Blogg

Bästa Music Editor-appar för iPhone och iPad 2021

Våra oerhört kraftfulla iOS-enheter kan också vara till stor hjälp för ljudredigering på professionell nivå. Allt du behöver är att hitta rätt ljudredigeringsappar. Och oavsett om du är en nybörjare eller pro redaktör, innehållsskapare eller entusiast ringsignal maker, har vi sammanställt en lista över de bästa musikredigeringsapparna för iPhone och iPad för att hjälpa dig.

 1. Garage Band
 2. edjing Mix - dj-app
 3. Hokusai Audio Editor
 4. Medly
 5. Music Maker JAM
 6. Musikredaktör: Beat Song Maker
 7. WavePad Music and Audio Editor
 8. Audio Editor Tool
 9. Lexis Audio Editor
 10. Ferritinspelningsstudio

1. GarageBand

GarageBand är en uttömmande app för musikredigering med en imponerande samling pekinstrument och en komplett inspelningsstudio. Den har fantastiska mallar som EDM, House och Hip Hop för att göra din uppgift mycket enkel.

Tillsammans med förlängning av ljudenheter för instrument från tredje part, remixar FX för att utföra DJ-stileffekter, hjälper appen också till att producera fantastiska iOS-ringsignaler.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. edjing Mix - dj-app

Designad i samarbete med pro-DJ: er, edjing Mix ger en avancerad DJ-installation på din mobila enhet. Du kan komma åt spår från olika plattformar, iTunes, Deezer, SoundCloud, etc. och remixa dem direkt.

Med mer än 20 DJ fx och funktioner, sampler och hårdvaruintegration gör appen att blanda musik enkelt och super roligt.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 3,99)

Ladda ner

3. Hokusai Audio Editor

Hokusai är den bästa multitrack-ljudredigeraren för manipulation på grundnivå. Den har många ljudförbättrande funktioner, från blekning / ut, standardiserade volymnivåer, omvänd tid till speciella filter och effekter.

Den har också bekanta nypa och svepande gester och fullt ångra eller göra om stöd. Det som är bra är att du kan redigera spår sida vid sida samtidigt som du behåller en ren och organiserad bild av alla spår.

Pris: Gratis (Hokusai 2 Pro Pack - uppgradering - 4,99 USD)

Ladda ner

4. Medly

Vänligt och stödjande för både erfarna och nya musiker, Medly erbjuder ett intuitivt, lättanvänt gränssnitt. Välj bara önskade instrument, rita anteckningar, spela in och sjung din komposition.

Appen delar upp din låt i sektioner. Detta gör att du kan plocka, flytta, kopiera, ta bort, länka eller slinga delar sömlöst. Utöver redigering får du också möjlighet att ladda upp din låt till SoundCloud och dela den som en video, ljudfil.

Pris: Gratis (månadsvis - Medly-medlem - 6,99 USD)

Ladda ner

5. Music Maker JAM

Music Maker Jam gör det enkelt att skapa, remixa och dela din musik. Den har flera verktyg som en 8-kanals mixer, 300+ mix-paket och 100k + loopbibliotek för att underlätta din musikframställning.

Dessutom kan du lägga till din sång eller akustiska instrument i spåren eller göra slumpmässiga remixer genom att bara skaka din enhet.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

6. Musikredaktör: Beat Song Maker

Den här appen är en av de enklaste musikredigeringsapparna på vår lista. Med en mängd inbyggda verktyg kan du finjustera dina låtar snabbt och enkelt. Dessutom ger 100+ ljudfx dig gott om utrymme att utforska och experimentera.

Appen erbjuder 30+ gratis ljudspår och några ljudeffekter. Om så önskas kan du också låsa upp fler spår och funktioner via köp i appen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. WavePad Music and Audio Editor

WavePad har ett omfattande utbud av funktioner och effekter för att förbättra din dagliga ljudredigering. Det kommer verkligen att vara till nytta med att trimma ljudbitar, röstöversikter, ringsignaler och mer.

Och eftersom appen stöder olika format som WAV, CAF, AAC, AIFF, MP3 och FLAC, kommer du inte att träffa spärrar under ljudredigeringen.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 0,99)

Ladda ner

8. Audio Editor Tool

En musikredigerare på professionell nivå packad med ett otroligt enkelt gränssnitt och praktiska verktyg. Inte bara klippa, kopiera, klistra in; Du kan lägga till effekter som tonhöjd, efterklang och fördröjning med EQ.

Dessutom har du friheten att redigera vänster eller höger kanal separat eller båda samtidigt. Och det låter dig också spela in musik, röst och annat ljud utan problem.

Pris: Gratis (1 veckors prenumeration - 9,99 USD)

Ladda ner

9. Lexis Audio Editor

Lexis är en allt-i-ett, kraftfull, funktioner-packad och intuitiv app för ljudinspelning och redigering. Det gör att du kan spela in och justera flera ljudklipp på din handhållna iOS-enhet.

Från att ändra tonhöjd eller tempo för en vald del till att lägga till eko eller tystnad kan Lexis enkelt hantera allt detta och mer.

Pris: Gratis (MP3-exportfilter - 5,99 USD)

Ladda ner

10. Ferritinspelningsstudio

Ferrite är en ganska praktisk app för podcasters, radiojournalister, onlineföreläsningar eller röstöversikter. Det kombinerar anmärkningsvärt den enkla inspelningen av röstmemon och mångsidigheten att redigera och kombinera flera spår.

Bäst av allt, den har ett rent och intuitivt gränssnitt. Den okomplicerade designen ger redigeringsverktyg och effekter bara när du behöver dem.

Pris: Gratis (Pro-versionen börjar från 14,99 USD)

Ladda ner

Redigera enkelt ljud med dessa Music Editor-appar för iPhone

Inspiration kan slå när som helst och var som helst. Och med dessa bästa musikredigeringsappar kan du fånga och producera låtar på språng.

Dela med dig av dina erfarenheter och skapelser i kommentarsektionen nedan. Vi skulle gärna höra din dom om dessa appar och hur iPhone och iPad hjälper dig att skapa musik.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Musikströmningsappar för iPhone och iPad
 • EQ-appar för iPhone och iPad
 • Musikappar för Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found