Blogg

Bästa smala fodral till iPhone 7 Plus 2021

Smalaste iPhone 7- och 7 Plus-fodral från SkinCase Med tanke på ditt begär för den snygga profilen har dessa bästa smala fodral till iPhone 7 Plus tagits upp. Oavsett om det är elegans eller design kan de enkelt klara av din önskan. Naturligtvis kan de inte ge det ultimata skyddet, men när det gäller att göra ett direkt intryck eller förbättra utseendet och känslan är smala fodral mycket bättre än sina kamrater.

Medan vissa människor föredrar att köpa extremt robusta fodral för ultimat skydd, älskar vissa ultratunna fodral för stilkvotent. Personligen väljer jag ett fall beroende på vad situationen kräver. Som till exempel väljer jag plånboksfodral under resan, rensar fodral när jag går ut för en fest, batterifodral på en lång enhet. Smala fodral är dock fortfarande mitt vintergröna alternativ.

Vill du kolla in några av de finaste smala fodralet för din iPhone 7 Plus? Låt oss dyka framåt!

 1. totallee
 2. AnsTOP
 3. BodyGuardz
 4. HUMIXX
 5. Spigen
 6. TORRAS
 7. Silke
 8. Caseology
 9. iCOCEN
 10. Yoyamo
 11. Maxboost

# 1. totallee

Det som sticker ut det totala slanka fodralet är dess tunna utseende - bara 0,02 tum. Polypropylenmaterialet är mycket hållbart. Tack vare det halvtransparenta materialet fortsätter din iPhones ursprungliga design att väva magi.

Den borstade ytan ger bättre grepp som inte låter din smartphone glida ur dina händer. Den kan hålla bort repor. Det snygga fodralet finns i fem färger som vit, grå, marinblå, svart och djupgrön.

Slutligen kommer totallee i åtta färger som vit, grå, marinblå, svart och djupgrön.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

# 2. AnsTOP

AnsTOP är både ultratunn och snygg. Att vara bara 1 mm tunn, det smala fodralet sätter sig vackert med iPhone. Den delade designen förbättrar sitt utseende.

Matt finish förstärker dess hållbarhet. Du kan satsa i detta fall för att försvara din smartphone mot noll. Det tunna fodralet finns i fyra snygga färger som rött, guld, svart och rosaguld.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

# 3. BodyGuardz

BodyGuardz-fodralet för iPhone 7 Plus använder sig av tekniken Ojämn slagtålighet och rättfärdigar sitt namn perfekt. Detta är samma teknik som används av idrottare för att undvika skador. Även med sådan seghet är väskan ganska smal och också transparent.

Fodralets läppar är något upplyfta runt skärmen och kameran. Ytterligare säkra dem från att få repor medan de ligger på skrivbordet. På en avslutande anteckning finns det tre varianter av ärendet tillgängligt när du skriver detta.

USP: Ojämn slaghållfasthetsteknik

Kolla in på Amazon

# 4. HUMIXX Skin-serien

Om du beundrar den snygga designen kommer du att HUMIXX Skin Series-fodral mycket imponerande. Tack vare den matta ytan ser den ganska blank ut.

Med bara 0,05 mm tjocklek lägger det knappast till någon bulk till din smartphone. Men gå inte efter dess känsliga yttre skal. Detta tunna fodral kan skydda din smartphone från att skrapa. Slät texturerad yta känns bekväm i handflatan och ger bättre grepp. Utöver allt har du sju attraktiva färger som mörkblå, rosa, svart att välja mellan.

USP: Slät texturerad yta

Kolla in på Amazon

# 5. Spigen Slim Armor

Vill du köpa ett fodral med ett ultra-elegant utseende med snygg design? Spigen Slim Armor kan vara en färdig affär.

Stärkt av dubbla lager av mjukt TPU och extremt tufft PC-material, det har förmågan att absorbera stötar. Luftkuddtekniken låter inte repa skada din smartphone. Stödet är grundat för landskapsvisning. Slim Armor kommer i sju charmiga färger.

Dessutom kommer Slim Armor i nio charmiga färger inklusive gunmetal, svart, rött, roséguld och mer.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

# 6. TORRAS

TORRAS är lika förtjusande som alla smala fall på marknaden. Den passar alla kanter på smarttelefonen; erbjuder en silkeslen touch känsla. Trots att du är så ömtålig kan du lita på TORRAS att motstå krångel.

Knapparna känns väldigt krispiga, medan utskärningarna gör att du har enkel åtkomst till alla enhetens funktioner. Och med åtta charmiga färger som rodnad guld, lucy red, etc. till förfogande, kommer du inte ha svårt att välja en perfekt passform för din iPhone 7 Plus.

USP: Slim fit

Kolla in på Amazon

# 7. Silke

Letar du efter ett plånboksfodral med extremt smalt utseende? Silke, med den smidiga profilen, kan ge ditt iPhone 7 Plus ett elegant utseende.

Den har strukturerade sidor med hög grepp som inte bara ger bättre grepp utan också förhindrar droppar. Detta tunna plånboksfodral gör att du kan behålla tre kort. Silk plånboksfodral finns i tre färger.

USP: Kortplats

Kolla in på Amazon

# 8. Caseology Parallax Series

Med det smala utseendet i kombination med en förtrollande design förtjänar Caseology Parallax Series slim case att samarbeta med din phablet.

Det trendiga geometriska mönstret förstärker sitt utseende. Den mjuka beläggningen ökar inte bara dess hållbarhet utan förhindrar även repor. Den flexibla TPU-hylsan och det strukturerade stötfångarskyddet i polykarbonat mot fall. Parallax-serien finns i sex färger.

Dessutom finns Parallax-serien i sex färger som vinröd, röd / svart, matt svart etc.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

# 9. iCOCEN

Väskan från iCOCEN är tillverkad av mjukt TPU-material som exakt absorberar chocken från normala fall eller stötar. Förutom bara skyddet har fodralet en kolfiberstruktur på baksidan, vilket ger dig ett fast grepp medan du håller i händerna. Det ser också fantastiskt ut när du ligger på skrivbordet.

Det finns exakt skärning på fodralet för att komma åt alla portar och funktioner på iPhone. Den enda nackdelen med detta fall är att det inte finns några färgval, förutom svart.

USP: Fantastisk design

Kolla in på Amazon

# 10. Yoyamo

Om du gillar att använda din iPhone utan ett fodral, men också vill ha lite skydd för den, bör du säkert titta på Yoyamos smala fodral. Den är så tunn att det känns som om det inte finns något fall alls. När det gäller skydd skulle det vara orättvist att förvänta sig ett starkt slagmotstånd. Du kan dock förvänta dig en repfri yta på iPhone.

Förutom det gör den exakta tekniken dig åtkomst till alla portar på iPhone 7 Plus utan problem. Slutligen finns det inga färgval att göra, förutom standard svart.

USP: Otroligt tunn

Kolla in på Amazon

# 11. Maxboost Vibrance-serien

Maxboost Vibrance-serien har en modern design. Den snygga profilen berikad med överlägsen konstruktion gör ett direkt intryck.

De täckta hörnen, såväl som den upphöjda kanten, skyddar din smartphone från oavsiktligt fall och repor. Det mjuka tyginsidan absorberar chock. De perfekta utskärningarna möjliggör enkel åtkomst till portar och knappar.

Dessutom finns Vibrance Series-fodral i sex snygga färger som vitt / champagneguld, turkos / champagneguld etc.

USP: Ultraklar design

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Sammanfatta

Välj ett av dessa ultratunna fodral för att skydda din phablet från början och ge den en snygg kostym för att flagga dess design. Med så många imponerande alternativ tillgängliga kommer du att kunna ta reda på den lämpligaste följeslagaren för din smartphone. Var säker, jag fortsätter att uppdatera det här inlägget för att säkerställa att du enkelt kan komma åt det förstklassiga smala fodralet för din iPhone 7 Plus.

Du kanske vill ha en snabb titt på dessa inlägg:

 • Bästa iPhone 7 Plus Folio-fodral
 • iPhone 7 Plus Kickstand Fodral
 • Bästa iPhone 7 Plus tunga skal