Blogg

7 dyraste iPhone 6-fodral i världen

I en värld där vi främst är intresserade av att spara, försvinner sökandet efter billiga iPhone 6-fodral ofta ämnet för de dyraste iPhone 6-fodralen. Men formgivarna kommer inte att släppa en sådan gadget utan någon ändring. Det leder så småningom till några av de dyraste iPhone 6-fodral (och i vissa fall skräddarsydda iPhone 6s).

IPhone 6 är ungefär fyra månader gammal nu, så det är fortfarande en ny produkt (jämförelsevis). Det finns inte så många lyxfodral för det än. Men med den begränsade uppsättningen finns det kostnaden för en specialdesignad telefon eller fodral kan sträcka sig från ”skamliga” $ 300 till otroliga 2,7 miljoner dollar. Kolla in den här listan: Dyraste iPhone 6-fodral

# 7. Handgjorda Togo läderfodral Det här är ingenstans nära alla bländande, diamantkorsade fodral vi har täckt i den här listan men det utsökta lädret med en yta som är perfekt för bilden gör det värt att nämnas. Prislappen på $ 299 gör den till en av de dyraste läderfodral för iPhone 6 där ute (de flesta läderfodral svävar i $ 100-serien). Det finns flera färgalternativ att välja mellan. Och i fallet ingår också en "valphängning".

Pris: $ 299 (iPhone 6), $ 229 (iPhone 6 Plus)

Se mer på Etsy.com

# 6. Swarovski Elements Även om fodralet inte har något att göra med Swarovski (det använder inte riktiga Swarovski-kristaller) är det verkligen ett bländande fall att se. Väskan är dekorerad med kristaller och diamanter på ett skal av hårt plast. Det är helt handgjorda och en av sakerna med det är att det i en rad dyraste iPhone 6 / fodral är ett relativt "billigt" köp. Och ändå är du nere på $ 330 när du köper det här.

Pris: $ 329,95 (iPhone 6), $ 359,95 (iPhone 6 Plus)

Läs mer på Etsy.com

# 5. Tower Flower-fodral för iPhone 6 På ytan är det här bara ett plastskal men det som gör det så kostsamt (till $ 1495) är att det är inbäddat med kristaller och strass. Det är ett handgjort iPhone 6-fodral som har motivet "Paris in the Spring". Fallet presenterades på Etsy men just nu verkar listan ha försvunnit. Om det dyker upp igen på Etsy eller någon annanstans uppdaterar vi det här inlägget. Håll utkik efter denna skönhet.

Pris: 1495 $

# 4. Gresso Line Medan Gresso producerar oberoende, handgjorda skräddarsydda Android-smartphones och andra saker, är en rad tillbehör vi är intresserade av $ 2k- $ 3k Titanium Shell för iPhone 6. Det liknar de tvådelade skalen som går ihop på din iPhone. Som du kanske vet är titan ett material av flygplansklass - exceptionellt och ibland otroligt starkt. Att spendera tre grand på bara ett ärende skulle vara minst sagt upprörande men vem bryr sig om.

Pris: $ 3000

Läs mer på Gresso.com

# 3. Lux från Brikk Brikk's skräddarsydda iPhone 6 ger dig tillbaka med cirka fem grand men vad du får i utbyte är en utsökt, guld iPhone 6. Det är helt klart en av de mest minimalistiska dyra iPhonesna där ute eftersom folk över på Brikk skräddarsydde skalet av iPhone 6 vilket innebär att det inte läggs till någon extra mängd till telefonens komponenter. Vad du har är en gyllene telefon. Perfekt att flagga om du gillar den här typen av saker.

Pris: 4 995 dollar

Läs mer på Brikk.com

# 2. Dragon and Spider Case Nära efter den dyraste iPhone 6 är Anita Mai Tan's Dragon and Spider Case som bara är fallet (och du får inte telefonen). Den här har en väldigt hängande design (och faktiskt kan du bära den som hängsmycke om du gillar extravagans. Fodralet är inbäddat med diamanter, rubiner, tsavoriter, smaragder. Draken har cirka 2000 svarta diamanter medan Spider har 2800 av dem och är inhägnad i 18k guld. Det sägs att varje fall tar cirka 16 månader att producera - den är handgjord.

Pris: 880 000 $

Läs mer på Luxatic.com

# 1. Amosus iPhone 6 Amosu-sortiment av skräddarsydda smartphones inkluderar BlackBerrys och äldre iPhones men den här slår dem alla. Denna skräddarsydda iPhone 6 är omgiven av över 6000 diamanter på ett 18k guldskal. Själva produktionen sägs ta ungefär två månader och förstås är det en mycket begränsad upplaga. Jag är ganska säker på att detta är den dyraste där ute till 2,7 miljoner dollar stycket.

Pris: 2 700 000 dollar

Hitta mer på Alexanderamosu.co.uk

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found