Blogg

Bästa smala fodral för iPhone 6s år 2021

Det har blivit obligatoriskt för en iPhone-användare att köpa ett fodral för att skydda det dyrbara. Det finns ett brett utbud av iPhone-fodral tillgängliga, och det blir svårt att välja det bästa av dem. För att hjälpa dig att göra din sökning enkel har vi handplockat några av de bästa smala fodralet för iPhone 6s.

1. KUMEEK

”KUMEEK” har en sofistikerad profil tack vare främst det flytande silikongummit. Med den mjuka finishen som ger bättre grepp är det ett perfekt skydd för regelbunden användning.

Fodralet har också en viss kudde i form av slät mikrofiberinredning. Således bör det vara mer än möjligt att avvärja låg påverkan. Införandet av 1mm läpp, KUMEEK slim case skyddar både pekskärmen och kameran på din iPhone.

USP: Soft-touch finish

Kolla in på Amazon

2. Spigen flytande luft

Omfamna ett minimalistiskt utseende med detta flexibla och slitstarka TPU-fodral som erbjuder ett mjukt och bekvämt grepp. Den är tunn och formad för att alltid se elegant och ren ut. Dessutom håller det texturerade greppet din telefon säker i dina händer och förhindrar oavsiktliga glider.

Men även när din telefon tappar eller stöter mot något, erbjuder fodralet tillräckligt skydd mot slitage. Den har Air Cushion-teknik som ger effektiv stötdämpning.

USP: Otroligt tunn

Kolla in på Amazon

3. JETech

Dags att låta iPhone 6s visa upp sin elegans! JETech presenterar ett snyggt klart fodral som inte bara låter iPhone avslöja sin elegans utan också hjälper den att bekämpa påverkan.

Hardbackpanelen är idealiskt kompletterad stötdämpande ram. Att vara UV-beständig blir inte bakpanelen gul.

Både skärmen och kameran har ytterligare skydd i form av upphöjda kanter. Dessutom erbjuder knapparna den känsliga känslan och utskärningarna är mycket exakta.

USP: UV-beständig

Kolla in på Amazon

4. TORRAS

Enkelt uttryckt är TORRAS ett av de vackraste smala fodralet för iPhone 6s. Tack vare de exakta utskärningarna och snap-on-designen passar locket fläckfritt runt smarttelefonen.

Den matt finishen ökar greppet och därför känns väskan bekvämt i handflatan. Det håller också smuts och fingeravtryck borta för att behålla sitt utseende länge.

När vi pratar om skydd är det tunna fodralet tillräckligt bra för att motstå skrapor. Dessutom finns det också en upphöjd läpp för att förhindra att den bakre kameran repas.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

5. Tolv söder

Det här tunna fodralet kan användas för flera uppgifter eftersom det har plånboksfunktion samt kickstand-funktion. Även om den är laddad med funktioner är den extremt tunn. Det finns två fickor för att hålla dina kort tillsammans med din iPhone 6s. Den är gjord av läder som ger den en förstklassig känsla.

Slutligen kommer SurfacePad slim case flera färger som svart, rött, kamel och mer.

USP: Lyxigt läderöverdrag

Kolla in på Amazon

6. Caseology

Caseology är ett av de mest betrodda varumärkena när det gäller iPhone-tillbehör. IPhone 6s är redan vacker och detta fodral ger en gnista till sin skönhet. Förutom fallets skönhet är det lika starkt att motstå normala fall och stötar. Eftersom den är smal är det lätt att bära den i fickorna eller i händerna.

Caseology tunn fodral finns i fem färger som svart, roséguld, marinblå, mintgrön och korallrosa.

USP: Tvådelad skjutreglage

Kolla in på Amazon

7. Aceabove

Aceabove är ett tunt fodral tillverkat av läder tillsammans med hårt skal inuti. Detta är en perfekt kombination av stil med säkerhet. Skalet täcker alla fyra hörn på din iPhone 6s, vilket visar sig vara användbart om iPhone faller från normal höjd. Slutligen finns det tre olika nyanser av läderfärg tillgängliga när du skriver detta.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

8. Elago

Elago Slim Fit 2 fodral är otroligt tunn. Det har tillverkats av polykarbonatmaterial av hög kvalitet. Den dubbla beläggningen förstärker dess struktur; ger det tillräckligt med styrka för att bekämpa repan.

Användningen av harts har gjort det mer flexibelt och hållbart. Halkfri matt konsistens ger bättre grepp för att hålla din iPhone bekvämt i händerna. Slutligen kommer detta snygga fodral i så många som 11 snygga färger.

USP: Matt konsistens

Kolla in på Amazon

9. ACMBO

Det är den blanka profilen som gör “ACMBO” till ett bra alternativ för dem som föredrar det snygga utseendet. Detta PC-lock har en metallbeläggning som hjälper det att fånga uppmärksamhet direkt.

Med den matta ytan känns ACMBO väldigt bekvämt i handflatan och ger ett säkert grepp. En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är damm och fingeravtryck. Därför kan metallprofilen hålla glansen längre.

USP: Metallstruktur

Kolla in på Amazon

10. Spigen

Spigen har alltid varit ett av mina favoritmärken när jag köpte ett iPhone-fodral. Det här nya fodralet från Spigen är ungefär 1 mm tjockt och passar perfekt på din iPhone 6s. Fodralets baksida har en matt yta för att ge ett solid grepp.

Väskan är mycket slitstark mot normala fall och stötar. Det skyddar också din iPhone från vanligt slitage och tårar. Slutligen ger de exakta skärningarna dig obegränsad tillgång till alla portar och funktioner på iPhone 6s.

Tre färgalternativ inkluderar pistolmetall, metallskiffer och satinsilver.

USP: Solid PC-ram

Kolla in på Amazon

Poängen

Har något av dessa smala fodral parats med din iPhone 6 / 6s? Jag skulle vara väldigt glad att veta namnet och kvaliteten som har lockat dig.

Den kompakta designen och den halksäkra ytan gör de smala fodralna ganska speciella. Dessutom gör de en formanpassad matchning med din iPhone.

Du vill titta på:

  • Bästa iPhone 6 / 6s plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6 / 6s Folio-fodral
  • iPhone 6 / 6s Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 6 / 6s träfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found