Blogg

Bästa gratis ringsignalappar för iPhone 2021

Vi älskar alla att personifiera våra iPhones, och att ställa in en anpassad ringsignal är ett av de enklaste sätten att göra detta. Många appar kan hjälpa dig att upptäcka och få de perfekta låtar och toner för att få din telefon att leva. Dessutom är de fria att använda och erbjuder något för nästan vilken smak som helst. Så utforska och uttryck din musikaliska sida med dessa bästa gratis ringsignalappar för iPhone.

 1. Ringsignaler för iPhone!
 2. Ringsignaler för iPhone! (musik)
 3. Tuunes Ringsignaler för iPhone
 4. Ringsignaler HD ∙ Ringtone Maker
 5. Ringsignaler för iPhone: Infinity
 6. Bästa ringsignaler 2020
 7. Ringtones Maker - ringappen
 8. Coola ringsignaler: Ringtone Maker
 9. Ringsignaler: för iPhone
 10. Bästa ringsignaler: toppmusik

1. Ringsignaler för iPhone!

Här är en extremt flexibel och lättanvänd ringtone-app för iPhone. Du kan bläddra bland och välja populära ringsignaler från flera kategorier. Eller så kan du till och med skapa en med låtar från ditt bibliotek. Spela gärna ringsignaler för iPhone, texttoner och varningstoner.

Vidare kan du besöka och redigera alla sparade ringsignaler i biblioteket "Mina toner". Intressant nog fungerar det också som en tapetapp och gör att du kan lägga till vackra bilder på din låsskärm. Få den här fantastiska 2-i-1-appen för att anpassa utseendet och ljudet på din iPhone helt!

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Ringsignaler för iPhone! (musik)

Ha det bra att skapa ringsignaler efter eget val i den här funktionsfyllda appen. Du kan enkelt spela in röster och ljud efter eget val för att konvertera till personliga toner. Justera start- och slutmarkörerna för exakt redigering.

Sedan finns det också möjlighet att blekna in och ut för en professionell touch. Naturligtvis kan du också ställa in tonhöjd och volym som du vill. Se de verkliga vågformerna för dina ljud och dela dina skapelser på sociala medier för att wow dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Tuunes Ringsignaler för iPhone

Den här iOS-ringsignalappen har många alternativ, och de fortsätter att lägga till nya toner regelbundet med sina uppdateringar. Appen har en ganska imponerande melodikatalog som innehåller ringsignaler och varningstoner som passar varje enskild smak.

Välj från den förinstallerade samlingen av låtar eller lägg till dina egna; den här appen låter dig springa vild. Ställ in din önskade ringsignal utan skrivbord, bärbara datorer eller andra kablar. Allt du behöver är den här appen och din iPhone, och du är redo att gå.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Ringsignaler HD - Ringtone Maker

Detta är en av de bästa iPhone-ringsignalapparna för en verkligt personlig touch. Den har en omfattande katalog som uppdateras regelbundet och kommer att tilltala alla önskemål. Utforska teman som komedi, spöklikt, naturljud, djur och mer.

Dessutom kan du kolla in de trendiga tonerna som hjälper dig att hålla dig uppdaterad med det senaste från nyhetsvärlden. Om du fortfarande inte hittar något du gillar kan du skapa en ringsignal från dina lokala iTunes-spår.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Ringsignaler för iPhone: Infinity

Denna premium iOS-ringsignalapp har massor av kategorier, inklusive elektronik, rock, pop, country, indie, R&B och mer. Du kan hitta alla typer av fantastiska låtar som är fullt licensierade av deras respektive artister.

Dessutom finns det nya låtar att upptäcka varje dag så att du kan hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna. Spara och ordna dina mest älskade toner till ett favoritbibliotek för snabb åtkomst när som helst!

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Bästa ringsignaler 2020

Ta med det nya i ditt liv med appen Bästa ringsignaler 2020. den kommer med 1000-talet av de senaste musikaliska melodierna för att blåsa bort dig. Kategorier inkluderar natur, elektronisk, klassisk, jul-tema, mest populära och mer.

Appen är välutvecklad och rolig att använda. Det har dock mycket videoannonser, men de är inte så påträngande. Det ger dig möjlighet att ställa in ditt inkommande samtalsljud, SMS-ringsignal och alarmljud.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Ringtones Maker - ringappen

Den här är en helt gratis ringsignalapp för din iPhone som inte behöver ansluta till en dator. Det är optimerat för att bara vara 10 MB, vilket gör det till en snabb nedladdning som inte tar för mycket utrymme på din enhet.

Vidare tar det bara några sekunder att skapa din anpassade ringsignal med de senaste skapelsemetoderna. Det stöder också att välja en video och automatiskt extrahera ljudspåret för att skapa en ringsignal. Ganska smidig!

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Coola ringsignaler: Ringtone Maker

Oavsett om du vill anpassa dina ringsignaler, texttoner, e-postvarningar, alarmklockaviseringar, röstmeddelandealarmar, tweetsignaler eller påminnelser, den här appen har massor av roliga ljudeffekter och melodier att välja mellan.

Dessutom erbjuder den något som passar för alla semestrar och evenemang du kan tänka dig, från jul och Halloween till födelsedagar, Alla hjärtans dag etc. Du kan till och med skapa toner från dina favoritlåtar.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Ringsignaler: för iPhone

Denna app låter dig redigera vilken ringsignal som helst eller mp3-spår. Klipp bara den del du vill använda och voila, din anpassade melodi är klar på nolltid. Du kan även konvertera videoljud till unika ringsignaler.

Du kan också spela in alla ljud och spara dina färdiga toner i ditt bibliotek. Appen har över 500 000 nöjda användare och räknar, så du vet att den kan lita på. Det är ett utmärkt val att få de coolaste ljuden gratis.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Bästa ringsignaler: toppmusik

Utforska massor av de bästa ringsignalerna för din iPhone och välj mellan 12+ olika kategorier. Dessa inkluderar den mest kända musiken, klassiska låtar, jazz, pop, electro eller till och med latino- och countrylåtar.

Det låter dig göra din telefon unik i sitt slag med unika ljud för att visa upp din stil! Spara ringsignalen på din iPhone och ställ in den för kontakter, larm och varningar. Denna app fördubblas också för att ge dig HD-bakgrundsbilder för din startskärm och låsskärm.

Pris: Gratis

Ladda ner

Summering

Älskar du dessa gratis ringsignalappar för iPhone? Då kanske du också vill prova ytterligare anpassningar med de bästa musikredigeringsapparna som låter dig slå samman och blanda dina favoritlåtar. Glöm inte att dela din erfarenhet med oss ​​i kommentarerna nedan!

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa iPhone-appar
 • De bästa musikapparna för Apple Watch
 • Bästa appar för streaming av musik för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found