Blogg

Bästa Safari-alternativ för iPhone och iPad

Safari är en funktionsrik och säkrare webbläsare. Men det är inte perfekt! Om du inte längre tycker att det är tilltalande har du en hel del bästa Safari-alternativ för iPhone och iPad att prova.

Vi har valt webbläsare baserat på tre viktigaste saker. Sömlös upplevelse, snabb surfning och personalisering. Och dessa appar har levt upp till de inställda parametrarna med stor effekt!

De bästa Safari-alternativen för iPhone och iPad

# 1. Krom

Chrome behöver naturligtvis ingen introduktion. Googles webbläsare styr över plattformarna. Appen låter dig surfa snabbt och låter dig snabbt komma åt tidigare besökta sidor. Du kan också söka med din röst om du inte är bekväm med att skriva.

Det låter dig synkronisera dina flikar och bokmärken med alla dina enheter. Läs webbsidor på vilket språk som helst tack vare smart översättningsfunktion. Vill du ha mer integritet? Det finns också ett inkognitoläge som låter dig surfa utan att spara din historik.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Delfin

Om du vill ha en mer personlig upplevelse skulle Dolphin vara ett bättre alternativ. Bortsett från att låta dig surfa på nätet snabbt och säkert, låter appen dig tweeta webbsidor, skicka dem till Facebook och till och med dela dem via e-post.

Tabbed surfing gör att du kan växla mellan webbsidor mycket snabbare. Dra full nytta av Chrome / Firefox / Safari-tillägg för att enkelt skicka länkar, kartor, telefonnummer och mer från skrivbordet till din telefon och vice versa. Dessutom kan du synkronisera din historik, bokmärken och lösenord över dina enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner [För iPhone]

Ladda ner [För iPad]

# 3. Opera Mini

Orolig för den snabba dataförbrukningen på din iOS-enhet? Använd Opera Mini för att inte bara bläddra snabbare utan också minska den onödiga dataanvändningen.

Appen låter dig blockera annonser för att förbättra din läsupplevelse. Använd privata flikar för att surfa diskret på webben. Den har en video boost-funktion för att spara data medan du tittar på videor. Det finns också ett nattläge som låter dig surfa på webben bekvämare på natten. Dessutom kan du få de trendiga nyheterna och även få tillgång till de nyheter som du gillar att läsa.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Microsoft Edge

Microsoft Edge ger en mer sömlös webbupplevelse. En av funktionerna som jag gillat mycket i den här appen är "Hub" som låter dig organisera webben så att den passar ditt arbetsflöde.

Appen tar inte bara bort röran utan gör det också bekvämare att hitta, visa och hantera dina webbsidor. Den synkroniserar automatiskt dina favoriter, lösenord och läslistor över enheterna för en mer personlig upplevelse.

Med den inbyggda QR-kodläsaren är det mycket lättare att läsa QR-koder med bara en knapptryckning. Dessutom kan du också använda din röst för att söka snabbt.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Firefox

Firefox är mycket uppskattat för ett par huvudfunktioner: mer integritet och snabb surfning. Appen föreslår resultat baserat på dina tidigare sökta resultat i dina favoritsökmotorer. Därför kan du bläddra snabbare. Intuitiva visuella och numrerade flikar gör det enkelt att komma åt innehåll för framtida referens.

Det låter dig synkronisera historik och bokmärken över dina enheter. Det privata surfläget säkerställer att du har ytterligare integritet för att surfa på webben.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Yandex

Med världen som blir en global by dag för dag är det mycket svårt att skydda vår integritet. Men varför ska vi oroa oss för det när du har så många alternativ. Du kan skydda dina personuppgifter med Yandex-webbläsaren när du använder offentligt Wi-Fi och andra oidentifierade nätverk.

Tack och lov med den här webbläsaren är du säker på att hålla dig borta från skadliga eller bedrägliga sidor som kan hacka till din iPhone eller iPad. Med andra ord skyddar appwebbläsarens aktiva säkerhetssystem sådana hackare från att komma in i ditt system.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. DuckDuckGo-webbläsare

Om du tänker surfa på webben med mer integritet kan "DuckDuckGo" vara ett av de bättre alternativen. Appen har ett snyggt gränssnitt och låter dig navigera på nätet med förbättrad säkerhet.

Det blockerar automatiskt alla tredjepartsspårare så att din surfning förblir privat. Med det förskotts krypteringsskyddet skyddar det din personliga information.

Du kan enkelt rensa upp alla dina flikar och data. Dessutom kan du säkra DuckDuckGo med ditt Touch ID eller Face ID.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Turbo VPN privat webbläsare

För att surfa snabbt och säkert på nätet kan "Turbo VPN Private Browser" vara ett toppval. Du kan använda den här appen för att bläddra anonymt på webbplatser och hålla din personliga information skyddad från trackers ögon.

Tack vare den överlägsna VPN-proxyen kommer du att kunna komma åt webbplatser snabbt. Appen döljer din IP-adress för att skydda din integritet. Därför kommer din integritet på nätet inte att exponeras när du använder offentliga Wi-Fi-hotspots på hotell, flygplatser etc.

Slutligen erbjuder appen en veckoprenumeration på 9,99 USD och månadsvis 11,99 USD. Dess årliga prenumeration är tillgänglig för $ 35,99.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Privat webbläsare

Den här är ganska bra på att låta dig surfa på nätet med önskad integritet. Gränssnittet för appen ser enkelt ut, så att du kan bedriva ditt företag med fullständig sinnesro.

I det ögonblick du avslutar appen raderas hela din historik, kakor och cache automatiskt. Således förblir dina personuppgifter säkra.

Appens användargränssnitt liknar Safar och det döljer statusfältet och navigeringskontrollerna för att göra mer utrymme. Så om du uppskattar aktiewebbläsaren är chansen att du också kommer att hitta det lovvärt.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Tårta webbläsare

Uppriktigt sagt har jag tyckte att webbläsaren Cake är mycket imponerande. Det bästa med den här appen är möjligheten att ge en mer personlig upplevelse.

Du kan helst anpassa dina sökningar för att få önskade resultat. Tack vare gruppsökningen kan du hitta de önskade sökresultaten mycket snabbare.

Det finns också ett sekretessläge för att surfa på webben diskret. Navigera enkelt genom alla dina bokmärkta webbplatser och ordna dem perfekt för snabb åtkomst.

Älskar du anpassning? Tja, du kan få ut det mesta av biblioteket med ikoner för att anpassa appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 11. Aloha-webbläsare

“Aloha Browser” är mycket mer än bara en vanlig webbläsare. Bortsett från att låta dig navigera på nätet i din egen takt och med den nödvändiga säkerheten, fungerar appen också som praktisk filhanterare.

Du kan använda den här appen för att hålla dina privata foton och videor organiserade. Med din obegränsade VPN till ditt förfogande har dina personuppgifter bättre skydd.

Appen komprimerar automatiskt VPN-trafik för att spara dina data. Dessutom finns det också en QR-kodläsare för att snabbt öppna länkar.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Jag antar att du har gillat dessa webbläsare. De är lätt de mest gynnade och erbjuder en mer strömlinjeformad upplevelse. Har du någon feedback? Skjut in det i kommentarerna nedan.

Du kanske också gillar:

  • Bästa Safari-tillägg för iPhone och iPad
  • Hur man rensar webbhistorik i Safari
  • Hur man byter sökmotor för Safari