Blogg

Bästa iPhone 5, 5s och iPhone SE Kickstand Cases 2021

Ett iPhone 5 / 5s-fodral med kickstand är en cool bit tillbehör. Förutom att ge din iPhone en skyddskläder, kommer skalet också med en kickstand som stöder upp iPhone 5 för en bekväm “filmupplevelse”; eller kanske du tittar på en video eller använder iPhone 5 som en klocka på bordet. Stativet är en mindre funktionalitet som är snygg och en tilläggsfunktion som är väldigt praktisk.

1. WizGear

WizGear presenterar ett tunt fodral som passar perfekt på din iPhone. Utan att lägga till bulk skyddar detta fodral med stativ din telefon med sin slitstarka polykarbonatplast med gummibeläggning.

Detta fodral har också ett bältesklämhölster för att fästa din telefon på bältet. Förutom ditt bälte hjälper det här klippet dig att fästa din telefon i din väska eller väska.

USP: Gummibeläggning för extra grepp

Kolla in på Amazon

2. Spigen

Spigen är ett ledande märke av iPhone-tillbehör. Detta plånboksfodral med kickstand-funktion är perfekt för din iPhone 5 eller iPhone 5s. Väskan är gjord av syntetiskt läder som ger extremt skydd mot droppar och repor. Spigen erbjuder dubbelsidig magnetrem för enkel att ta bort.

Kontrollera de två kortplatserna för att lagra dina kredit- / bankkort och dina sociala ID-kort. Missa inte den fickan för att lägga lite pengar inuti.

USP: Dubbelsidig magnetrem

Kolla in på Amazon

3. LeYi

Kombinationen av TPU och PC, i det här fallet, skyddar din iPhone från fall, repor och stötar. Den har militärskydd med luftkuddteknik för alla hörn och skydd runt din enhet med en tunn design.

Det inbyggda stativet i metall kan rotera 360 grader samtidigt som det är robust och hållbart. Det hjälper dig att titta på videor och filmer handsfree med önskad komfort och stabilitet. Dessutom har den en magnetisk metallplåt som gör den användbar med bilfästen.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

4. Aduro Shell

Med gummierad texturerad design har detta fodral gjorts för att erbjuda din iPhone skydd mot fall eller skador. Den har ett stativ på bakstycket för en bekväm handsfree-användning. Skalhöljet håller din iPhone intakt tack vare den praktiska låsmekanismen.

Du kan enkelt ta bort telefonen från höljet utan att behöva ta bort fodralet. Om du vill ha ett praktiskt fodral för din enhet kan du prova på Aduro.

USP: Robust låsmekanism

Kolla in på Amazon

5. ACCUCASE

ACCUCASE har tillverkat detta extremt robusta fodral av polykarbonat och TPU-material. Den har använt avancerad stötdämpningsteknik för bättre skydd av din iPhone.

Detta hybridfodral ger full rep-, smuts- och stötskydd. Detta fodral finns i sju livfulla färger; du kan hämta allt för att ändra ärendet varje dag.

USP: Hybridväska

Kolla in på Amazon

6. Wisdompro

Om du vill hålla din iPhone i ett helt nytt skick under lång tid, ta med dig detta Wisdompro kickstand-fodral. Detta kraftiga, robusta hybridfodral är tillverkat av stötdämpande mjuk TPU. Dessutom har Wisdompro lindat fodralets hörn med ett hårt skal. Även om du tappar din telefon av misstag bör du inte oroa dig för din enhet.

Det här fodralet har en hopfällbar kickstand, vilket ger dig super komfort när du tittar på videor och läser e-böcker. Med framträdande svart erbjuder Wisdompro detta fodral i matchning med andra livfulla färger.

USP: Mjuk TPU

Kolla in på Amazon

7. SHIELDON

SHIELDON har framträtt som ett populärt varumärke inom iPhone-tillbehör. Även om detta fall primärt kan kategoriseras som ett plånboksfodral, har det listats här för sin enkla design och robusta profil. SHIELDON har använt äkta kohudskinn av hög kvalitet för att tillverka ett plånboksfodral.

Kvalitet, styrka, karaktär och spannmål är fyra anledningar till att SHIELDON har valt kohudläder. Eftersom varumärket har använt naturligt material är alla fall unika; du hittar inte ett fall som liknar ditt.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

8. Rome Tech

Spara din iPhone 5 från oavsiktliga droppar och repor med detta tunga skal med ett bältesklämma. Klippet fungerar också som en kickstand för att njuta av media på din enhet eller ta handsfree-samtal.

Den stöder både horisontella och vertikala betraktningsvinklar. Dessutom gör bältesklämman det enkelt att ha med sig var som helst. Dessutom ger fodralets design obegränsad åtkomst till kameran, knapparna, högtalarna och portarna.

USP: Horisontella och vertikala betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

9. Zizo

Zizo har byggt ett otroligt robust stativfodral för dina små iPhones. Hämtad från Zizos populära Bolt-serie, kommer detta kickstand-fodral med ett hölsterbältesklämma och ett skärmskydd. Förutom styrka visar Zizos fodral stil och elegans. Du kan välja vilken färg som helst från Zizos imponerande utbud av tio färgvariationer.

Det mångsidiga fodralet serverar oändliga möjligheter med skärmskyddet i härdat glas, som har 100% klarhet och 9H hårdhet.

USP: Hybridväska

Kolla in på Amazon

10. Speck SmartFlex

SmartFlex iPhone 5 / 5s-fodral från Speck är ett av de finaste fodral som ger ett mycket professionellt utseende förutom att erbjuda det bästa skyddet. Fodralet är hårt skalat, naturligt starkt men också mycket flexibelt.

Stativet på SmartFlex skiljer sig från de vi har sett: stativet stöder upp iPhone 5 / 5s för att stå på ett stående sätt (snarare än liggande) vilket gör det till ett unikt fodral.

Fodralet är tillräckligt flexibelt för att göra det enkelt att ta på och ta bort från din smartphone. Men det är också ganska starkt.

USP: Inbyggt infällbart stativ

Kolla in på SpeckProducts

Det är allt, folkens!

Summering…

Kickstand-fodral är otroligt robusta. Vi har dock inkluderat ett eller två fall som också visar stil. För användare som lever ett kort och energiskt liv erbjuder kickstand-fodral det bästa skyddet för iPhones.

Du kanske också vill utforska andra tillbehör:

  • Trendiga fodral till iPhone 5s / SE
  • Bästa iPhone 5s / SE-fodral under $ 20
  • Bästa iPhone SE / 5s trädockor
  • Dockningsstationer för iPhone SE, 5s och iPhone 5

Vilken kickstand vill du köpa till din iPhone 5 / 5s? Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found