Blogg

Bästa iPhone-spel tillgängliga nu! (Uppdaterad februari 2021)

Jag letar alltid efter de bästa iPhone-spelen som är en perfekt blandning av utmaning och kul. Oavsett om det är action, strategi eller pussel, det finns något där ute som matchar alla typer av preferenser. Dessa spel kan vara ett bra sätt att spendera tiden eller delta i någon seriös tävling. Dessutom kan du ansluta till andra spelare över hela världen, vilket är ganska coolt. Om det låter tilltalande, kolla in vår lista över de bästa iPhone-spelen som finns tillgängliga just nu!

 1. Bland oss
 2. Call of Duty Mobile
 3. Asfalt 9 legender
 4. Candy Crush Saga
 5. Sammandrabbning av klaner
 6. Altos Odyssey
 7. Sniper 3D
 8. Schackspel och lär dig
 9. Angry Birds 2
 10. Trees

1. Bland oss ​​- Bäst att spela med vänner

Här är en av de mest populära globala spelupplevelserna på senare tid. Among Us ligger i ett rymdskepp som förbereder sig för lansering. Målet är att hitta spelaren bland besättningen som är en bedragare som planerar att döda alla.

Du kan spela det online eller via lokalt Wi-Fi med 4-10 spelare. För att vinna måste besättningsmedlemmarna slutföra alla uppgifter eller identifiera bedragaren och rösta dem från fartyget. Jag älskar hur varje match håller mysteriet vid liv. Du måste själv uppleva spänningen!

Pris : Gratis

Ladda ner

2. Call of Duty Mobile - Bästa actionspel

Om du har gillat det här klassiska skjutspelet kommer du att älska grafikkonsolen i den här exklusiva mobilversionen. Den har anpassningsbara kontroller, spännande 3D-grafik, uppslukande ljud och röst- och textchatt för att hålla dig engagerad.

Du kan spela multiplayer-kartor, samla dig med vänner i överlevnadsutmaningar för 100 personer i Battle Royale och använda dina färdigheter för att gå till toppen i det superkonkurrenskraftiga rankade läget. Det är en riktig spänning att tävla och slåss mot miljoner spelare i detta mycket anpassningsbara och utmanande spel.

Pris : Gratis

Ladda ner

3. Asphalt 9 Legends - Bästa racingspel för iPhone

För alla tävlingsfans där ute kan du inte missa Asphalt 9 Legends. Du kan möta hastigheten och bli en Legend of the Track i några av de mest fantastiska drömbilarna från Ferrari, Porsche, Lamborghini, etc., på exotiska platser över hela världen.

Jag gillar särskilt karriärläget för en spelare som låter dig delta i över 900 tävlingsevenemang för att växa din superbilsamling. Sedan finns det online multiplayer-läget som sätter dig mot upp till 7 rivaliserande spelare från hela världen. Asfalt har vunnit flera priser för sin design och tekniska prestation.

Pris : Gratis

Ladda ner

4. Candy Crush Saga - Bäst för alla åldrar

Detta måste vara ett av de bästa iPhone-spelen genom tiderna som är lätta att spela, beroendeframkallande och så mycket kul. Målet är naturligtvis att matcha godiset för att krossa det, men grafiken och ljudeffekterna tar detta matchande pusselspel till nästa nivå.

Spelet är oändligt, med tusentals nivåer som stadigt blir mer komplicerade. Det finns olika spellägen för att hålla saker intressanta, och du kan spela både online och offline. Det är också enkelt att synkronisera spelet mellan olika enheter.

Pris : Gratis

Ladda ner

5. Clash of Clans - Bästa online multiplayer-spel

Ännu ett populärt och bästa iPhone-spel, det här är ett strategispel som handlar om att bygga din by, höja en klan och tävla i klankrig. Skapa allianser och kollidera med spelare över hela världen i episka strider som testar dina strategiska färdigheter.

Det finns inget slut på vad du kan göra i det här universum, från att upptäcka fantastiska nya karaktärer till att prova nya taktiker och experimentera med din armé. Använd torn, kanoner, fällor, murar och mer för att försvara dig mot fiendens attacker och leda din klan till seger.

Pris : Gratis

Ladda ner

6. Altos Odyssey - Bästa oändliga löparspel

Med vacker grafik, omgivande ljud och musik och supermjuk gameplay har detta ändlösa löparspel fängslat min fantasi. Du kan snowboard dig över vindpinade sanddyner, spännande kanjoner och mer.

Även om det är lätt att lära sig kommer det att hålla dig utmanad eftersom du vet fler rörelser och utforska det fascinerande landskapet. Det finns sex tecken att låsa upp, och jag älskar särskilt de dynamiska ljus- och vädereffekterna som lägger till spelet. Det är ett måste för alla spelälskare där ute.

Pris : $ 4,99

Ladda ner

7. Sniper 3D - Bäst inom grafik

Redo för lite kul! Ta rollen som en kriminell kämpe och njut av fantastisk 3D-grafik i detta iPhone-spel. Det finns 13 städer att resa genom när du jagar efter terrorister och goons för att hjälpa polisen och armén.

Det finns massor av vapen och spännande action med varje uppdrag. Även om det är svårt att tjäna mynt och diamanter, finns det många enkla uppdrag som du kan ta på dig för några snabba kontanter. Jag tyckte att berättelsen var beroendeframkallande, och det fick mig att vilja skjuta ner fler skurkar.

Pris : Gratis ($ 4,99 för Premium)

Ladda ner

8. Schackspel och lär dig - Bästa mind game

Här är ett spel som bokstavligen aldrig blir gammalt. Lär dig det från grunden eller uppgradera dina färdigheter med den här fantastiska schackappen som är fylld med användbara funktioner. Spela mot miljontals spelare över hela världen och förbättra ditt betyg.

Eller så kan du gå upp mot en kraftfull AI-motståndare för träning. Det finns också interaktiva lektioner och videor som fungerar som praktiska resurser för den seriösa schackspelaren. Du kan också anpassa spelet med 20+ underbara teman för brädor, bitar och bakgrunder. Jag tycker att det är den bästa allt-i-ett-schackappen du kan önska.

Pris : Gratis ($ 4,99 för guldmedlemskap)

Ladda ner

9. Angry Birds 2 - Roligaste spel

Jag har älskat det här spelet sedan det först kom ut, och det har lyckats hålla sig under åren. Det är bara så kul att använda slanghotet för att slänga fåglar vid grisarnas torn och se dem falla ner. Jag tycker att det också är ett bra sätt att få bort frustration.

Vidare är karaktärerna söta och nivåerna blir alltmer komplicerade. Det finns också dagliga utmaningar som du kan prova. Spelet uppdateras genomgående, och det finns alltid nya nivåer och underbar grafik som håller dig hakad.

Pris : Gratis

Ladda ner

10. Threes - Bästa pusselspel

Det är dags att utmana ditt sinne med detta pusselspel som handlar om att slå samman siffror för att skapa större nummer. Målet är att undvika gridlock, och det kräver en tankeväckande strategi för att vinna.

Jag älskar den tilltalande designen, den nyckfulla musiken och det engagerande spelet som ger andra pusselspel en löpning för sina pengar. Även om mekaniken är enkel är konceptet och utförandet ganska unikt och enastående. Detta tjänar det till en plats bland de bästa iOS-spelen där ute!

Pris : $ 5,99

Ladda ner

Topp 10 bästa iPhone-spel för närvarande tillgängliga!

Så, vilka av dessa iPhone-spel har du provat och älskat? Låt mig veta i kommentarerna nedan. Och jag letar alltid efter fler rekommendationer, så håll dem också.

Du kanske vill titta på dessa inlägg :

 • Bästa iPhone och iPad stress buster spel
 • Gratis iPhone-spel att spela
 • Bästa interaktiva berättelsesspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found