Blogg

Bästa sociala medieappar för iPhone och iPad 2021

Här har vi listat några av de bästa iPhone-apparna för sociala medier för sociala geeks, som kontinuerligt är anslutna till sina Facebook-väggar och diskanthandtag. Förutom traditionella appar har vi listat mindre kända men lika användbara appar för dig. Utforska varje app och ladda ner ditt val av appar på din iPhone och iPad.

1. WhatsApp

Med tillkomsten av WhatsApp har traditionellt SMS tappat fotfäste. Obegränsad meddelandehantering är huvudattraktionen för WhatsApp, i kombination med att dela foton, videor och ljud. Appen ger också möjlighet att ringa samtal om din smartphone är ansluten till Wi-Fi eller mobildata.

Den här appens kritiska funktion är WhatsApp-webben, som tillåter användare att använda alla telefonappfunktioner i datorns webbläsare. Appen blev så populär att Facebook förvärvade den. Det är en av de mest populära iPhone-apparna för sociala medier över hela världen.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

2. GroupMe

GroupMe är ett hem för alla grupper som du är en del av Familj, rumskamrater, vänner, kollegor, team, evenemang och mer. Börja lägga till personer i deras telefonnummer eller e-post-ID: n; även om de inte har någon app på sina iPhones kan de delta i chatt via SMS.

Du kan hantera aviseringar effektivt; om du tycker att några chattar är stötande kan du alltid stänga av ljudet för dessa konversationer eller hela appen. GroupMe har några exklusiva emojis för att uttrycka dina känslor; varför använda ord när du har en fantastisk emojislista?

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Messenger

Med en Messenger från Facebook kan Facebook-användare chatta med varandra. Förutom chatt låter appen användare skapa grupper och skicka foton.

App lanserades först 2011 och efter tre år gjorde Facebook det obligatoriskt att ladda ner Messenger på smartphones för alla Facebook-användare. Men detta drag av Facebook mötte en intensiv motreaktion från användare, som klagade på prestandafrågor och integritetsproblem.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Timehop

Det är trevligt att kika in i det förflutna. Timehop ​​hjälper dig att leva förr. Appen ger dina gamla foton och inlägg från din iPhone, Facebook, Instagram, Twitter och Foursquare och spelar om ditt förflutna. Det är som att gå ner i minnesfältet med Timehop. Fira några oförglömliga stunder i ditt liv och håll kontakten med vänner.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

5. WeChat

Precis som Viber är WeChat också mycket underskattat. Men folk som har provat sina händer på denna meddelandeprogram vet att det är en av de finaste.

Jag gillar mest i den här appen för att göra en gruppchatt med upp till 500 personer. Om du vill skapa ett stort nätverk av människor bör du hålla den här appen i åtanke.

Jag gillar dess massiva klistermärke galleri som har en mängd olika saker för att krydda dina meddelanden. Dessutom kan du dela din plats i realtid och dela dina fascinerande bilder på den personliga fotoströmmen.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Viber

WhatsApp är förtjänat den mest populära meddelandeprogrammet i världen. Men jag tror inte att "Viber" med över 900 miljoner användare är mindre imponerande än de tidigare. Det är därför vi har inkluderat det i vår sammanställning av de bästa WhatsApp-alternativen för iPhone.

Appen erbjuder alla typer av verktyg som låter dig kommunicera med skoj. Du kan till exempel dela foton, videor och dela dina tankar med ett textmeddelande.

Med det ständigt växande klistermärkepaketet alltid på din radar förlorar din konversation aldrig andan. Du kommer att kunna skapa en grupp med upp till 250 vänner och hålla kontakten med dem.

Dessutom kan du dölja din chatt och till och med radera det redan skickade meddelandet. Tack vare end-to-end-kryptering håller Viber dina chattar säkra.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Länkben

Wishbone är för folk som aldrig verkar få nog av roliga samtal. Appen är ett snyggt paket för nästan allt du skulle vilja hålla koll på. Till exempel kan du hålla dig uppdaterad med allt som gungar modevärlden och också utforska musik såväl som humor.

Det är inte allt; du kommer också att kunna komma ikapp med saker som gör livet kändisars liv. Vill du se som bäst på din väns födelsedagsfest? Genomför en omröstning för att ta reda på i vilken klänning du skulle kunna rocka dansgolvet!

Kompatibilitet: iPhone

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Periskop

Periscope hade skapat en hel del när det släpptes första gången i mars 2015. Fram till dess har det fått ett enormt svar från användarna. Twitter förvärvade appen innan den lanserades offentligt.

Appen designades bättre än konkurrenternas; Dessutom har Periscope-utvecklare lagt till några unika funktioner för att göra det annorlunda. Bra utseende, smart gränssnitt och hjärtsystem gjorde Periscope till en rockstjärna på sociala medier; så mycket att nu har substantivet blivit ett verb: "Vad sägs om att upptäcka vår händelse?"

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. snapchat

Snapchat behöver ingen introduktion. Appen lanserades som Picaboo, som försvann från marknaden; efter några månader uppträdde samma app Snapchat.

De kortvariga meddelandena var ansvariga för den omedelbara hit bland studenter, som gillar att skapa foton med besvärliga selfies, suddiga videor och roliga ansikten. Appen har snabbt imponerat på tonåringar, särskilt svåra att behaga; även Facebook fumlar i den här kategorin.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Hootsuite

Så, tycker du att det är lite svårt att hantera alla dina sociala konton? Gå till Hootsuite för att komma på toppen av dina flera sociala konton som Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn direkt från den här appen.

Använd den här appen för att snabbt skicka meddelanden till din sociala favoritapp. Dra största möjliga nytta av AutoSchedule-funktionen för att enkelt schemalägga meddelanden i flera dagar. Kolla in alla dina konton och hantera dem från appen. För att använda appen utan några begränsningar, uppdatera premiumversionen (29 USD per månad).

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

Det var allt tills vidare!

Vad är din favorit?

Jag vet att några av de appar som nämns ovan har fångat dina ögon. Får jag veta deras namn och vilka funktioner du gillat i dem?

Missa inte:

  • Bästa Facebook-alternativ för iPhone och iPad
  • Bästa WhatsApp-alternativ för iPhone
  • Tips att fixa - Pinterest-appen fungerar inte på iPhone och iPad
  • AIMIsocial Media Marketing app recension: Ace det sociala mediaspelet
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found