Blogg

Bästa kameraappar för iPhone 2021

IPhone är känd för sina högkvalitativa kamerasensorer, och du kan utnyttja den ännu bättre med rätt appar. Även om den inbyggda kameraprogrammet är tillräckligt bra, ger alternativ från tredje part dig tillgång till många funktioner för att förbättra ditt fotograferingsspel. Oavsett om det är olika inställningar och kontroller eller en rad redigeringsverktyg kan du utforska en helt ny värld med dessa bästa iPhone-kameraprogram.

 1. VSCO
 2. ProCam 7
 3. ProCamera från Moment
 4. Halide
 5. MuseCam
 6. DSLR-kamera
 7. KAMERA +2
 8. NeuralCam NightMode
 9. Obscura-kamera
 10. Manual - RAW-kamera

1. VSCO

VSCO är en av de mest rankade kameraapparna för iPhones som också har en gratis version. Den erbjuder 10 olika förinställningar för olika scener och har redigeringsverktyg som kontrast, mättnad och spannmålsjustering.

Den betalda versionen ger upp till 200 förinställningar och avancerade verktyg som HSL och videoredigering. Det finns också en inbyggd kameraapp med kompletta manuella kontroller för att klicka på bilder enligt dina önskemål.

Appen erbjuder möjligheten att justera filterstyrkan, och färgerna kan finjusteras. Om du precis har börjat med bildredigering är VSCO ett utmärkt ställe att börja.

Pris:  Gratis (årligt VSCO-medlemskap - 19,99 USD)

Ladda ner

2. ProCam 7

ProCam 7 är en anmärkningsvärd manuell kameraapp för din iPhone. Det erbjuder ett nattläge för bilder i svagt ljus, burst-läge så att du inte missar ett ögonblick, långsam slutare och ett stående läge för skarpt fokuserade bilder. Det kan också ta 3D-foton och tidsfördröjningsvideor.

Dessutom har appen verktyg som timer, anti-shake för oskarpa bilder och skärmslutare. Expertanvändare kan också justera exponering, slutartid, ISO, fokus och vitbalans. Dessutom kan du också klicka på RAW-bilder, och den inbyggda foto- / videoredigeraren har 60 filter, möjligheten att beskära, trimma, spegla, räta ut och mycket mer.

Sammantaget är det ett komplett paket om du gillar videor och fotoredigering.

Pris:  $ 7,99

Ladda ner

3. ProCamera från Moment

Moment är känt för sina hårdvarulinser och tillbehör och har också en app i ärmen. Moment - Pro Camera-appen ger dig manuell kontroll över foton och videor. Den har RAW-läge och har stöd för färgprofilväljare och dubbelkanals ljudmätare.

Funktionen för långsam slutare kan ge rörelseoskärpa och lätta spårbilder. Appen överlagrar ränder på under- eller överexponerade områden i motivet för att användare ska kunna tända scenen manuellt.

Sedan finns det burst-läge, videostabilisering och audiometer för att få exakta ljudnivåer. Appen har stöd för Moment Anamorphic-objektiv för att ta bilder och videor i brevlådestil, vilket ger bilder en nostalgisk touch.

Pris:  $ 4,99

Ladda ner

4. Halide

Halide är en prisbelönt kameraapp för iPhone full av funktioner. Gestkontroll gör det enklare att ändra exponering och manuell fokusering. Appen erbjuder pro-nivå verktyg som fokus peaking, histogram, adaptivt nivå rutnät, manuell djuptagning och möjligheten att klicka på RAW-bilder.

För iPhone 11-serien erbjuder den dessutom en snabb linsbytare för olika scenarier och ett enhandsläge. Intressant är att appen låter dig klicka på porträtt av husdjur och objekt på iPhone XR, vilket inte är möjligt via standardkameraprogrammet.

Det finns också ett manuellt läge för att justera vitbalansen, ISO, färgtemperatur. Det kan klicka på TIFF-, HEIC- eller JPG-format.

Pris:  $ 7,99

Ladda ner

5. MuseCam

Detta är en av de bästa combo-kamera- och fotoredigeringsapparna för din iPhone, och den har Editor's Choice-status i App Stores. Den är fylld av verktyg på professionell nivå som manuella exponeringar, anpassade förinställningar och justering av dina tonkurvor tills de är * precis * rätt.

Funktioner som är värda att nämna är alla viktiga redigeringsverktyg, RGB-tonkurvorna, möjligheten att justera vibrationer, ångra varje redigeringsåtgärd och spara anpassade förinställningar.

Det bästa sättet att lära dig runt den här appen är genom att experimentera och du får mer förtroende för dina fotograferings- och redigeringsförmågor. Det är inte för dig om du bara vill lägga till ett filter här och där, men det är ett måste om du är intresserad av en fotografs typ av fotografering.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

6. DSLR-kamera

DSLR Camera-appen för iPhone erbjuder cirka 160 filter och har ett dedikerat nattläge. Den levereras med tre lägen: auto, manuell och P-läge. Så du kan automatiskt justera förinställningarna och belysningen för att klicka på foton och spela in videor eller välja att bläcka med slutartider, ISO, manuell fokusering, manuell vitbalans. Med P-läget kan du snabbt ta bilder med perfekt exponering.

AI-motorn förutsäger automatiskt de bästa filtren för fotot, beroende på scenen. Användare kan klicka på bilder i både RAW och porträtt. Det finns en AR-assistent som väljer den bästa synvinkeln för att ta ett foto eller en video.

Det finns en integrerad fotoredigerare där man kan justera exponering, kontrast, ljus, skuggor, färgtemperatur, mättnad och mer. Användare kan också ta bilder och spela in videor med två kameror samtidigt, en funktion som inte är tillgänglig i de flesta andra kameraappar.

Pris:  $ 0,99

Ladda ner

7. KAMERA +2

Camera + 2 är en annan kraftfull kamera för iPhone. Den levereras med specialspecifika förinställningar, exponeringsverktyg och ett manuellt läge för att justera det bästa objektivet för scenen. Appen stöder långsam slutare som låter användare ta bilder med lång exponering.

Det finns ett makroläge för att klicka på närbilder och ett automatiskt burst-läge så att du inte missar ett skott. För iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max som levereras med flera linser väljer appen det bästa objektivet för scenen i sig och producerar 'Deep Fusion' -bilder. En funktion som kommer till hands även om du är en proffotograf.

Det finns också en inbyggd RAW-bildredigerare, vilket är en extra bonus. Djupbilden eller porträttläget är optimerat för personobjekt att skilja bakgrund och förgrund exakt.

Pris:  $ 4,99

Ladda ner

8. NeuralCam NightMode

Neural Cam drivs av artificiell intelligens, och med den senaste uppdateringen ger den stöd för det extremt breda objektivet på iPhone 11-serien.

NeuralCam kan klicka på levande, ljusare och tydligare bilder med minimalt brus även i svagt ljus. Det gör det genom att fånga ett varierande antal bilder och använder bildbehandlingsalgoritmer och maskininlärning för att slå samman ramar som i gengäld lyser upp färgerna.

Bildbearbetningen påstås ta bara några sekunder och är kompatibel med ultrabreda, breda, framåtvända och tele-sensorer också. Appen är dock inte gratis, men betrakta den som en engångsinvestering för dina fotograferingsintressen.

Pris:  $ 2,99

Ladda ner

9. Obscura-kamera

Obscura kan klicka på fantastiska porträtt, landskap och levande bilder. Den levereras med finjusterad haptisk feedback som låter dig bättre förstå alla justeringar som görs i inställningarna. Appen kan klicka i RAW-, HEIC- och JPEG-format. Det finns totalt 19 filter, inklusive svartvitt, och ett analogt filter.

OBSCURA 2-appens funktionslista innehåller blixtkontroll, rutnätlayout, slutartimer och kontroller på pro-nivå. Dessutom finns det också en inbyggd redaktör för att justera bilden enligt ditt val. Den har stöd för meddelandecentrets widget för enkel och snabb åtkomst. Appen skyddade 'Editor's choice' i App App Store.

Pris:  $ 4,99

Ladda ner

10. Manual - RAW-kamera

Manual-Raw Camera levereras med funktioner som manuell kontroll, möjlighet att klicka i RAW, DNG / HEIF-format, fokuszoom och histogram. Det ger kontroll över slutartid, ISO, fokus och exponeringskompensation för bättre uteffekt.

Appen stöder ljusa och mörka teman. Det kan klicka på porträttlägesbilder av objekt med exakt separering av bakgrunden. Även om appen inte är gratis, gör den uppsättning funktioner den erbjuder ett övertygande köp för att ytterligare förbättra din bildkvalitet.

Pris:  $ 3,99

Ladda ner

Summering

Är du nybörjare fotograf eller expert? Låt oss veta i kommentarerna nedan vilken kameraapp du tycker är bäst för din iPhone och dina preferenser.

Du kanske också älskar att se:

 • Appar för att hitta dold kamera
 • Bästa endoskopkameror för iPhone
 • Bästa iPhone-appar
 • iPhone Bakgrundsappar