Blogg

Bästa poolspel för iPhone och iPad 2021

Pool, biljard eller snooker, vad folk vill kalla det är ett mycket spännande spel. Människor har spelat biljardspel på sina iPhones länge nu. Några av de bästa biljardspelen har upphört, och vissa har uppdaterats genom åren. För att låta dig hålla dig överst på alla de senaste uppdateringarna och de viktigaste höjdpunkterna har vi listat några av de bästa gratis poolspel för iPhone och iPad.

1. 8 bollpool

8 Ball Pool är helt enkelt den bästa poolspelsappen. Du kan antingen spela 1-mot-1-spel eller spela en professionell turnering, valet är helt ditt. Du kan också bjuda in dina vänner och spela spelet.

Det bästa med det här spelet är att det också stöder iMessages. För det måste du lägga till 8 Ball Pool i din iMessage-applåda, och du är redo att gå.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Pool

Detta gratis spel är helt enkelt det bästa poolspelet för de vänsterhänta personerna eftersom det hade lägen för vänster och högerhänt. Spelet erbjuder också ett lokalt multiplayer-alternativ så att din vän inte känner sig utelämnad.

Huvudmålet i det här spelet är att ficka de tilldelade bollarna och slutligen ficka den svarta bollen i sin avsedda ficka. Det ger också tips för perfekt precision i ditt skott.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Pooking - Biljardstad

Med nästan två dussin spel packade i detta är Pooking - Billiards City överlägset ett av mina favoritspel som passerar min tid. Förutom andra carom- och crokinole-spel är pool- och biljardspel också spännande.

Spela pool i flera varianter och lägen tillsammans med obefläckade guider för 3D-grafik och modifiera skjutvinklar. Spelet är värt att spendera dina pengar på om du vill ha en professionell poolupplevelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Kings of Pool

Detta otroliga poolspel har så mycket att erbjuda. Förutom att utmana dina vänner att spela det i realtid, kan du också aktivera olika spellägen på Kings of Pool-spelet.

Spelet ger en modern, sofistikerad touch till det klassiska pool- och 8-bollspelet. Skapa klubbar med dina vänner och slåss för att bli toppspelare eller placera vad och vinn mot appens bästa spelare.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Flick Pool Star

Flick Pool Star är ett enkelt och grundläggande poolspel för alla nybörjare där ute. Inte bara är detta spel beroendeframkallande och direkt, men det har också flera nivåer för att hålla dig engagerad.

Lös pussel och lås upp utmanande bord. Spelet har pussel som är mycket utmanande och roliga att lösa. Det här spelet kommer säkert att ansluta dig i timmar i sträck.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Cirkelpool

Ett helt nytt sätt att spela pool är här. Har du någonsin spelat biljard utan fickor eller på ett runt biljardbord? Nå, nu kan du.

Detta innovativa biljardspel blir din favorit direkt. Istället för att sätta ihop bollar måste du slå en boll med en annan för att skapa kedjereaktioner. Med 100 + nivåer är detta spel ett rent arkadspelberoende.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Real Pool 3D: Online Pool Game

Imponerande grafik, realistisk fysik och 2D- och 3D-visningsläge gör det här spelet roligt och realistiskt. Har du en cue-besatthet? Gör sedan din kösamling med Real Pool 3D-spel och flagga det till dina andra poolentusiaster.

Spela ansikte mot ansikte utmaningar i Arena-läget och vinn troféer eller klättra upp på topplistan genom att göra höga poäng.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Pocket Run Pool

Från skaparna av Really Bad Chess och Flipflop Solitaire är detta Pocket Run Pool Games ett roligt arkadpoolspel med en twist. Varje boll och varje ficka tilldelas poäng.

Så varje gång du fäller in en boll multipliceras poängen på bollen och fickan för att ge dig din poäng. Poängen och multiplikatorerna roterar också med varje boll i fickan. Slå din poäng eller tävla med andra; du är säker på att ha mycket kul att spela den här appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Snooker Stars

Snooker Stars är den bästa snookerspelappen för iOS. Med flera nivåer och köanpassningsalternativ kommer detta spel säkert att ansluta dig till det. Spelet har också ett enkelt men ändå invecklat gränssnitt som hjälper dig att behärska ditt skott.

Spela en snooker-liga online och tävla med topprankade spelare över hela världen för att nå toppen. Flera utmaningar och nivåer kommer säkert att förfina ditt spel både i appen och i realtid.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Pro Snooker 2019

Med den bästa 3D-grafiken bland alla poolspel-appar på iPhone är Pro Snooker-spelet för både avslappnade och seriösa poolspelare. Spelet erbjuder också prestationer som du kan samla in från spelet eller iOS-spelcentret.

Med kontrollkulkontroller kan du göra avancerade skott som backspin, bollsvängning, topspin och andra. Spelarna kan välja den nivå de vill spela med ett enkelt användargränssnitt för att ge användarna mer tillgänglighet med bättre spelgrafik.

Pris: Gratis

Ladda ner

Sjunger av ...

Bry dig inte om att gå till poolbarerna längre; njut av en god omgång pool medan du sitter på din mysiga soffa. Jag skulle också älska att veta om din vinnande rad, så nämn dem i kommentarerna nedan och slå även andra läsares rad.

Du kanske också vill läsa:

  • Bästa äventyrsspel för iPhone och iPad
  • iPhone-spel att spela i flygplansläge
  • Bästa zombiespel för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone- och iPad-brädspel för barn

Glöm inte att dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found