Blogg

Bästa trådlösa laddare i iPhone 7 och 7 Plus 2021

Även om de flesta smarttelefontillverkare har anammat trådlös laddningsteknik, har Apple ännu inte ge efter för det. Men det betyder inte att du inte kan starta din senaste iPhone. Dessa bästa trådlösa laddare i iPhone 7 och 7 Plus har grundats för att låta dig ladda din iPhone med maximal komfort. Det som gör mig upp för dessa avancerade trådlösa laddare är en fantastisk hastighet och överlägset skydd mot överladdning eller kortslutning. Dessutom har de varit redo att vara exceptionellt bärbara.

1. Kusda

Kusda trådlösa laddningsplatta har en ultrakompakt design. Den halkskyddade designen gör att din smartphone inte glider. Inbyggda skydd skyddar din smartphone från kortslutning och överspänning.

LED-ljus är sömnvänligt så att din sömn inte störs på nätterna. När enheten är fulladdad stannar LED-indikatorn automatiskt. Dessutom stöds Kusda av ett års garanti.

Pris: $ 17,99 på Amazon.com

Köp det från Amazon

2. Antye

Antye är ett komplett paket och erbjuder en mer pålitlig laddningslösning till din smartphone. Hela satsen innehåller trådlös laddningsplatta, trådlös laddningsmottagare och en USB-laddningskabel. Den halkfria gummerade beläggningen skyddar din smartphone från grunden samtidigt som den hålls på plats medan den laddas.

LED-indikatorn släcks automatiskt efter 10 sekunder så att din sömn inte stör. Du kan välja den här ultrabärbara laddaren i sex färger. Dessutom stöds Antye-laddningsplattan av 12 månaders garanti.

Pris: $ 29,99 på Amazon.com

Köp det från Amazon

3. Cloele

Detta är ännu en högkvalitativ trådlös laddningssats som kan erbjuda säker laddningslösning till din iPhone. Paketet innehåller en kompakt laddningsplatta, en mottagare och en USB-kabel. Den levererar 2A-utdata, vilket är tillräckligt bra för att snabbt smörja upp din smartphone.

Gummibelagd yta skyddar inte bara smarttelefonen från att skrapa utan håller den också på plats medan den laddas. Dessutom skyddar den din smartphone från överladdning och överspänning.

Pris: $ 25,99 på Amazon.com

Köp det från Amazon

4. ANGELIOX

ANGELIOX är utformad för att vara en mycket effektiv trådlös laddningsplatta. Det driver upp din smartphone i bra hastighet. Utrustad med multiskyddssystemet låter laddaren inte vanliga faror som överspänning skada din enhet.

Den levereras också med en trådlös laddningsmottagare av högsta kvalitet och en USB-kabel. Eftersom den är lätt kan du bekvämt bära den även i din lilla ficka. Dessutom finns ANGELIOX med 18 månaders garanti.

Amazon: $ 22,97 på Amazon.com

Köp det från Amazon

5. DanForce

Förutom en laddningsplatta behöver du också en högkvalitativ mottagare för att ladda din iPhone 7 trådlöst. DanForce fungerar med alla typer av QI-trådlösa laddningsplattor. Det tunna chipet passar perfekt inuti ett fodral utan att lägga till bulk på enheten.

Det förhindrar också att din iPhone överhettas. Dessutom erbjuder DanForce livstidsåterbetalningsgarantin.

Pris: $ 17,97 på Amazon.com

Köp det från Amazon

Det var allt tills vidare!

Du väljer?

Förutsatt att du har hittat mer pålitliga trådlösa laddare i iPhone 7 och 7 Plus för din smartphone. Låt oss veta din feedback och de egenskaper du har gillat i den.

Du kanske också gillar dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 7/7 Plus kraftbanker
  • Bästa iPhone 7/7 Plus billaddare
  • Så här laddar du iPhone 7/7 Plus trådlöst
  • Bästa iPhone 7/7 Plus dockningsstationer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found