Blogg

Smarta fodral för iPad 4 och tidigare iPads [utgåva 2020]

Apple producerar smarta fodral till iPad (och iPad Mini), och de är ganska smarta. Men då, om du letar efter ett allroundskydd, måste du leta efter något mer. De vanliga smarta omslagen från Apple räcker inte för att skydda din iPad.

Ganska många iPad-fodral finns på marknaden, men det är väldigt få av dem som är enormt unika och förvånansvärt starka.

Vi ska ta en titt på en ovanlig blandning av utseende och prestationsbaserade iPad-fodral från stora märken. Dyk rätt i:

Bästa iPad 4-fodral 2020

# 1. S-Tech

Om du letar efter ett professionellt fall måste du överväga S-Tech. Den har en raffinerad design och har snyggt hantverk. Den har också kortplatser så att du kan hålla dina kort säkert.

Det finns ett par upphöjda skenor som låter dig placera din iPad horisontellt för att titta på filmer bekvämare. Funktionen automatisk sömn / vakna förhindrar onödig konsumtion av enheten. Dessutom har den en slinga där du kan hålla din digitala penna.

USP: Professionellt utseende

Kolla in på Amazon

# 2. SUPCASE Unicorn Beetle PRO-serien

Vill du erbjuda ett kompromisslöst försvar till din iPad 4? SUPCASE 'Unicorn Beetle PRO-serien kan vara rätt svar för just ditt behov.

Blandningen av hård PC och ganska mjuk TPU har gett den den välbehövliga styrkan för att enkelt överleva stötar. Med det inbyggda skärmskyddet har pekskärmen ytterligare ett skydd mot repor.

De exakta utskärningarna gör att du kan använda kameran och blixtporten utan krångel. Dessutom kommer detta tunga fodral i fyra färgvarianter.

USP: Mycket skyddande design

Kolla in på Amazon

# 3. MoKo

Den här är speciellt huggen ut för de människor som gillar smala fall. Den är gjord av mjukt PU-läder och har en ganska snygg design. Det finns mikrofiberinredning som gör att fodralet kan motstå stötar.

Med den tydliga baksidan låter den din iPad 4 lysa elegant. Tack vare den automatiska viloläget förlänger den också enhetens batteritid.

Du kan använda frontluckan för att placera iPad horisontellt för en bekvämare skriv- och tittarupplevelse. Dessutom finns MoKo i åtta attraktiva färgalternativ.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

# 4. Fintie

Vill du ha livfulla färger? Fintie kan vara ett automatiskt val för dig. Med så många som 30 färgvarianter med vackra mönster som erbjuds behöver du inte spendera mycket tid på att ta reda på en iögonfallande följeslagare till din iPad.

Utöver utseendet är det här fodralet tillverkat av mjukt PU-läder. Med inkluderingen av mjuk mikrofiber absorberar den också stötar och håller repen i schack. Dessutom minskar den inbyggda magnetremsan onödig användning av iPad.

USP: Levande färgvarianter

Kolla in på Amazon

# 5. Topsky NTECeaq

För att titta på filmer handsfree och även försvara iPad 4 mot oavsiktliga droppar kan Topsky NTECeaq vara ett värdigt alternativ. En av de största höjdpunkterna i detta fall är de solida tredubbla konstruktionsskikten.

Det yttre skalet av silikon gör att det här fodralet tål chock. Dessutom erbjuder det också ett förbättrat grepp. Med den upphöjda läppen ger den pekskärmen extra skydd.

Dessutom finns NTECeaq i sex färgvarianter inklusive grå / svart, grå / grön och mer.

USP: Treskiktsskydd

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Jag antar att du har valt ett elegant omslag till din iPad. Vilken är den och vilka egenskaper har du märkt märkbar i den?

Missa inte:

  • Bästa Folio-fodral för iPad 4
  • 9,7-tums fodral för tangentbord
  • Bästa 9,7-tums iPad-fodral
  • Bästa 9,7-tums iPad Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found