Blogg

Bästa löpande appar för iPhone och Apple Watch 2021

Planerar du att gå ut ur sängen lite tidigt eller bara bli mer aktiv och vill slå marken? Om ja, kan de här bästa löparapparna för iPhone och Apple Watch vara din viktiga hjälp. Verkligen. Så, vad gör att dessa kör- / aktivitetsspårningsappar sticker ut?

Förutom att låta dig spåra dina olika träningspass som vandring, jogging, fungerar de till och med som en lysande tränare. Baserat på ditt mål kan du anpassa appen för att få ut det mesta av varje körning. Är du redo att hoppa över för att hitta den lämpligaste löparappen för din iPhone och Apple Watch? (Du kanske också vill prova på dessa bästa fitnessappar.) Låt oss köra listan!

1. Map My Run

Som namnet själv antyder är "Map My Run" grundat för att hjälpa dig att få ut det mesta av din träning. Du får insiktsfull ljudåterkoppling om varje GPS-spårning. Kolla in rutten du tog på kartan.

Du har möjlighet att välja bland över 600 olika sporter. Använd ruttfunktionen till din bästa fördel för att hitta de närliggande platserna för körningen. Du kan synkronisera dina data med flera bärbara datorer som Apple Watch, Fitbit och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Nike + Run Club

"Nike + Run Club" är gjord för toppklassiga löpare. Med hjälp av en anpassad coachingsplan håller den dig i fred med vad som strävar efter att åstadkomma. GPS registrerar din körning med alla subtila detaljer.

På topplistor kan du tävla med dina vänner. Särskilda spellistor ser till att du alltid är i hög anda. Få motivation från stora löpare som Kevin Hart och Mo Farah och fortsätt att slå dina egna rekord.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Runkeeper

Med över 50 miljoner användare är Runkeeper en av de mest populära löparapparna. Tack vare den överlägsna GPS kan den spåra dina träningspass exakt. Sätt ditt mål att uppnå, så kommer appen att vägleda dig dit.

För att säkerställa att du kan slå över linjen, följ en plan som fungerar bäst för dig. Använd påminnelser för att hålla dig uppdaterad. Dessutom har du möjlighet att spåra dina framsteg för att få rätt idé om hur bra du går med ditt uppsatta mål.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. LÖPNING för viktminskning

Letar du efter en app som hjälper dig att gå ner i vikt snabbt? "LÖPNING för viktminskning" kan vara rätt svar på din strävan. Det har optimerats perfekt för viktminskning för att göra ditt jobb mycket enklare. Det ger en personlig dietplan som är mycket viktig för att uppnå fitnessmålet.

Beroende på ditt mål, nivå eller bekvämlighet kan du välja den perfekta planen som kan ge önskat resultat för dig. Det finns mycket träningsmusik för att hålla dig pumpad under ditt stränga träningspass. Dessutom justerar musikens tempo sig underbart efter din rytm.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Strava löpning och cykling

Vill du slå marken igång med mer kraft? Strava kan öka din upplevelse enormt och åstadkomma den välbehövliga förbättringen av din löpning. Genom de hjälpsamma topplistorna efter ålder och vikt ger det dig rätt inblick i var du står.

Du kan kolla in din veckokörsträcka eller tidsbaserade mål och enkelt kunna spåra dina framsteg. Den detaljerade hjärtfrekvensanalysen låter dig förbättra din prestation. Direkt efter att du har avslutat din körning visar den resultatresultaten baserat på ditt mål.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Runtastic

Runtastic har länge varit en topplöpare-app. Med inbyggd GPS ger den dig de mest exakta uppgifterna om din aktivitet. Och rösttränaren är alltid där för att noga övervaka ditt träningspass och ge den värdefulla guiden.

Det gör att du kan spåra antalet träningsaktiviteter som cykling, skidåkning, jogging etc. Du har också möjlighet att sätta ett mål för hela året. Den integrerade musikspelaren låter dig aldrig bli uttråkad av din aktivitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. RunGo

Sist men inte minst kompletterar RunGo bedårande den här utmärkta listan över topplöpare-appar. Vad som gör den här appen mycket användbar för löpare är möjligheten att stärka deras prestanda. Det låter dig skapa rutten på din enhet.

GPS-röstnavigering leder dig genom din väg. Det bästa med det är att det fungerar även offline. Ladda bara ner rutten så kommer appen att guida dig även när din enhet inte är ansluten till internet. Dessutom kan du enkelt dela din plats och springa med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Köra Walking Tracker-mål

Uppnå dina träningsmål, förbättra din hälsa och kom i form med denna utmärkta app för löpande mål. Det hjälper dig att hålla reda på olika mätvärden som kalorier du har bränt, avståndet du täcker och mycket mer.

Vidare fördubblas den för användning med andra aktiviteter som promenader, jogging, cykling och mountainbike. Du kan lyssna på din favorit iTunes-musik medan du använder appen och styra den med Siri. Flera funktioner gör det till en perfekt löpkamrat.

Pris: Gratis ($ 7,99 för månatliga träningsplaner)

Ladda ner

9. iSmoothRun Pro

iSmoothRun Pro är precis vad du vill bli en utmärkt löpare. Med hjälp av GPS och stegräknare kan iSmoothRun Pro spåra varje steg. För att komma igång skapar du bara ditt träningspass och låter appen coacha dig med de värdefulla ljudtipsen.

Det ger stegspårning hela dagen på iPhone 5s eller senare. Appen pausar automatiskt om du råkar sluta medan du kör och den startar när du börjar springa. Det låter dig exportera dina data i flera format som GPX, TCX, KML, PWX eller CSV.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

10. C25K® 5K tränare

Är du en soffpotatis som vill flytta och komma i form? Då måste du kolla in den här perfekta träningsprogrammet för dig. Den är speciellt utformad för oerfarna löpare och hjälper dig att nivåera dig för en 5K-körning.

Den specialiserade planen hindrar dig från att ge upp tack vare en blandning av löpning och gång, som gradvis bygger upp styrka och uthållighet. En mängd funktioner hjälper dig på vägen, som bekväm ljudcoaching, snabba varningar, kartläggning av din körning, lyssna på musik efter eget val etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Ditt val?

Har jag saknat någon viktig Runner-app? Låt oss veta det i kommentarerna.

Du skulle inte vilja missa dessa coola inlägg också:

  • Health Apps för iPhone och iPad
  • Sleep Tracker-appar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found