Blogg

Bästa Apple TV-fodral och omslag 2020

För varje utgåva blir Apple TV smartare. Detsamma är fallet med fjärrkontrollen. Den senaste Siri-fjärrkontrollen är bokstavligen en revolution inom fjärrteknik. Det enda problemet med dessa fjärrkontroller är att de är känsliga.

Ett normalt fall eller en chock kan bryta dem och du har inget mer än ångra. Varför ångra, när vi har listat fall för fjärrkontroller också. Listan innehåller fodral för andra, tredje och fjärde generationen Apple TV-fjärrkontroll, så gör dig bekväm och titta på listan.

Apple TV 4 Remote

# 1. Hapurs

Hapurs har designat ett exakt fodral för din fjärde generationens Apple TV-fjärrkontroll. Detta lock är tillverkat av slitstarkt och mjukt silikon som säkerställer ett stadigt grepp. Din fjärrkontroll glider aldrig av dina händer medan du talar Siri-kommandon. Du kan använda en ansluten nyckelband för att hålla fjärrkontrollen säkert.

Pris: $ 5,99

Köp det från Amazon

# 2. elago R1 Intelli

Skapat med mjukt silikonmaterial är elago R1 Intelli-fodralet mycket skyddande. Den är fullt kapabel att absorbera stötar. På grund av den strukturerade designen ger locket ett bättre grepp. Intelli levereras med mycket starka magneter som gör att du enkelt kan fästa den på valfri metallyta. Omslaget ger problemfri tillgång till alla funktioner på din Apple TV-fjärrkontroll. Slutligen finns R1 Intelli i sex fängslande färger.

Pris: $ 8,99

Köp det från Amazon

# 3. Fintie Honey Comb Series

Finite fjärrväskan har en formanpassad design och klickar perfekt på din Siri-fjärrkontroll. Med de perfekta utskärningarna ger den full tillgång till alla portar och knappar. Snittat med kvalitetsmaterialet är fjärrskyddet mycket hållbart. Det halkskyddande materialet förhindrar droppar och ger också bättre grepp. Finite Apple TV fjärrskal finns i så många som 11 färgalternativ.

Pris: $ 7,99

Köp det från Amazon

# 4. Akwox

Vad som gör Akwox Siri fjärrskal till ett ganska bra val är den snygga designen. Tillverkad med det finaste silikonmaterialet känns locket extremt mjukt vid beröring. Fjärrkontrollen är tillräckligt stark för att tåla fall och motstå repor. Tack vare de exakta utskärningarna kan du enkelt komma åt alla funktioner. Ännu bättre, det finns sex charmiga färgalternativ för att välja rätt omslag till din fjärrkontroll.

Pris: $ 7,49

Köp det från Amazon

# 5. Act Labs

Detta fall från Act Labs liknar iPhone-fodralet. Den är tillverkad av plast och täcker helt baksidan av din Apple TV-fjärrkontroll. Dessutom täcker den också fyra hörn. Väskan har ett avtagbart handledsrem som också kan justeras i olika storlekar. Det finns exakta skärningar för mikrofonen och beröringsytan som ger dig obegränsad tillgång till alla funktioner på Siri-fjärrkontrollen.

Pris: $ 9,99

Köp det från Amazon

# 6. Bear Motion

Med sin exakta tillverkning ger Bear Motion-fodralet för Apple TV fjärde generationens fjärrkontroll dig tillgång till knappar snabbt. De formanpassade faktorerna skyddar baksidan och sidorna på din fjärrkontroll från repor, smuts och stötar. Du bör inte vara orolig för din Apple TV-fjärrkontroll även om dina barn använder den.

Pris: $ 6,98

Köp det från Amazon

Apple TV 2 och 3 Remote

# 1. Fintie Honey Comb Series

Den här Finite Apple TV-fjärrkontrollen har en ganska snygg design som visar bikakemönster. De ergonomiska sidorna ger bättre grepp och förhindrar glidning. Beredd med högkvalitativt material är locket mycket hållbart. Väskan har tillräcklig styrka för att uthärda chock och skydda din Siri-fjärrkontroll från grunden. Ännu bättre, det finns åtta färgalternativ att välja mellan.

Pris: $ 7,99

Köp det från Amazon

# 2. fosa

Fosa presenterar ett halkskyddsskydd för din Apple TV 2 och 3 fjärrkontroll. Silikonfodralet har en exakt form som passar exakt på fjärrkontrollen. Få full tillgång till alla knappar och portar och upplev överlägset grepp. Fosa har använt miljövänligt material av hög kvalitet för att göra detta avlägsna fodral. Detta fodral är hudvänligt förutom att det är flexibelt och hållbart.

Pris: $ 5,39

Köp det från Amazon

# 3. SIKAICASE

SIKAICASE har en slim-fit design och är gjord för att vara en skyddande kostym för din Apple TV-fjärrkontroll. Den mjuka struktureffekten av silikonmaterial av högsta kvalitet ser snygg ut. Exakta utskärningar ökar användarupplevelsen. Med tillstånd av förbättrat grepp glider fjärrkontrollen inte ur dina händer. Det är tillräckligt med 11 färgalternativ för att välja rätt matchning för din fjärrkontroll.

Pris: $ 6,99

Köp det från Amazon

# 4. InventCase

InventCase är ett klassiskt designat lock för Apple TV-fjärrkontroll. Den är gjord av premium svart PU-läder som ser väldigt elegant ut. Kåpan skyddar fjärrkontrollen från damm och smuts medan skärningarna på den ger dig obegränsad tillgång till alla funktioner. Eftersom det är designat speciellt för andra och tredje generationen passar locket perfekt på fjärrkontrollen. Slutligen finns det inga färgalternativ tillgängliga när du skriver detta.

Pris: $ 14,99

Köp det från Amazon

Loggar ut

Vilket fjärrfall kommer att paras ihop med din Siri-fjärrkontroll? Låt oss veta dess namn och den kvalitet du gillade mest om det.

Oavsett om det är förbättrat grepp, skydd för hela kroppen eller snygg design, lever dessa avlägsna fodral upp till förväntningarna i alla aspekter. Dessutom är de väldigt lätta och passar perfekt på din fjärrkontroll.

Du kanske också vill kolla in:

  • Bästa spelkontroller för iPhone, iPad och Apple TV
  • Hur man använder TV-appen på iPhone och Apple TV
  • Så här aktiverar du mörkt läge på Apple TV
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found