Blogg

Bästa detektivspel för iPhone och iPad 2021

Tänker du på dig själv som lite av en Sherlock Holmes? Tja, varför inte prova på att knäcka några spännande mysterier då? Från mord till försvinnanden och andra pusseläventyr, det finns inget slut på de brottmål du kan hjälpa till att knäcka. Ta på dig ditt tänkande lock och fly till de bästa detektivspelen för iPhone och iPad.

 1. Detektivspel: Brottmål
 2. Hitta skillnader: Detektiv
 3. Kriminalfall
 4. Clue: The Classic Mystery Game
 5. Hidden Objects Mystery Society
 6. Äventyr Escape
 7. Time Trap: Sök och hitta spel
 8. Murder Mystery Detective Story
 9. Detektiv Jackie - Mystic Case
 10. Detektivhistoria: Jacks fall

1. Detective Games: Criminal Case - Editor's Choice

Det är år 2049 och brottsligheten sprider sig snabbt. Din uppgift är att hjälpa polisen genom att analysera brottsplatser, samla in ledtrådar och hitta den skyldige. Har du vad som krävs för att knäcka brottmål?

Det finns olika mysteriesätt och mord att lösa där du har ett begränsat antal försök innan mördaren lyckas fly. Du måste testa dig för att hitta dolda föremål, knäcka ledtrådar, identifiera misstänkta osv. Spelet är gripande, och det finns inte så många annonser, så det kommer att hålla dig engagerad.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Hitta skillnader: Detektiv

Om du älskade de klassiska ”spot the skill” -spelen som barn, skulle du njuta av det här lättsamma detektivspelet. Det har 36 fall att lösa och 360 nivåer med över 2000 + skillnader att upptäcka. Detta säkerställer att du alltid utmanas till något nytt.

Eftersom varje fall involverar en smart flykting kommer ditt jobb som detektivtjänsteman att fyllas med hinder och naturligtvis en tillfällig explosion av överraskningar. Du måste hitta fem ledtrådar på kort tid för att lösa ett ärende. Oroa dig inte; spelet erbjuder några tips som hjälper dig att bli av med hinder. Men se till att inte överanvända dem.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Brottmål

Här är ett fängslande gömt föremål, äventyrsspel där du behöver undersöka brottsplatser för ledtrådar, ifrågasätta de misstänkta och analysera bevis för att fånga mördarna.

Hjälp polisen genom att arbeta dig genom att utreda brottsplatser i en dyster och korrupt stad. Undersök ledtrådar, förhör vittnen och misstänkta och ställ mördaren inför rätta.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Ledtråd: The Classic Mystery Game

Här är ett mysterium brädspel som får dig att gräva efter ledtrådar. Du kan spela själv mot spelare över hela världen eller med vänner och familj i privat multiplayer-läge.

Arbeta med dina detektivfärdigheter och pussla dig fram till lösningen. Målet är att kasta tärningarna för att ta dig runt i herrgården och ställa rätt frågor för att ta reda på vem som mördade Mr. Boddy.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

5. Dolda föremål Mystery Society

Lös mysterier i detta spel med dolda föremål som innehåller färgglada scener som ändras varje gång du spelar. Du rekryteras för att gå med i det hemliga Mystery Society för att lösa pussel och mysterier i hela Europa. Fly till vackra städer som Paris, London, Venedig, Aten, Berlin och mer!

Hitta dolda föremål, fly faran och klättra genom Mystery Society-ledningarna för att bli världens största detektiv. Det finns massor av spellägen för att hålla saker utmanande och spännande.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

6. Adventure Escape: Cult Mystery

Det är dags att gå undercover och hämta en mystisk kult för att rädda din vän i detta populära flyktspel. Du måste använda dina smarta för att lösa pussel och bryta in i kulten.

Längs vägen möter du andra kultmedlemmar och bestämmer vem som är vän eller fiende. Utforska kultområdet och upptäck det mystiska förflutna som kommer att leda dig att rädda din vän.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

7. Time Trap: Sök och hitta spel

Fördjupa dig i den post-apokalyptiska världens mysterium och undersök varför en journalist försvann. Det finns 55 realistiska postapokalyptiska scener att utforska och 37 spelplatser för att hitta dolda föremål och lösa pussel.

Det bästa är att spelet verkligen är gratis och att du kan njuta av hela äventyret utan några inköp som krävs. Utforska de tomma korridorerna i en övergiven stad och leta efter den saknade personen du måste rädda honom från glömskan.

Pris: Gratis (gratis annonser - 0,99 USD)

Ladda ner

8. Murder Mystery Detective Story

Ta på dig ditt tänkande lock och testa dina utredningsförmågor i detta realistiska, uppslukande brottsutredningsspel. Det finns över 60 komplexa brottmål att lösa, från flera mord till mord.

Din uppgift är att analysera varje scen och använda logik och deduktion för att lösa fall korrekt. Det finns en realistisk dialog för en uppslukande mordgåtaupplevelse. Fortsätt och genomför förhör, inspektera organ, analysera brottsplatsen och mer.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Detektiv Jackie - Mystic Case

Här är ett beroendeframkallande detektivspel för iPhone och iPad som involverar en mytologisk målning med illavarslande hemligheter. Du är detektiv Jackie och måste dyka in i detaljerna för att lösa en ung flickas mord.

Du måste testa din detektivs instinkter och följa spåren av ledtrådar genom 60 berättelsesnivåer. Infiltrera åtta spännande platser. Fråga de misstänkta och avgöra vem som verkligen är skyldig.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

10. Detektivhistoria: Jacks fall

En spännande historia väntar på dig i detta mystiska spel där målet är att lösa uppdrag och leta efter dolda föremål. Men var försiktig och försök inte skynda dig eftersom några av uppdragen är hårdare än du tror.

Spelet har detaljerade bilder och texturer för en engagerande upplevelse. Objekten ser realistiska ut och även små detaljer som dolda figurer är lätt urskiljbara. Du kan interagera med mer än 30 karaktärer, och dina kommunikationsförmåga kommer att vara avgörande för att knäcka detta fall.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

Summering 

Så vilka är dina favoritdetektivspel för iPhone och iPad? Dela dina rekommendationer i kommentarerna nedan. Du kanske också vill kolla in några strategispel för att träna din hjärna ytterligare.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • AR-pusselspel för iPhone och iPad
 • Indiespel för iPhone och iPad
 • Word Games för iPhone och iPad
 • Multiplayer-spel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found