Blogg

Bästa iPhone- och iPad-appar för att organisera din garderob 2021

Hur ofta plundrar du din garderob för att söka i din OOTD och sluta ha på dig samma skjorta och jeans som du hade på dig för några dagar tillbaka? Vi har alla en garderob full av kläder men inget att bära. Oroa dig inte en av dessa bästa garderob appar för iPhone och iPad skulle säkert komma till din hjälp. En välklädd person utstrålar självförtroende och panache. Rätt virtuell garderob-app kan hjälpa dig att sätta ihop ett avundsjukt utseende varje dag. Så tveka inte att prova en av dessa för att alltid göra ett perfekt intryck.

1. Stilbok

Gjord för alla modejunkies där ute. Stylebook-appen är speciellt gjord för att skapa fantastiska utseende varje dag. Skapad av en insider inom branschen som började sin karriär som praktikant på Vogue modeskåp, är denna iOS-app en av de bästa apparna för att organisera garderober bland alla.

Även om det första steget är ganska tråkigt eftersom du måste importera alla dina kläder, skor, accessoarer i appen, blir det bättre därifrån. Du kan skapa dina kläder (lagrade under avsnittet om lookbook) i tidningsstil. Planera dina kläder på kalenderlayouten och planera också din förpackningslista.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

2. Smart garderob

Om du är ett fan av rena och enkla saker, bör Smart Closet-appen vara ditt val. Det är en mycket ren och lättanvänd app som också stöder herrgarderober. Att hantera dina dagliga kläder och utseende har aldrig varit så enkelt och roligt.

Välj kläder från tusentals tillgängliga alternativ eller klicka bara på bilderna på dina befintliga plagg och lägg dem i din garderob. Appen tar automatiskt bort bakgrunden från dina foton med ett enda tryck på en knapp. Börja skapa ditt utseende eller ännu bättre, låt appen skapa utseendet.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Purple Outfit Planner

Om du har sett Chick flick 1995 Clueless, då är jag säker på att du skulle ha avundats Cher digitala garderobsprogramvara som gav henne outfit idéer. Tja, allt går inte förlorat eftersom den här kostnadsfria appen för outfitplanering gör just det.

Lägg till alla dina kläder, och nästa steg är där det roliga börjar. Har du någonsin använt Tinder och har älskat att svepa rätt? Tja, den här appen kan kallas Tinder of Closet Apps. Det skapar en hel massa outfitidéer för dig baserat på allt du har, och du kan svepa åt vänster eller höger om du inte gillar eller gillar utseendet. Cool, eller hur? Åh, och nämnde jag att det är för både män och kvinnor.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Cladwell

Precis som namnet antyder, hjälper den här appen dig att klä imponerande utan att lägga mycket ansträngning. Du kommer säkert att bli kär i dina kläder igen. Cladwell utformar varje plagg på dina vägnar.

Bläddra bland tusentals kläder för män och kvinnor båda, tryck på de föremål du har, och om du inte hittar något tar du bara en bild av den. När alla dina artiklar har laddats upp kommer appen att börja styla kläder för dig med tanke på din smak och anpassa stilarna åt dig. Du kan också ansluta till dina vänner för att få outfitinspirationer och utbyta stylingtips med varandra.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Vad finns i min garderob / garderob

Med garderobsprogrammet kan du organisera ditt klädval och ge en smart virtuell garderobupplevelse. Objekt som toppar, klänningar, underdelar och skor kan hanteras perfekt. Inte minst har det också plats för tillhörande tillbehör som en klocka, glasögon, plånböcker, örhängen etc.

Du kan hantera alla dessa tillbehör och plagg med vilken enhet som helst. Ta bara bilder av dina kläder, design dem med tilltalande utseende och ange namn för att klassificera sin plats i garderoben. Dessutom, om du har smak på mode är den här den bästa virtuella garderoben du kommer att använda för att designa trendiga och innovativa kläder.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. StyleBook Män

Tja, vi skulle inte vilja att alla män där ute ska utelämnas nu, eller hur? Så äntligen en iPhone-garderob-app på den här listan som enbart är tillägnad männen. StyleBook Men är gjord och designad bara för män och erbjuder lika mycket som StyleBook-appen gör. Samma utvecklare har utvecklat båda apparna. Att kunna tillgodose båda könen så att de inte förväxlas med rörigt användargränssnitt som har element för båda.

Du vet att borren laddar upp hela din garderob, inklusive kläder, skor, bälten och andra tillbehör i appen och börjar skapa ditt utseende. När du väl är nöjd med antalet utseende du har; du kan planera dina kläder därefter eller lägga till enskilda föremål och planera dina kläder. Allt hänger på dig.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

7. Garderobskärlek

Om någon har använt Polyvore-appen vet de faktiskt vad en riktig klädarrangör-app betyder. De tidigare Polyvore-fansen är överraskande när de använder den här appen eftersom appen känns som en reinkarnation av den nu avskaffade appen. Appen har redan presenterats på 'stylebydnicole' en Instagram-kändis som också är en virtuell stylist.

Det har enkelt att navigera i gränssnittet så det blir inte mycket tidskrävande dagligen. Lägg till dina kläder, skapa dina kläder och planera dem dessutom, om du vill handla något kan du också göra det med den här appen. Och ta också kontakt med appens stylister som hjälper dig att utforma dina kläder också.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Garderob +

Vem visste att en kalender kunde göra påklädningen så mycket enklare. Oavsett om det gäller ett evenemang eller dagliga kläder, vänligen planera och fäst dem på önskat datum. Dessutom kan kalenderverktyget hjälpa dig att spåra vad, var och när för en viss outfit.

Du kan också förbereda en förpackningslista för din nästa resa var som helst. Dessutom, dela din OOTD eller outfit för ett framtida datum med dina vänner för deras förslag.

Tillsammans med spårning kan du kolla in kostnaden och kostnaden per bär på outfit. Tagga och sortera kläder efter färg, stil, säsong eller kemtvätt. Det är perfekt för personer med flera garderober eller stylister, eftersom de spårar och matchar därefter.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

9. XZ (garderob)

Kolla in denna gratis mode-app för män / kvinnor som vill vara snyggare med sina kläder. Det gör ett bra jobb med att blanda och matcha outfitidéer som automatiskt skapas och visas för dig varje dag.

Det planerar dina kläder efter väder och andra kriterier. För att komma igång kan du snabbt lägga till och hantera dina garderobsprodukter var som helst. Appen har också bakgrundsavlägsnande och trimning av bildfunktioner som hjälper dig att göra tillagda objektbilder vackra.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. ShopLook - Outfit Maker

Pris: Gratis ($ 3,99 för Premium)

Ladda ner

Slutord ...

Spendera aldrig din tid på att gnugga dina garderober och försöka välja vad du ska ha på dig. Med dessa appar för att hjälpa dig kommer du att kunna fånga OOTD-spelet felfritt. Låt oss veta i kommentarerna nedan om du har valt den närmaste appen som passar dina parametrar.

Andra kvinnor centrerade inlägg som du kanske gillar:

  • Bästa shoppingappar för iPhone
  • iPhone- och iPad-appar för kvinnor
  • Bästa graviditetsappar för iPhone och iPad
  • Hur man organiserar appar i iPhone som kör iOS 14
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found