Blogg

Bästa eBook Reader-appar för iOS 2021

Ung generation gillar att läsa böcker men inte i fysiska former. De föredrar en digital bokläsare. Istället för att spendera dina pengar på en dedikerad bokläsare kan du be dina barn ladda ner några läserappar på deras iOS-enhet. Om du inte känner till e-bokens värld, här är vår lista över eBook-läsare-appar för iPad och iPhone.

En av de främsta anledningarna till att stödja e-bokläsare är att några av dem är gratis och låter användare ladda ner e-böcker gratis. Liksom dina vanliga tryckta böcker hjälper e-böcker dig också att bokmärka sidor och markera vissa texter. På Apple App Store hittar du en mängd olika läsappar för e-bok. Vi har sammanställt en lista med de bästa apparna för e-bokläsare som du kan ladda ner på din iPad eller iPhone.

Bästa eBook Reader-appar för iPad och iPhone

1. Apple Books

Vår personliga favorit är Apples Books-app, som är en standardbit på din iPhone eller iPad. Apple Books har ett imponerande bokbibliotek; du kan välja böcker av olika genrer från fiktion, facklitteratur, kriminella thrillers, sci-fi & fantasy, noveller, historia, resor och äventyr, politik och mer.

Det är extremt bekvämt att läsa dina nedladdade e-böcker på iPad eller Mac. Apples unika ekosystem ger dig tillgång till innehållet på alla dina iOS- och Mac-enheter.

Pris: Gratis (endast på Apple Watch)

Ladda ner

2. Amazon Kindle

Du behöver inte spendera dina pengar på Kindle-enheten när du laddar ner den här appen på din iPad eller iPhone. Bär ditt bibliotek med dig vart du än går. När du köper e-böcker på Amazon återspeglas de automatiskt i appen. Om du prenumererar på Amazon Prime eller Kindle Unlimited kan du ladda ner e-böcker direkt i appen.

Ett slående inslag i Kindle är exempel; appen ger ett gratis exempel på vilken e-bok som helst, så innan du trycker på köpknappen, läs det exemplet och fortsätt sedan. Förutom böcker erbjuder den här appen tidskrifter, tidningar, grafiska romaner och läroböcker.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Wattpad

Wattpad introducerar ett unikt koncept för att få din berättelse upptäckt. Till skillnad från andra vanliga appar för e-bokläsare låter den här dig berätta din historia för världen. Den här appen har ett globalt samhälle med mer än 70 miljoner läsare och författare är alla kopplade till historiens kraft.

Du kan läsa eller skriva originalhistorier och få dem upptäckta med kraften i Wattpad-teknik och community. Det finns berättelser på mer än 50 språk runt om i världen. Wattpad har också laddat upp extremt populära berättelser som har inspirerat blockbusterfilmer.

Pris: Gratis (Wattpad Premium - Månadsvis - 5,99 USD)

Ladda ner

4. Nook

Barnes & Noble ger dig tillgång till över fyra miljoner e-böcker på sin Nook eBook-läsare. Utöver detta har du tillgång till grafiska romaner, tidskrifter och serier publicerade av Barnes & Noble. Denna app ger dig mer än 75000 gratis titlar; så att du kan prova nya titlar eller en ny serie.

För en bekväm läsning har den här iOS-appen funktioner som justerbara teckensnitt, linjeavstånd, marginaler, sidanimationer och skärmens ljusstyrka. Under bokläsning kan du lägga till anteckningar, bokmärken och höjdpunkter.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Scribd - ljudböcker och e-böcker

Scribd är din enda lösning för att njuta av flera ljudböcker, e-böcker, tidskriftsartiklar, noter och forskningsdokument. Du kan ladda ner e-böcker och läsa dem offline. Med den här appen kan du också göra anteckningar och anteckningar bekvämt. Du kan också lägga till bokmärken samt anpassa din teckenstorlek, typ och bakgrundsfärg. Möjligheten att välja mellan horisontell eller vertikal sidrullning är ett trevligt tillägg.

För att kunna njuta av Scribd behöver du ett abonnemang. Det är överkomligt, användbart och öppnar flera exklusiva tillgångar. Om du regelbundet läser böcker eller älskar att lyssna på ljudböcker är den här appen ett pålitligt alternativ.

Pris: Gratis (Scribd-medlemskap - $ 8,99)

Ladda ner

6. Kobo Books

Kobo har mer än 6 miljoner titlar; det betyder att du är bortskämd för val. Förutom e-böcker har Kobo också ljudböcker. Du kan köpa båda böckerna från Kobos hylla. Rikt bokbibliotek i Kobo mättar din smak för olika genrer i läsning.

Om du läser böcker för att behandla sömnlöshet, använd nattläge på Kobo Books; den här funktionen gör det lättare att läsa för dina ögon före sänggåendet. Du kan låsa skärmen i stående eller liggande läge. så även om du vrider enheten ändrar din bok aldrig läget.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. e-boksökning med Inkstone Software

Till skillnad från andra e-bokläsare och bibliotek har den här en modern samling böcker. Om klassiker inte är din typ kan du bläddra bland moderna titlar i alla genrer. Som andra appar kan du ladda ner böcker till Kindle, Nook, iBooks eller Megareader-appar.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. KyBook 3

En anmärkningsvärd funktion i KyBook 3 är att du kan spara e-böcker i alla större format. Även om du har laddat ner e-böcker från olika källor kan du lagra och läsa dem på KyBook 3. Därefter kan du använda molnlagring för att komma åt dina böcker var som helst.

Genom OPDS-katalogsupport har du tillgång till en enorm samling gratis elektroniska böcker på din iPhone eller iPad. Ändra teman och färgerna för denna app under olika tider på dagen. För att ge dig en känsla av en tryckt bok låter den här appen dig bläddra på en sida med bläddring, krulning och glidning.

Pris: Gratis (uppgradera till Pro - $ 4,99)

Ladda ner

9. eBook Downloader Sök böcker

Få tillgång till mer än 2 miljoner e-böcker i den här bokläsar-appen som utvecklats av WeiZi Liang. Appen har gått ihop med Project Gutenberg, Internet Archive, FeedBooks, Bean Books, SmashWords, Tuebl, etc. Läs och njut av klassiker, fiktion, mysterier, thrillers, romantik, fantasier, science fiction och mer.

Om du inte vill använda den här e-bokläsaren kan du öppna böcker i dina iBooks, Kindle, Kobo, Nook, GoodReader, Stanza och andra appar.

Pris: Gratis (Pro-version - $ 2,99)

Ladda ner

10. iReader

Denna app är en himmel för bokälskare. När du startar den här helt gratisappen ser du olika kategorier visas som vackra ikoner. Det finns kategorier för fiktion, historia, litteratur, romaner, noveller, klassiker, poesi, barnböcker, mysterier och många fler. Det är imponerande. När du trycker på någon kategori presenteras olika böcker. Tryck på den du vill ladda ner och börja läsa.

iReader är vad varje bokapp ska vara! Det är enkelt till grunden och enkelt. Gränssnittet är rent och vackert. Du har möjlighet att läsa böcker med en mörk svart bakgrund. Du kan också se kapitlet i en bok och snabbt nå den sida du vill ha. Alla bokar som du laddar ner flyttas till avsnittet "Mina böcker" för enkel åtkomst. Den här appen är anmärkningsvärd, och du måste kontrollera den en gång.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt folk!

Summering…

Böcker är våra bästa vänner eftersom de aldrig fuskar eller backstab. I sällskap med böcker är du alltid glad; att läsa e-böcker är en trend bland unga läsare. Medan du läser din favoritbok på valfri e-bokläsare, se till att du inte slumrar; annars släpper du din premium-iPhone eller iPad ur knäet.

Du kanske också vill kolla in dessa inlägg:

  • Bästa iPhone-visitkortläsare
  • News Reader Apps för iPhone
  • Bästa Comic Book Reader-appar för iPhone och iPad

Vilken eBook Reader-app har du på din iPad eller iPhone? Dela din feedback med i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found