Blogg

Bästa Fighting Games för iPhone och iPad 2020

Fighting Games har varit ett sinne sedan starten av arkadspel. Det är den mest älskade och spelade genren av spel, oavsett vilken demografi du lever i eller vilken kultur du följer. Så på ett sätt kan du säga att vi alla är "delade av demografi men enade av Fighting Games." Användarna av iOS har gillat att spela fantastiska kampspel på sin iPhone eller iPad.

Med Apples rena och skarpa grafik är det en glädje för alla spelfanatiker att spela kampspel på iPhones, iPods och iPads. Lägg till den fantastiska grafiken, de senaste AR- och VR-kompatibla iPhonerna är som en dröm för alla spelare. I dagens app-sammanställning har jag sammanställt en lista över de bästa kampspelen för iPhone och iPad som förstärker din inre spelare.

# 1. Marvel Contest of Champions

Marvel-fans kommer säkert att bevittna en episk spelupplevelse med denna iOS-kampapp. Välj bland dina favoritsuperhjältar och superskurkar och omfamna dig själv för en intensiv kosmisk strid. Montera ditt eget team och sträva hårt för att bli den ultimata Marvel Champion.

Den giriga Universitetets äldste alias The Collector kallar till dig för att rädda universum och slåss mot de största superskurkarna genom tiderna. Från Captain America v / s Iron Man till Spiderman v / s Deadpool är de största historiska striderna nu i dina händer. Välj klokt och rädda universum.

Pris:  Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 2. Star Wars (TM): Galaxy of Heroes

Uppfyll alla dina Star Wars-fantasier genom att bekämpa dina favorit mörka krafter. Bli galaxens hjälte och rädda universum från att ge efter i onda skurkars händer. Bli uppslukad av den turbaserade RPG-krigföring, konfrontera jättechefer, pilot legendariska fartyg i rymden som Millennium Falcon och ta din strategiska planering till en helt ny nivå.

Bygg ditt eget team bestående av mörka och ljusa sidotecken och lägg till det när du samlar in och låser upp andra karaktärer. Välj lagkamrater enligt dina önskemål och bekämpa skurkarna i en hård kamp.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 3. Dödlig strid

Behärska konsten att virtuell strid med detta iPhone-kampspel. Slå samman krigare med unika synergier och få överhanden över dina fiender som Team Ronin, Team Nightmare och Team Day of the Dead. Skapa ditt eget team för att slåss mot de största skurkarna och led dem i strid för att få erfarenhet, nya attacker och knep och kraftfulla artefakter.

Samla över 130 Mortal Kombat-karaktärer, inklusive veteraner som Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero, Cassie Cage, Ermac och många andra. Upptäck de senaste tillskotten till Mortal Kombat Mobile som den blodtörstiga Vampiress Mileena, fotbollsmästaren Kombat Cup Sonya Blade, mystiska Klassic Reptile och krigareprinsessan Ronin Kitana, bland andra.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 4. Shadow Fight 3

"Behärsk skuggorna och utmana dina fiender", det är det här kampspelet för iPhone och iPad. När skuggans värld står vid kanten av ett episkt krig, är det upp till dig att rädda den från de onda krafterna. Med tre legendariska krigare som bjuder in dig att gå med i sina krafter är det nu ditt ansvar att hjälpa dem.

Använd speciella skuggförmågor, förmåner och uppgraderingar, resa över en stor världskarta full av spektakulära platser och berättelser, fördjupa dig i den spännande historien med många uppdrag. Delta i regelbundna tematiska spelevenemang med unika utmärkelser; är några av de unika funktionerna i det här spännande kampspelet för iOS.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 5. Orättvisa 2

Gå samman med dina favorit-DC-karaktärer i det bästa stridsspelet på iPhone. Sätt ihop ditt eget team med Batman, Superman och bekämpa styrkorna mot dig. Släpp lös kraften i DC genom att duellera med de bästa motståndarna eller slå en fullblåstrid.

Släpp lös episka kombinationer på dina motståndare med hjälp av Supermans värmesyn, blixtens blixtnedslag, Harley Quinns muffinsbomb och mycket mer och ta dina strider till nästa nivå - orsaka massiva skador med dina favorit DC-drag. Detta spel är en glädje för alla DC-fans där ute.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 6. TRANSFORMATORER: Forged to Fight

Något av 90-talet har vuxit upp och tittat på Optimus Prime slåss mot superskurkar som är ett hot mot vår planet. Och det har varit vår förlorade dröm att hjälpa Prime i hans kamp. Tja, nu är möjligheten att göra det med detta Transformers-spel för iPhones.

Det här iOS-kampspelet är packat med fantastisk grafik och låter dig slåss tillsammans med den majestätiska Optimus Prime. Kämpa striden för att rädda galaxen tillsammans med Optimus Prime, Megatron, Bumblebee, Waspinator, Rhinox, Grimlock, Soundwave och många fler av dina favoritbots i kampen om överlägsenhet där Transformers-universum kolliderar.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 7. EA Sports (TM) UFC

Om UFC är din preferens måste du definitivt installera det här spelet. Gå in i ringen och slåss ut den, är det här mantrat. Starta konkurrenskraftiga strider och tjäna belöningar i spelet genom att spela liveevenemang som är associerade med de verkliga UFC-evenemangen.

HD-kvalitetens visuella, perspektiv och naturliga touchkontroller och actionfyllda spel ger dig en unik stridsupplevelse för alla kampspelsfans. Detta stridsspel ger dig MMA-intensiteten till dina fingertoppar som aldrig förr.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 8. Marvel Future Fight

Tyvärr DC-fans men ett annat av Marvel-spelen som presenteras på listan över slagsmål för iPhone och iPad. Över 190 karaktärer från Marvel Universe som Avengers, Guardians of the Galaxy, Inhumans, Defenders, X-Men, Spider-Man och mer finns tillgängliga till ditt förfogande.

Nick Fury, chef för SHIELD, har skickat ett brådskande meddelande från framtiden att konvergensen förstör världen. Förbered dig på att försvara ditt universum genom att rekrytera dina favoritkaraktärer, slutföra uppdrag och tävla med andra spelare för att bli den största hjälten och rädda din värld.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 9. Real Steel World Robot Boxing

Alltid fancied robotar? Tja, med det här spelet får dem att slåss i en hård kamp på dina iPhones och iPads. Real Steel World Robot Boxing-spelet är ett av de bästa slagsmålsspelen som finns tillgängliga i App Store med en kikar på 4,7 användarbedömningar, vilket i sig talar in-bounds om spelet.

Testa dina boxningstricks med detta futuristiska boxningsspel, där gigantiska robotar packar kraftfulla slag mot varandra. Släpp loss kämpen inom dig med dödliga jabs, uppercuts och speciella drag för att vinna bälten för världsmästerskapet, samla troféer genom att slå ut dina fiender och klättra på topplistan.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

# 10. Real Boxing

Fördjupa dig i detta adrenalinpumpande boxningsspel, allt tack vare sin käftande grafik, realistiska rörelsefångade animationer och spot-on ljuddesign. Utmana dina konkurrenter och njut av hundratals timmars spel i det funktionsfyllda Real Boxing-flerspelarläget.

Vinn spel och riktiga priser genom att spela veckoturneringar som har originella och utmanande regler som kommer att testa dina boxningsförmågor i spelet. Slåss med olika slag och sparkar eller kombinationer av båda och vrid spelet till din fördel med power-ups.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

Loggar ut…

Det var listan killar. Låt mig veta om du funderar på att installera något av iPhone- och iPad-kampspel. Låt mig också veta om jag missade dina favoritspel från den här genren.

Du kanske också gillar de här inläggen för spelappar:

  • Bästa äventyrsspel för iPhone och iPad
  • Bästa FPS-spel (First Person Shooter) för iPhone och iPad
  • Turbaserade strategispel för iPhone och iPad
  • Bästa fotbollsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found