktion med den slagtåliga kudden gör detta skydd mycket skyddande. Och med den gummerade stötfångaren ger sidorna ett säkert grepp.

Slim Armor har den upphöjda kanten både på framsidan och på baksidan, och säkerställer att skärmen och kameran har det väsentliga skyddet för att hålla scuffs på ett rättvist avstånd.

USP: Luftdämpat och webbmönster

Kolla in på Amazon

# 5. Silk Wallet Slayer Vol.1

Vad sägs om att få ett modernt plånboksfodral? Wallet Slayer Vol.1 från Silk har en imponerande design och kommer med en dold spår på baksidan.

Det dolda utrymmet kan rymma upp till tre kort och även lite kontanter. Den har en förstärkt interiör för att bekämpa den oväntade chocken. Dessutom är sidorna släta och känns gripande i handflatan.

Och om du föredrar attraktiva färger får du möjlighet att välja Wallet Slayer i några eleganta varianter som varmröd, charmig rosa och mer.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Du kan också läsa här:

  • Bästa iPhone SE, 5 eller 5 cykelfästen
  • Dockningsstationer för iPhone SE Clock Radio
  • Bästa iPhone SE träfodral
  • Bästa iPhone SE / 5s plånboksfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found