Blogg

Bästa Apple Watch Bumper-fodral 2021

Bumperfodral för iPhones har varit till stor hjälp eftersom de ger den välbehövliga säkerheten för dina telefoner från oväntade skador. Vad sägs om stötfångarfodral för Apple Watch också? Förutom att din klocka ger utmärkt säkerhet kan de vara ett betydande tillskott till din klocka. Låt oss gå över hoppet för att pruta några av de bästa stötfångarfodralet för Apple Watch!

1. M MYECOGO

M MYECOGO tillverkar halkskydd och stötsäker fodral av hög kvalitet till din Apple Watch. Den har använt mjukt TPU-material, vilket gör installationen ganska lätt. Detta fodral är extremt transparent, vilket visar din klockas originaldesign.

Detta fodral är tillverkat av miljövänlig TPU, som också är halksäker. En av de uppenbara funktionerna i det här fodralet är att det inte hindrar användbarheten av din Apple Watch och fortfarande får du yttre ytskydd för din enhet.

Pris: $ 8,99

Kolla in på Amazon

2. Defense Edge Bumper Case från X-Doria

Defense Edge är ett solidt stötfångarfodral för din Apple Watch. Den har tillverkats med invändigt aluminiumfoder och gummifoder och är fullt utrustad för att skydda din dyrbara klocka från stötar eller oönskade repor. Den har en snap-on design för snabb installation på din klocka. Du kan också ta av det direkt.

Den levereras för både Apple Watch-storlekar 38mm och 42mm. Det har samma pris för båda modellerna. Detta stötfångarfodral finns i både brons och silverfärger. Dess förbeställning har börjat.

Pris: $ 29,99

Köp det från X-Doria

3. Spigen ultratunn flytande kristall

Tillverkat av högkvalitativt TPU-material, detta Apple Watch stötfångarfodral från Spigen borde hålla länge. Det är ganska flexibelt och erbjuder ett formanpassat utseende till din Apple Watch. Den är lätt och lägger inte onödig bulk till din klocka. Du kan ta bort och installera det enkelt.

Detta stötfångarfodral ska klara dina förväntningar både när det gäller att ge din klocka ett välbehövligt skydd från början eller skada och lägga till en fin profil till din dyrbara bärbara enhet. Och till det pris du kan betala för det är det här fallet också överkomligt. Denna modell finns för både 38mm och 42mm Apple Watch.

Pris: $ 26,99 [$ 14,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Kolla in på Amazon

4. Spigen Exakt passform

Detta Spigen Apple Watch-fodral har tillverkats av premium polykarbonatmaterial. Den passar perfekt till din Apple Watch. Det finns ingen extra massa att ta bort charmen från din attraktiva klocka. Det smala utseendet gör att fodralet kan vara ett vackert tillskott till din klocka.

Exponerade knappar och bandinsats gör att du inte har några besvär när du använder klockan. Den är tillgänglig för både 38mm och 42mm Apple Watch.

Ge det här fodralet ett försök om du vill ha ett elegant skyddsfodral till din Apple Watch.

Pris: $ 21,99 [$ 14,99 på Amazon när detta skrivs.]

Kolla in på Amazon

5. fSCPA

Apple Watch är din värdefulla ägodel, och du vill stolta med den med dina vänner och kollegor. Men tänk om ett ärende överskuggar din smartwatchs väldighet? För detta ändamål har fSCPA utformat ett ultratunnt fodral för din Apple Watch. Detta fodral är bara 0,3 mm tjockt och passar på din klocka som en handske.

Trots sin smala profil skyddar detta fodral din Apple Watch från alla hörn och sidor. Med 99% genomskinlighet har detta fodral beröringskänslighet.

USP: Touch känslighet

Köp det från Amazon (42mm)

6. V85

Att installera ett fodral på din Apple Watch kan vara ett utmanande jobb om du inte använder V85-fodralet. Detta fall är känt för sin enkla installation på grund av dess flexibla TPU. Dessutom gör materialet det enkelt att komma åt alla klockor på din klocka.

V85 har använt slitstarkt material för att ge fullt skydd. Det stötdämpande fodralet skyddar sidorna och kanterna på din Apple Watch från stötar och droppar.

Pris: $ 5,99

Kolla in på Amazon (42mm)

7. LÅNGT

LELONG har designat ett perfekt fodral för din Apple Watch. När du har installerat fodralet kan du enkelt ladda din klocka; Förutom att ladda klockan kan du enkelt sätta i ett nytt klockband. För att förhindra vattenmärken erbjuder LELONG en liten prick på skärmskyddet.

Din klockas skärm skyddas av det inbyggda skärmskyddet. oroa dig aldrig för repor och kollisioner. Se till att du installerar fodralet innan du börjar med sportaktiviteter.

Pris: $ 6,99

Kolla in på Amazon (38mm)

8. BOTOMALL

Detta robust skyddade fodral är exklusivt tillverkat för Apple Watch Series. Försvara din Apple Watch från oväntade skador med detta utmärkta och hållbara TPU-fodral.

Ett smalt fodral finns i olika färger. Du kan köpa mer än ett fall att byta varje dag. Ett exakt klippt lock gör att du enkelt kan komma åt den digitala kronan och sidoknappen.

Pris: $ 6,99

Kolla in på Amazon (44 mm)

9. SIRUIBO

SIRUIBO ger stötfångarfodral för alla versioner av Apple Watch. Du kan säkerställa ett allroundskydd med det här mjuka och tunna klockfodralet är tillverkat av lättviktigt material för att lägga lite volym till din klocka. Fallet är nästan obemärkt med sin profil.

För enkel installation och demontering använder SIRUIBO mjukt gummimaterial för att tillverka detta stötfångarhus. När du installerar eller tar bort fodralet är du minst orolig för skadorna på din klocka. En nackdel med detta fall är att det kommer att minska pekskärmsgränssnittet (nästan 2%).

USP: Enkel installation

Kolla in på Amazon (44mm)

10. Mkeke

Mkeke har kommit med ett stötfångarhölje som också skyddar din klocka och dess skärm. Detta stötdämpande fodral har höjt kanterna för att minska chocken när du släpper klockan av misstag. De upphöjda kanterna håller klockans yta över marken och förhindrar därmed skador på skärmen.

Flexibel TPU orsakar inget besvär när du installerar eller tar bort fodralet. Helkroppsskydd säkerställer säkerhet mot fall, repor och stötar.

USP: Förhöjda kanter

Kolla in på Amazon (42mm)

Relaterade inlägg:

  • Bästa Apple Watch-fodral från Spigen
  • Bästa Apple Watch Bluetooth-hörlurar
  • De bästa Apple Watch-banden och remmarna
  • Bästa Apple Watch-dockningsstationer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found