Blogg

Bästa Endless Runner-spel för iPhone och iPad 2020

Ändlösa löparspel, även om de är enkla, kan vara extremt beroendeframkallande. En av de coolaste sakerna med dem är att du fortsätter att upptäcka något nytt trots repetitiva mönster. Att hoppa i luften, byta från ena sidan till den andra eller göra ett bra huvudhopp är några av de underbara aspekterna av sådana spel. Ju mer du spelar dem desto mer tilltalande verkar de vara. Så om du är villig att slå igång, ta en seriös titt på den här legendariska samlingen av det bästa oändliga löparspelet för iPhone och iPad .

# 1. Temple Run 2

Temple Run 2 är ett av de mest populära oändliga löparspelen i världen. Det kräver att du dominerar spelet genom att hoppa, springa, vrida och fantastisk glidning. Du måste gå förbi farliga klippor, zip-linjer, gruvor och skogar.

Med den fantastiska grafiken och de anmärkningsvärda miljöerna är spelet ganska spännande att spela. Dessutom kan du låsa upp mer kraftfulla funktioner som Usain Bolt, påsen med spel, myntkorg och mer genom köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Subway Surfers

Subway Surfers är blixtsnabbt och ett måste för folk som har en enorm förkärlek för hastighet. Fästs med färgglada och levande HD-grafik, du verkar aldrig få nog av detta fantastiska löpningsspel!

Du måste sträcka dig så snabbt som möjligt för att ha en bättre chans att vinna. Se till att undvika kommande tåg. Gå till Kina på Subway Surfers världsturné och se underbara trädgårdar och stora köpcentra i Shanghai. Du kan hitta fantastiska fans på banorna för att vinna fantastiska veckovisa priser.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Super Mario Run

Ett oändligt löpande spel som är så fantastiskt som Super Mario Run förtjänar att hitta en säker plats i denna elitlista. Den har allt du vill ha för att hålla din kärlek till hastighet intakt, inte bara några timmar utan också i flera dagar.

Gör dina kranar till perfektion och få Mario att hoppa i stil och dra av snurr i luften och vägghopp utan att svettas. Samla många mynt och paddor för att skapa ditt mäktiga rike.

Lås horn mot dina vänner eller andra spelare för att bevisa din överlägsenhet. Rädda prinsessans persika från Bowsers fångenskap; visar upp dina hjältemodeller. Om du vill låsa upp alla funktioner inklusive de 6 världarna, gå till pro-versionen ($ 9,99) av spelet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Kameleontkörning

Det finns mycket att tycka om i Chameleon Run, det fascinerande autolöparspelet. Du måste omedelbart byta färg när du springer medan du hoppar från en plattform till en annan. Den intressanta hoppmekaniken som huvudhopp och dubbelhopp gör detta löparspel till en fröjd att spela.

Spelet består av olika nivåer; kräver att du hoppar, skjuter omkopplaren och springer felfritt för att uppnå ditt mål. Med bara två knappar kontroll, kommer du inte ha några svårigheter att vara högst upp i ditt spel.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

# 5. Arg Gran Run

Angry Gran Run är otroligt lustig. Du måste hjälpa Angry Gran, som är låst i asyl, att fly. Guida henne genom gator och många utmaningar för att hjälpa henne att nå önskad destination. Kör, glida och hoppa perfekt för att undvika spärrar.

Slåss mot punkarna och fånga deras mynt för att rensa upp gatorna. Använd dessa dyrbara mynt för att köpa fantastiska dräkter. Om du inte vill vandra genom tempel, djungler och tunnelbanestationer, gå in i berömda städer som New York, Rom och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Sonic Dash 2

Älskar du snabba spår? Om ja, kommer du att ha en underbar tid att spela “Sonic Dash 2.”

I detta vansinnigt underhållande löparspel får du spela som Sonic the Hedgehog, Tails, Amy, Knuckles, Sticks och Shadow. Du kan också gå emot upp till tre tecken i ett spännande Team Play-läge. Utnyttja Sonics Dash Ring Magnet, Knuckle's Slam och Amy's Ring Hammer på bästa sätt för att hålla dig på toppen av spelet.

Samla och utveckla så många magiska sprites som möjligt. Gå hårt på speciella evenemang och ta utmaningar framåt för att vinna många priser!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Lara Croft: Relikskörning

Ett spännande oändligt löpsspel som ”Lara Croft: Relic Run” förtjänar att vara på din radar. Precis som sina motsvarigheter erbjuder det dig också en hel del möjligheter att visa upp din löpning, körning och svängande skicklighet men med olika vändningar.

När du springer dig igenom en extremt utmanande miljö måste du inte bara ta itu med många hinder utan också lösa ett mysterium som hotar att förstöra världen.

Utöver den intressanta berättelsen kommer du att älska att skämma bort dig själv med chefsstriderna och prova Laras enorma vapenlista. Det behöver inte nämnas att spelet också ger dig en chans att ta coola belöningar och dominera topplistorna.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Punch Quest

Punch Quest ger dig en spännande upplevelse medan du har en engagerande strid med fiender. Detta oändliga löparspel med bedrägeri och övernaturlig kraft är ett missbruk som du gärna vill njuta av. Om du älskar att spränga bort varje utmaning med kolossala krafter i näven är du säker på att ha en fantastisk tid med det här spelet.

Ge dig själv genom att låsa upp många speciella förmågor och superrörelser. Du kan åka på en farlig dinosaurie som skjuter lasrar. Även om det inte finns någon verklig historia eller något uppsatt mål, lyckas djävlarna och onda med sina aggressiva drag för att besegra dig att göra dig besatt av det.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Agent Dash

Om du är klar med det tanklösa löpespelet och längtar efter något mycket intensivt, gå till Agent Dash. Du står upp mot en illvillig skurk som är helvetet benägen att krossa dig. Med några vridande nivåer och dramatiska upp-och nedgångar kommer du alltid att ha en ny utmaning att ta itu med.

De tankeslagande handlingarna, smarta flykt och infiltrationer låter dig aldrig komma ur kroken. Alla nya karaktärer, fantastiska kläder och fantastiska förmåner är några av det oemotståndliga krydda i detta spel. Och ja, det finns också skarpt ljud inspirerat av spionfilmer för att underhålla dig hela tiden.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Knightmare Tower

Vill du flyga högt i luften som en raket? Chansen är att du skulle älska att ha en stor affär med detta oändliga jumper-spel. Ladda upp eftersom du har tio prinsessor, de är alla döttrar till samma kung, för att rädda. Med 70 uppdrag att kämpa för och mer än 50 olika monster att döda, kommer du att ha den fyllda tiden medan du får prov på det här spelet.

Uppgiften innebär att hoppa på ett raketfartyg som skjuter dig högt upp i luften. Längs vägen måste du möta fiender. Genom att krossa eller skära skurkar i bitar och bitar ger du inte bara djup glädje utan skickar dig också längre upp i luften. Inte ett typiskt "löpare" -spel men det har nog att hålla dig uppslukad i timmar.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Det är allt!

Din heta favorit?

Tio mot en, åtminstone ett par av dessa löparspel har vunnit dig! Får jag veta deras namn och vilka funktioner du gillat i dem? Det skulle vara fantastiskt att känna till dem i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill kolla in dessa spellistor:

  • Bästa actionspel för iPhone och iPad
  • Bästa Super Mario Run-alternativ
  • Space Shooter-spel för iPhone och iPad
  • Bästa Tower Defense-spel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found