Blogg

Bästa skärmskydd för iPhone XS 2020

Din iPhone är en konstant följeslagare när du använder den för flera ändamål. Förutom att använda appar för sociala medier kan du använda din enhet för att dela känslig information och personlig information med banker och myndigheter. Under processen kan främlingar smyga på dig för att stjäla dina privata uppgifter. För att skydda din integritet behöver du skärmskydd för din iPhone.

Onlinemarknaden är full av otaliga skärmskydd mot spionering. För att göra ditt liv enklare har vi listat några av de bästa integritetsskärmsskyddet för iPhone XS. Eftersom båda telefonerna har liknande skärmstorlek kan du plocka upp vilket härdat skärmglas som helst från listan och installera på din enhet.

Snabb åtkomst:

 • Supershieldz
 • Pehael
 • Maxboost
 • TECHO
 • FlexGear
 • Missfeel
 • Mowei
 • Spigen
 • AILUN
 • ESR
 • Sameriver
 • ANYOYO

# 1. Supershieldz

Supershieldz har huggit ut en nisch i iPhone-skärmskydd. Varumärket har också framgångsrikt lanserat sekretessskärmskydd för de senaste iPhone Xs och iPhone X. Detta paket innehåller två antispionskärmsskydd, som har 9H-hårdhet och upprätthåller original beröringsupplevelse.

2,5D rundat kantglas ger dina fingrar och händer mycket komfort medan du interagerar med din telefon. Supershieldz har använt en hydrofob och oleofob beläggning för att förhindra att fläckar och fläckar skadar skärmen.

USP: 2,5D rundat kantglas

Kolla in på Amazon

# 2. Pehael

Detta konceptdesignade skärmskydd skyddar dina personliga och känsliga data från främlingar oavsett hur du håller telefonen. Detta skärmskydd är tillverkat av 0,33 mm härdat glas i toppklass, vilket håller telefonens skärm damm- och fingeravtrycksfri.

För dagligt skydd mot slitage har Pehael använt 9H-hårdhet, vilket kan förhindra repor. Ett mycket hållbart skärmskydd är enkelt att installera eftersom det är tillverkat av bubblorfria lim.

USP: Bubbelfria lim

Kolla in på Amazon

# 3. Maxboost

Oavsett om du håller din iPhone horisontellt eller vertikalt, garanterar Maxboost skärmskydd full säkerhet för din känsliga information och surfning. Detta skärmskydd filtrerar en del av skärmens ljusstyrka. Därför minskar telefonens skärmens ljusstyrka med 35%. Det är tillrådligt att justera telefonens ljusstyrka under dagen.

När du håller telefonen direkt framför ögonen kan du se innehållet. Liksom andra tillverkare av skärmskydd använder Maxboost också en hydrofob och oleofob beläggning för att skydda telefonskärmen från oljefläckar och fläckar med fingeravtryck. Dessutom skyddar skärmskyddet skärmen från oavsiktliga spill, stötar och annat slitage.

USP: Kompatibel med 3D Touch

Kolla in på Amazon

# 4. TECHO

Din integritet är också viktig för Apple och TECHOs skärmskydd. Och därför har varumärket tillverkat ett antispionskärmskydd för iPhone X och XS. Denna fullständiga täckning och det skalvänliga skärmskyddet har 9H-hårdhet för att skydda telefonens skärm.

Detta skärmskydd förhindrar andra från att titta på dina privata chattar och andra personliga detaljer som meddelanden och e-postmeddelanden som kommer från dina banker och försäkringsbolag. Ingen kan se telefonens skärm från vänster och höger sida inom 45 grader.

USP: Skalvänligt skärmskydd

Kolla in på Amazon

# 5. FlexGear

FlexGear har skapat ett sekretessskärmskydd av härdat glas. Detta ger inte bara full öppenhet för användarna utan också känslig beröring. Förutom att förhindra kikar erbjuder skärmskyddet extrem styrka för din telefonskärm med sin 9H hårdhet.

Håll din personliga information dold för främlingar och njut av den naturliga tittarupplevelsen på din iPhone. FlexGear ger dig långvarigt skydd mot repor. Den ultratunna skärmen är elastisk och lovar pekskärmskänslighet. Slutligen kommer det i ett paket med två.

USP: Långvarigt skydd

Kolla in på Amazon

# 6. Missfeel

Inte mycket känt i branschen, Missfeel skärmskydd kan verkligen överraska dig med dess fantastiska funktioner. Detta anti-spion skärmskydd i härdat glas har en 9H hårdhet för att skydda skärmen mot repor. Detta 3D Touch-kompatibla och bubbelfria skärmskydd ger hög integritet och håller din personliga information dold för främlingar runt omkring dig.

Oavsett om du befinner dig i en hiss, rulltrappa eller i något annat slutet område, kan du njuta av den naturliga upplevelsen. Det är ett långvarigt skydd för din iPhone-skärm mot repor. En elastisk produkt som lovar full kompatibilitet med telefonens pekskärmskänslighet.

USP: 3D Touch-kompatibilitet

Kolla in på Amazon

# 7. Mowei

Det här tvåvägs skärmskyddet för iPhone är det bästa alternativet för att hålla de kikande ögonen långt ifrån varandra. Skärmskyddet i helt härdat glas är fallvänligt och ger full säkerhet för ditt personliga innehåll som är lagrat på din iPhone. Mowei har gjort det här skärmskyddet med hjälp av LG tvåvägs sekretessfilterfilm, därför kommer skyddet inte att göra din telefonskärm mörkare. Den här funktionen sparar verkligen batteriets livslängd eftersom du inte ska öka ljusstyrkan.

När du håller din iPhone i 45 grader kan bara du se dina telefonappar och innehåll i appen, medan andra bara ser en mörk skärm. Du kan ändra landskapet när du vill dela din telefonskärm.

USP: Tvåvägsfilter för integritetsfilter

Kolla in på Amazon

# 8. Spigen

Spigen är en av ledarna inom iPhone-tillbehör. Från skyddshöljen till skärmskydd, imponerar Spigen användare med högkvalitativa produkter. Detta sekretessskärmskydd håller din telefonskärm bara synlig för dig. Detta härdade glas är känt för sin hållbarhet eftersom det har en hårdhet på 9H.

Förutom att vara skyddande är detta skydd också kompatibelt med alla Spigen-fodral. För enkel installation ger Spigen dig en automatisk justeringssats. Genom att använda detta kit kan du säkerställa en felsäker installation av skärmskyddet.

USP: Auto-alignment kit

Kolla in på Amazon

# 9. AILUN

Skydda dina känsliga uppgifter från främlingar i buss, tunnelbana, hiss eller andra offentliga platser. Människor är mer intresserade av att lura på andras hemlighet. Medan du använder din iPhone, stoppa de kikande ögonen från att festa på skärmen med hjälp av AILUN: s sekretessskärm. Skärmskyddet mörknar bilden på din telefon och därför måste du justera ljusstyrkan på din iPhone.

Ta bort damm och rikta in det ordentligt innan du installerar skyddet. AILUN har skapat ett premium 0,25 mm skärmskydd i härdat glas med 9H hårdhet; detta extremt hållbara skärmskydd skyddar telefonens skärm från repor och droppar.

USP: 0,25 mm tunn

Kolla in på Amazon

# 10. ESR

ESR är ett av de nya märkena för iPhone-tillbehör. Detta sekretessskärmskydd från ESR är ditt pass för att bläddra i din telefon utan att få oönskad uppmärksamhet från åskådare och åskådare. Med sin ljusöverföringsnivå på 75% skyddar detta härdade glas dina personuppgifter från främlingar.

Du måste justera skärmens ljusstyrka på din enhet för att få bästa möjliga prestanda från den här antispionfilmen. För enkel installation ger ESR dig en inriktningsram. Rengör skärmen med en torkduk innan installationen och ta bort damm för att säkerställa bubbelfri applicering.

USP: 75% ljusöverföringsnivå

Kolla in på Amazon

# 11. Sameriver

Denna 4D-sekretessfilm med böjd passform är speciellt utformad för iPhone Xs och X. Ett antispionskärmskydd ger dig integritet offentligt. Även om du kan titta på din telefonskärm framifrån, kanske en person som står bredvid dig inte ser något på skärmen. Denna produkt är 3D Touch och Face ID-kompatibel.

Med sin 0,3 mm ultratunna profil erbjuder detta skärmskydd tillförlitlig beröringskänslighet och full täckning. Bland andra anmärkningsvärda funktioner på skärmskyddet är anti-rep, anti-fingeravtryck, anti-olja, anti-damm och bubbelfritt.

USP: Face ID-kompatibelt

Kolla in på Amazon

# 12. ANYOYO

Håll dina personliga chattar, bildspel och webbsurning säkert från de nyfikna ögonen hos människor runt dig genom att använda ANYOYO antispionglasskydd. Så länge du håller telefonen framför ögonen kan ingen se din telefonskärm.

För att skydda telefonskärmen har ANYOYO använt 9H hårdhetshärdat glas som står stadigt mot dagligt slitage. För din sinnesfrid håller skärmskyddet också svett och oljerester borta från pekskärmen.

USP: Motstånd mot hög slag

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val ???

När ett sekretessskärmskydd möter styrka blir det ett av de iPhone-tillbehör som du måste ha för alla användare. Välj det bästa skärmskyddet från listan ovan och utsätt aldrig din telefonskärm för någon främling.

Du kanske också vill utforska:

 • Bästa iPhone X / Xs-fodral
 • Bästa iPhone X / Xs ärmar
 • iPhone X / Xs-fodral för kvinnor
 • Bästa iPhone X / Xs Designer-fodral

Vilket integritetsskärmskydd vill du köpa till din iPhone X, XS? Dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found