Blogg

Hur man laddar ner Vine-videor på iPhone och iPad

I vad som kan vara ett enormt hjärtspäck för miljoner Vine-användare, bestämde sig Twitter för att stänga av "Vine" - den kortformade videovärdtjänsten som vi alla älskade att dela sex sekunder långa, loopande videoklipp på - 2017. Detta beslut har lämnat användarna en svag fråga - hur man laddar ner Vine-videor på iPhone, iPad och dator?

”Slutet är nära för Vine, eftersom den populära appen för kortvideodelning som ägs av Twitter officiellt blir Vine Camera på tisdag. Twitter meddelade för tre månader sedan att det skulle stänga Vine, även om det förra månaden sa att tjänsten skulle flyttas till Vine Camera, ”Fortune (17 januari 2017).

Företaget meddelade också att tjänstens webbplats, Vine.co, inte längre kommer att vara värd för nya videor och istället kommer att fungera som ett arkiv för att söka i gamla videoklipp.

Senare förvandlades Vine till Vine Camera , en annan app tillät användare att skapa 6,5 ​​sekunders looping-videor som de antingen kan spara eller posta på Twitter. Appen var tillgänglig för både iOS och Android. Men den här appen är också borta nu. Men ändå har jag hittat ett sätt att ladda ner Vine-videor.

Steg för att ladda ner Vine-videor

För närvarande, trots att Vine stängs av, har videorna arkiverats och du kan fortfarande se dem. Du kan till och med ladda ner den! Så här gör du.

Saker som behövs:

  • Ditt Vine- användarnamn (eller användarnamn för den person vars video du vill ladda ner)
  • En bärbar dator eller dator

Steg 1. Gå till Vine.co och skriv ditt användarnamn i slutet av webbadressen.

Exempel: Om ditt användarnamn är igeeksblog ska webbadressen vara //vine.co/igeeksblog. Steg 2. Klicka på Enter och du kommer att se alla korta Vine-videor där. Steg 3. Klicka på det datum som visas under videon. Steg 4. Placera muspekaren på videon och se till att den börjar spela. Nu högerklicka. Klicka på Spara video som ...Spara .

Nu kan du överföra den här videon till din iPhone eller iPad med AirDrop, iTunes, Finder, molnlagringsappar, programvara från tredje part etc. Om du vill kopiera dessa Vine-videor till din Android-telefon kan du göra det med en kompatibel kabel.

Loggar ut…

Jag försökte i stor utsträckning hitta en webbplats eller app som fortfarande fungerar och låter oss ladda ner Vine-videor på iOS-enheter. Jag trodde att om det finns en webbplats kan jag använda iOS-appar som MyMedia eller Documents och ladda ner Vine-videor precis som vi enkelt laddar ner Twitter-videor på iPhone eller iPad, Android och Computer. Men ingenting fungerade. Om du känner till något annat sätt, dela det i kommentarerna nedan.

Vi har också hört att Vine-grundare Dom Hofmann arbetar med en app / tjänst med namnet Byte som för närvarande är i en sluten beta med community-medlemmar från ett Byte-dedikerat forum som blev inbjudna att testa appen. Det förväntas bli offentligt tillgängligt någon gång under 2020. Fram till dess kan vi arbeta med det vi har!

Du kanske vill kika på ...

  • Hur man i hemlighet kan titta på någons Instagram Story på iPhone
  • Åtgärder för att inaktivera Facebook Face Recognition på iPhone
  • Snabba sätt att veta om någon har blockerat dig på Snapchat
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found