Blogg

Bästa iPhone 6 Plus-fodral med stativ 2021

Om du äger en iPhone 6 Plus blir uppgiften att välja rätt fodral komplicerad. Det perfekta fallet beror på vad dina prioriteringar är och hur du använder telefonen. Från smala skyddsfodral till kraftiga styva fodral har du tillräckligt med alternativ på marknaden. Förutom att skydda och lägga till grepp i telefonen kan ett fodral också uppfylla andra användningsområden. Ett mångsidigt fodral kan fungera på många sätt, vilket hjälper dig att använda din telefon flexibelt under alla förhållanden.

Till exempel kan ett fodral fylla i resten av ryggen för att få en helt platt bak; ett fodral med upphöjd ram kan hjälpa dig att vila telefonen på ansiktet. På samma sätt kan den senaste versionen av fodral med Kickstand göra din användning av telefonen roligare i dagens hektiska värld. Ta en titt på vad följande bästa kickstandsfodral för iPhone 6 Plus kan erbjuda dig.

1. ZVEdeng

ZVEdeng har gjort innovation inom design av kickstands. Till skillnad från andra traditionella fodral med stativ hjälper den här dig att ta tag i din iPhone genom det bakre fingerremmet. Samma fingerrem förvandlas till ett stativ med en lätt justering.

Denna dubbla funktionalitet i ZVEdengs kickstand skiljer den från andra fodral med kickstand. Det magnetiska hopfällbara kickstanden är bekvämt för att läsa, titta på film / TV, spela spel, surfa på nätet och använda FaceTime.

USP: Bakre fingerrem

Kolla in på Amazon

2. Kabel och fodral

Kabel och fodral har lagt till stil till styrkan i ett fodral med kickstand. Du kommer att hitta denna kickstand i sju iögonfallande färger. Att slå andra billiga ärenden är det här det mest mångsidiga fallet och uppskattas som det tuffaste fallet rankat för droppar.

Om du lever ett aktivt liv kan du lita på denna kickstand eftersom fodralet ger maximalt skydd och fortfarande ser bra ut.

USP: Designad för ett aktivt liv

Kolla in på Amazon

3. Aduro

Det finns inget som ett tunt fodral med kickstand. Aduro har krossat denna myt genom att lansera ett skalhölster och fodral till din iPhone 6 Plus. Detta fodral har en gummerad struktur för skydd och enkelt grepp.

Aduros skalfodral är utrustad med ett stativ för handsfree-visning. Du kan justera kickstanden i stående eller liggande läge för att titta på videor och ringa FaceTime-videosamtal.

USP: Gummibelagd struktur

Kolla in på Amazon

4. Vena

Vena har skapat ett vackert fodral för din iPhone 6 Plus. Detta fodral kombinerar också funktionerna i ett plånboksfodral. Överraskande nog ser fodralet ut som ett stötfångarfodral men det fungerar som ett plånboksfodral.

På baksidan av väskan hittar du en dold kortplats där du kan lagra tre kredit- / betalkort. Denna kortplats har ett vikbart lock, som kan justeras i flera vinklar. Detta magnetiska låsställ med flera vinklar gör att du kan titta på videor och filmer med stor komfort.

USP: Exakt hantverk

Kolla in på Amazon

5. Incipio

Liksom Veno har Incipio också integrerat en korthållarplats i ett kickstand. Denna dolda pärla låter dig lagra tre kort, ID eller kontanter. På samma vik har Incipio byggt ett kickstand. Om du inte vill använda detta kickstand kan kortinnehavarens vik vara ett bra substitut.

Hela fodralet ser ut som ett stötfångarfodral framifrån; när du tittar på baksidan hittar du en kickstand och en korthållare. Denna tre-i-ett-design håller fodralet smalt så att du enkelt kan glida telefonen i fickorna.

USP: Hybrid design

Kolla in på Amazon

6. Coosin

Coosin har använt sin patenterade design för att tillverka detta plånboksfodral med en kortplats. Metallens hårda yta är målad med plastspray för att skapa en speciell effekt. Du kan enkelt öppna och stänga plånboksfodralet och ta bort och sätta i dina kort.

När du öppnar plånboksfodralet kommer ett stativ ut. Du kan använda den som en kickstand för att titta på filmer, videor, bildspel etc. Coosin lyckas hålla profilen tunn. Dessutom är fodralet exakt utformat eftersom du snabbt kan komma åt alla viktiga portar och knappar.

USP: Känsliga knappskydd

Kolla in på Amazon

7. Pelikan

Pelican presenterar ett robust kickstandsfodral för din iPhone 6 Plus. Detta fodral pryder TPR och PU-gummi för att absorbera stötar och stötar. Nu kommer oavsiktliga droppar aldrig att skrämma dagsljuset ur dig.

Pelican lyckas behålla den smala profilen med mjuk beröring, som är bekväm att hålla. Dessutom glider inte fodralet av ytor.

USP: Robust omslag

Kolla in på Amazon

8. Spigen Tough Armor

Kommer från en av de ledande tillverkarna av iPhone-fodral, och detta fodral från Spigen är utformat för att ge din telefon det bästa skyddet på ett elegant sätt. Det är ett tufft fodral som ger hög stötdämpning.

Detta tuffa pansarfodral består av dubbla lager bestående av hållbar PC och anti-stretch TPU. Den levereras med 4-punkts bakskydd som skyddar bakre lagret genom att lyfta det över ytan.

Det finns en mycket hållbar, hopfällbar kickstand fäst på baksidan av fodralet. Det gör att du kan titta på videor på din telefon bekvämt i två olika vinklar.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

9. Kitoo

Detta kraftiga fodral från "Kitoo" kan erbjuda din smartphone en tillförlitlig sköld i alla faror. Den har ett kraftfullt hölje med en robust yttre och en slagtålig interiör.

Och med det halkskyddade yttre skalet ger locket också det nödvändiga greppet. Utöver skydd kommer Kitoo med ett fällbart kickstand som kan ge din mediatid en bekvämare betraktningsvinkel.

Dessutom finns Kitoo i massor av livfulla färger så att det går bra med dina äventyrliga tider.

USP: exceptionellt hållbart hölje

Kolla in på Amazon

10. Croazhi

Croazhi har tillverkat ett enkelt kickstand-fodral som har vilseledande utseende. Vid första anblicken hittar du inte ett kickstand; mot botten av fallet finns det dock en kickstand. Observera att kickstandens öppning har en avfasad design som är enkel att använda och ger mer stabilitet.

Den speciella spindelnätdesignen säkerställer värmeavledning och håller telefonen svalare. Croazhi har kombinerat borstad metall och kolfiberstruktur för att skapa denna spektakulära design av detta kickstand-fodral.

USP: Spindelnätdesign

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Summering…

Kickstand-fodral är robusta i naturen. Vanligtvis är de skrymmande, men om du söker efter några ledande varumärken hittar du tunna fodral med stativ. Vi har köpt alla populära märken som tillverkar fodral av högsta kvalitet.

Du kanske vill utforska fler iPhone 6 Plus-tillbehör:

  • Bästa iPhone 6 Plus läderfodral
  • Bästa iPhone 6 Plus Bältesfodral
  • Skärmskydd till iPhone 6 Plus
  • Bästa iPhone 6 Plus vattentäta fodral

Vilken iPhone 6 Plus kickstand vill du köpa? Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found