Blogg

Bästa iPhone 6s Plus Kickstand-fodral 2021

Det finns två främsta anledningar till att jag föredrar kickstand-fodral för min iPhone - tillförlitligt skydd mot droppar och en bättre medievisningsupplevelse. Lyckligtvis erbjuder många fodral av hög kvalitet utmärkt stativfunktionalitet. Detta är dock de bästa iPhone 6s Plus kickstandsfodralen baserat på funktionalitet och märkbar kvalitet. Förutom att du kan njuta av videor med optimala betraktningsvinklar, erbjuder dessa fodral ett viktigt skydd för din smartphone från stötar eller repor. Med den senaste designen ser de väldigt snygga ut. Låt oss lära oss mer om dessa tio toppfodral för iPhone 6s Plus!

1. ZVEdeng

Detta multifunktionella fodral för iPhone 6s Plus är värt att uppskatta. Den stöder både vertikala och horisontella positioner. Dessutom kan du slå fingret genom magnetbandet för att få ett fast grepp över din iPhone.

Kanterna är något upphöjda utan att se skrymmande ut för att ge ett extra lager skydd mot normala stötar och fall. Framför allt har ZVEDeng sju olika färger som passar varje personlighet och varje åldersgrupp.

USP: Vertikalt och horisontellt stativ

Kolla in på Amazon

2. Spigen Tough Armor

Spigen Tough Armor är ett kraftigt fodral som ger maximalt skydd till din phablet utan att lägga till mycket bulk. Den har ett robust dubbelskikt av TPU och polykarbonat.

Luftdämpningstekniken ökar strukturen ytterligare för att absorbera stötar. Dessutom har den stora skärmen extra skydd tack vare den upphöjda läppen.

När det gäller kickstand stöder den idealiskt din smartphone för en bekväm liggande visning. Tuff rustning ser bra ut i rosaguld, gunmetal och svart.

USP: Robust konstruktion för extra skydd

Kolla in på Amazon

3. AlphaCell

AlphaCell är fullt utrustad för att erbjuda din smartphone ett kompromisslöst försvar. De tredubbla konstruktionsskikten stöds av en robust ram.

Med den stötsäkra designen ger skalet ditt certifierade militära skydd till din iPhone 6s Plus. Utöver det solida höljet kommer det med bältesklämma som gör det bekvämare att bära smarttelefonen.

Dessutom kan du också konvertera bältesklämman till ett användbart stativ för att titta på media. Utöver allt finns AlphaCell i flera färger.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

4. Incipio STOWAWAY

Om du vill ha ett mer funktionellt kickstand-fodral, se närmare på Incipio STOWAWAY. Väskan har en formanpassad design och ger smarttelefonen ett väsentligt försvar.

Men det som gör det värt att prova är det dolda facket på baksidan. Du kan använda kortplatsen för att lagra upp till tre kort. Självstödstativet kan komma in i spelet på ett beundransvärt sätt när du vill lysa upp videotiden.

Dessutom kan du välja STOWAWAY i fem färgalternativ som svart, blå / grå och mer.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

5. Kitoo

"Kitoo" ser helt inriktad på att vara ett pålitligt tungt fodral för din phablet. Det som ger den en kant över många av sina motsvarigheter är förmågan att uthärda droppar på upp till 12 fot. I de flesta situationer kommer denna skyddsnivå att skydda dig.

Bortsett från det extremt hållbara höljet kommer Kitoo med ett inbyggt kickstand. Således kommer din handsfree medievisning alltid att vara en bekväm upplevelse. Dessutom kommer det här snygga fodralet i flera mörka färger.

USP: Droppskydd upp till 12 fot

Kolla in på Amazon

6. ICONFLANG

För användare som vill ha 360 graders flexibilitet med sitt stativfodral passar den här perfekt. Metallringen på baksidan kan rotera hela 360 grader för att ge en perfekt landningsplats för din iPhone. Eftersom det är en metallring är den också perfekt för magnetiska bilfästen.

Bortsett från det är fodralet antiripning och fingeravtryck håller det alltid snyggt och rent. När du har tagit på det här fodralet behöver du inte ta bort det, eftersom alla utskärningar är exakta för att använda alla portar på iPhone. Slutligen finns det fyra färgalternativ tillgängliga.

USP: 360-graders roterande kickstand

Kolla in på Amazon

7. OBLIQ Skyline Advance-serien

Anledningen till att du vill ha OBLIQ: s Skyline Advance Series är att den är exceptionellt stötdämpande. Så, även otäcka stötar kan inte skada din iPhone så länge det här omslaget skulle vara på.

På tal om konstruktionen har väskan en robust bakpanel förstärkt av de fyra bakskydden. Det finns också framläpp för att säkerställa att den stora skärmen inte rör vid ytan när den placeras med framsidan nedåt.

Tack vare det extra sidogreppet passar detta tunga fodral också bekvämt i din handflata. Slutligen gör metallstativet Skyline Advance Series till ett komplett omslag.

USP: Slagfast hölje med kickstand i metall

Kolla in på Amazon

8. Vena

Vena vCommute är ett bra värde för pengarna. Det har färdigställts med högkvalitativt PC- och TPU-material som förstärker dess design.

Detta plånboksfodral kan skydda din iPhone från stötar och har en kortplats på baksidan för ett kort. Det magnetiska låsstället erbjuder bekvämare betraktningsvinkel. Den finns i två färger - rosaguld och rymdgrå.

USP: Magnetiskt låsställ

Kolla in på Amazon

9. Aduro

Aduro kickstandsfodral för iPhone 6s Plus stöder både horisontell och vertikal visning. Väskan är gjord av ett gummerat material som ger ett bra grepp. Väskan har också ett hölster som kan vara till nytta när du inte använder din iPhone. Dessutom kan iPhone lossna från höljet utan att ta bort fodralet.

Väskan är ganska tunn och har en iögonfallande design men det finns inga färgalternativ att välja mellan.

USP: Hölster tillgängligt med fodralet

Kolla in på Amazon

10. NAISU

NAISU kan uppfylla dina krav på att vara ett mer praktiskt skydd. Tja, jag säger det för att fallet verkar ha gjort en fin balans mellan elegans och skydd.

Även om fodralet har två lager av struktur ser det lite smalt ut. Med den halksäkra strukturen passar utsidan snyggt i handflatan.

Precis som Incipio STOWAWAY har den också en kortplats där du kan behålla kort. Och med stativfunktionen blir din mediatid alltid rolig. När det gäller färgalternativ finns NAISU i fem nyanser inklusive mynta, marin, rosaguld, silvergrå och svart.

USP: Anti-slip textur

Kolla in på Amazon

BONUS

i-Blason

i-Blason har skapat ett solidt fodral av slagtåligt polykarbonat. Kåpan är förstärkt med en stötdämpande silikon innerhylsa. Perfekta utskärningar och design gör att du enkelt kan komma åt alla portar och knappar.

Bältesklämmans svängbara hölster gör det enkelt att bära enheten. Väskan kan omvandlas till ett stativ för en fantastisk handsfree medieupplevelse. Tre färger alternativ inkluderar blå, svart och röd.

USP: Stötdämpande interiör

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut.

Vilket av dessa kickstandsfall kommer att installeras på din iPhone 6s Plus? Det skulle vara fantastiskt att känna till dess och de kvaliteter som du gillade i den. Vad som gör dessa fodral så imponerande är den kompakta designen och förmågan att förbättra handsfree-upplevelsen. Dessutom är de mycket skyddande.

Du kanske vill komma ikapp med:

  • Bästa plånboksfodral för iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus Bumperfodral
  • Bästa iPhone 6s Plus skärmskydd
  • Bästa iPhone 6s Plus armband
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found