Blogg

Bästa spelkontroller för Mac 2021

Även om Mac inte är ett hardcore-spel-OS finns det några spännande spel att spela. Speltangentbord och mus är okej att hantera, men ingenting kan ersätta bekvämligheten med att spela med en spelkontroll på din Mac. Den extra komforten är att du kan lägga dig mysigt på din soffa medan du gillar spelet. En sak att notera med spelkontroller är deras design. Oavsett hur proffs du är i ett spel, om du inte är bekväm med din kontroller kommer du förmodligen att förlora striden. Om du går igenom detta problem, titta bättre på några av de bästa spelkontrollerna för Mac som vi har handplockat här i listan.

1. Thrustmaster

När du spelar ett spel på din Mac behöver du överlägsen komfort. För mer utökade spelsessioner måste en spelkontroll ha brett handstöd för optimal komfort. Thrustmasters joystick lyfter fram den här funktionen. Med lättillgängliga knappar ger denna kontroller dig problemfritt spelglädje.

Denna joystick levereras med 12 knappar och fem axlar, som är helt programmerbara. Om du älskar att spela spel relaterade till civil luftfart och militära luftangrepp har den här kontrollen en utlösare för bromsar och snabb eld.

USP: Hög precision

Kolla in på Amazon

2. Nimbus SteelSeries

Nimbus SteelSeries ger en Bluetooth-spelkontroll för din Mac. Denna MFi-certifierade styrenhet ger dig en riktig trådlös konsolupplevelse på din Mac och andra iOS-enheter. Tryckkänsliga knappar låter dig spela spel i timmar utan att orsaka fingerkramper.

När du har laddat den här kontrollen kan den användas i mer än 40 timmar för att njuta av non-stop spel. Du kan använda Nimbus Companion-appen för att utforska gratis och betalda kontrolleraktiverade spel på dina mobila enheter.

USP: 40+ timmar batteri

Kolla in på Amazon

3. BILAGA

iNNEXT erbjuder två-pack retro USB-superkontroller gamepad för din Mac. Det är inte Bluetooth-aktiverat men har fem meter lång sladd för att hålla ett rimligt avstånd mellan din Mac och joypad. Du kan ansluta den här generiska USB-styrenheten med en vanlig USB-port.

Känsliga knappar säkerställer exakt kontroll över ditt spel. Denna joypad kan anslutas till din persondator, bärbar dator, bärbar dator, MacBook och Android-smartphones via USB OTG-kabel.

USP: 5 fot kabel

Kolla in på Amazon

4. Miadore

Ta tillbaka dina barndomsminnen med denna klassiska USB-kontroller för din Mac och NES-spel. Denna retro-gamepad är kompatibel med 32-bitars och 64-bitars datorer. Du kan ansluta den här styrenheten till din Mac med en USB-port.

Det är enkelt att ansluta och spela den här styrenheten eftersom den inte kräver drivrutiner och programvara. Känsliga knappar säkerställer precision i att styra ditt spel.

USP: Inga drivrutiner krävs

Kolla in på Amazon

5. GameSir

GameSir presenterar officiellt MFi-certifierad spelkontroll, som är kompatibel med alla Apple-produkter som Mac, iPhone, iPad, iPod touch och mer. Se till att din enhet är macOS 10.6 eller senare. Få den bästa professionella spelupplevelsen för skjutning, strid, action och sportspel.

För problemfri anslutning erbjuder GameSir trådlös 4.0 och utmärkta LED-kristallknappar. En anmärkningsvärd egenskap hos denna gamepad är 256 nivåer av tryckkänslighet, vilket ger dig överlägsen spelkontroll.

USP: Anslutningsfri anslutning

Kolla in på Amazon

6. Urvoix

Urvoix trådlösa spelkontroll har en klassisk design; men inuti är det packat med toppmodern teknik för att styra spel på Mac. Denna trådlösa handkontroll gör att du kan spela från 30 meter bort. Helt enkelt plugga och spela; du ska inte installera någon drivrutin.

Du kan ladda den här styrenheten med en mikro-USB-kabel eftersom den har ett inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri. USB-adaptern är kompatibel med de flesta emulatorer på Mac.

USP: uppladdningsbart batteri

Kolla in på Amazon

7. RunSnail

RunSnail har uppnått större prestandavärde med nya funktioner som rörelsekontroller, vibrationer, USB-C och turbo-funktionalitet. RunSnails spelkontroll är känd för sin breda kompatibilitet, och den här kvaliteten gör det till det första valet av riktiga spelare. Denna multikompatibla kontroller är perfekt för spelentusiaster, som älskar att byta plattform på kontoret och hemma.

En anmärkningsvärd egenskap hos denna styrenhet är inbyggd smart CPU. Dess firmware kan uppgraderas för att utöka dess funktion i framtiden. Njut av dess retro design och få ut det mesta av de klickbara joysticksna.

USP: Inbyggd smart CPU

Kolla in på Amazon

8. Gam3Gear

Med sin profil i fickformat är den trådlösa Gam3Gear-handkontrollen din perfekta följeslagare när du spelar spel på din Mac. Dess små kropp och känsliga design kan flyttas runt som ett smycke. Fäst nyckelbandet (kommer i paketet) på spelkontrollen och du kan använda det som en nyckelring.

Ladda denna gamepad helt en gång och njut av dina spel i 20 långa timmar. Produkten är kompatibel med alla vanliga spelplattformar som macOS, Android och Windows.

USP: Profil i fickformat

Kolla in på Amazon

9. CC&SS

CC&SS ger Mac-spelkontroll, som har superkänsliga knappar. Du kan exakt styra ditt spel utan att missa något skott. Med sin sex meter långa sladd kan du spela alla spel bekvämt från din soffa.

Du ska inte installera någon drivrutin eftersom handkontrollen levereras med en plug-and-play-funktion. Designen på denna kontroller påminner dig om en vintage gamepad, som du brukade hålla när du var liten.

USP: Superkänsliga knappar för precisionskontroll

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Är du med i spelet?

Mac erbjuder en utmärkt plattform för spelare att spela sina favoritspel. En kontroller med ergonomisk design och högkvalitativt material, du kan spela spel länge outtröttligt.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa spelkontroller för iPhone
  • Gratis spel för iPhone och iPad
  • Bästa betalda spel för iPhone och iPad

Vilken spelkontroll vill du köpa till din Mac? Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found