Blogg

Bästa dockningsstationer i trä för iPhone Xs Max och XR

Nyligen granskade vi de bästa träfodralna för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR. När vi utforskar tillbehören föll våra ögon på några av de finaste träbryggorna som är utformade för att ladda iPhone 2018 säkert. Imponerad av den estetiska designen och den naturliga känslan har vi beslutat att rada upp några av de bästa träladdningsställen för iPhone Xs Max, XS och iPhone XR.

 1. BoxThink
 2. OLVOO
 3. InkoTimes
 4. Greta Oto
 5. Pezin & Hulin
 6. Avantree
 7. Lila hammare
 8. Ovtel
 9. Feitenn
 10. Aerb

1. BoxThink

Kvaliteten som gör BoxThink värt att överväga seriöst är förmågan att starta inte bara din iPhone utan också din Apple Watch och AirPods. Tillverkad av äkta bambuträ, laddningsstativet ser robust ut och har en slät yta. Det lilla underlaget säkerställer att det inte tar mycket plats på ditt skrivbord.

Med tre USB-portar är dockan utformad så att du kan ladda flera enheter samtidigt. Tack vare den perfekta kabelhanteringen håller den kabelrutter borta från ditt skrivbord. Och med silikonplattorna förblir dockan stadig på en plan yta.

USP: Snygg kabelhantering

Kolla in på Amazon

2. OLVOO

Detta erbjudande från OLVOO kommer också med 3-i-1-funktionalitet precis som BoxThink. Den har dock annan design och lite mer trendig.

Först och främst levereras den med trådlöst laddningsställ för att låta dig juice upp din smartphone trådlöst. Med designen med två spolar gör det att du kan placera din enhet både horisontellt och vertikalt. Därför får du bättre betraktningsvinklar under videosamtal eller filmvisning.

OLVOO fungerar också effektivt för att driva din Apple Watch och AirPods. Och med förmågan att hålla vanliga faror som kortslutning och överström bort, verkar det vara en stark utmanare för dina behov.

USP: Trådlös laddning

Kolla in på Amazon

3. InkoTimes

InkoTimes har visat utmärkt hantverk på trä och skapat en laddningsdocka för iOS-enheter. Detta handgjorda dockningsställ är huggat av 100% naturlig bambu och har hållbar konstruktion. Förutom personlig användning kan du köpa den här produkten för att ge någon du älskar.

Den magnetiska basen gör stor skillnad. Du kan snabbt installera och ta isär dockan. Det betyder att du också kan ta den här träbryggan till ditt kontor.

USP: Magnetisk bas

Kolla in på Amazon

4. Greta Oto

Trådockningsstationer är vanligtvis tillgängliga för män och kvinnor. Men Greta Oto har gjort en laddningsdocka exklusivt för män. Om du undrar hur det här laddningsnavet är för män, kolla produktens funktioner. Förutom iPhone kan män använda denna dockningsstation för sina tillbehör som nyanser, armbandsur, plånbok och andra.

Bakom trästället hittar du lite utrymme för att sätta mynt och USB-enheter. Denna dockningsstation finns i åtta olika färger. Du kan enkelt montera den och använda den hemma eller på kontoret.

USP: italiensk design

Kolla in på Amazon

5. Pezin & Hulin

Pezin & Hulins dockningsstation är tillverkad av 100% naturlig bambu, som är miljövänligt trämaterial. Du kan lita på den här produkten eftersom den garanterar långvarig användning. För en elegant finish har Pezin & Hulin polerat varje kant. Den här släta och strömlinjeformade profilen gör dockningsstationen till en attraktiv dekorationsdel.

En av de uppenbara funktionerna i denna docka är avtagbart klockställ. Se till att din klockladdare har en diameter mindre än 1,1 tum. Du kan använda denna docka i affärsmötesrum, klassrum, restauranger, hotell, hem och andra platser.

USP: Kan rymma upp till sex enheter

Kolla in på Amazon

6. Avantree

Avantree har en dockningsstation för bambu med 10 laddningsportar och 100w laddningskraft. Från de flera laddningsportarna finns en snabb laddning 3.0-port, en USB-C-port och åtta smarta USB-portar. En enda laddningsnav kan tillgodose dina behov när du måste ladda din MacBook, iPhones och iPads.

För ett oklart skrivbord kan du lita på den här laddningsdockan, som erbjuder inbyggd smart laddnings-IC för maximal säkerhet för dina enheter. När du har anslutit kablarna kan du hantera dem med kabelband och dölja alla kablar under lådan.

USP: Störningsfri design

Kolla in på Amazon

7. Lila hammare

Purple Hammer presenterar en handgjord dockningsstation för trä för dina iPhones. En perfekt gåva för alla tillfällen. Denna dockningsstativ visar klassisk design som kan försköna ditt skrivbord på kontoret och nattbordet hemma. Bredvid din iPhone kan du också docka din Apple Watch.

Det tomma utrymmet längst ner gör att du kan lägga till andra tillbehör som vanligtvis används av män. Du kan placera din plånbok, penna, armbandsur, nyanser, sedlar och mer.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

8. Ovtel

Har du täckt från de flesta aspekter. Trådockan låter dig ladda ett par iPhones och Apple Watch samtidigt. När det gäller säkerhet från överström och liknande skurkar gör det ett ganska bra jobb att hålla dem borta.

Konstruktionen av bambuträ ger den tillräckligt med styrka för att överleva påverkan. Jag hittar kabelhanteringen upp till märket. Därför kommer ditt skrivbord att fortsätta se snyggt ut. Dessutom kommer Ovtel med ett års garanti.

USP: Hållbar design

Kolla in på Amazon

9. Feitenn

För att uppnå perfektion i sin design har Feitenn gjort sig ansträngningar för att skapa en oklanderlig vy framifrån och bak. Placera den här produkten i valfri position. det kommer att imponera på tittarna. Längst ner har Feitenn lagt gummimattor som ger dockan stabilitet. Således skakar din iPhone och Apple Watch inte medan du tittar på videor eller använder FaceTime.

Håll ditt skrivbord mer naturligt med en större beröringskänsla. Denna docka höjs till en lämplig höjd för ergonomisk komfort medan tangentbordet placeras på hållaren.

USP: Ergonomisk komfort

Kolla in på Amazon

10. Aerb

Vill du ha lite mer kompakt träbrygga? Aerb kan vara ett utmärkt alternativ från flera aspekter.

Det miljövänliga bambuträet ger den hållbarhet som behövs för att hålla länge. Den släta ytan i kombination med den perfekta kabelhanteringen gör det till ett säkert val för din professionella miljö.

Och med förmågan att ladda säkert både Apple Watch och iPhone gör den till en idealisk tillgång. Dessutom ger den också förbättrad betraktningsvinkel så att du kan bläddra igenom meddelandet eller interagera med din iPhone bekvämt.

USP: Miljövänligt bambuträ

Kolla in på Amazon

Det sammanfattar vår sammanställning av träbryggorna!

Din bästa satsning?

Nu är det dags att dela dina inmatningar om dockorna ovan. Och de saker som du har hittat märkbart. Naturligtvis, om du har hittat någon av dina bästa tävlande saknas i listan, berätta för oss också om det.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

 • Bästa Bluetooth-hörlurar för iPhone Xs, Xs Max och XR
 • Dockningsstationer för iPhone Xs, Xs Max och XR
 • Bästa trådlösa laddare för iPhone Xs, Xs Max och XR
 • Bästa billaddare för iPhone Xs, Xs Max och XR
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found