Blogg

Bästa batterifodral för iPhone 8 Plus 2021

Även om iPhone 8 Plus är kraftfullare än sin föregångare, har den inte längre batteritid. Det betyder att du behöver extra kraft för att surfa på nätet i stor utsträckning eller spela högoktana actionspel med mer frihet. Ett mycket effektivt batterifodral kan vara ett livskraftigt alternativ så att du inte bara kan starta din iPhone bekvämt utan också låta dig fortsätta använda din enhet utan några hinder. Det är därför; Vi har plockat upp de bästa iPhone 8 Plus batterifodralet.

1. Mophie

Om du vill gå efter ett mer effektivt batterilucka, är Mophie Juice Pack Flex värt att kolla in. Omslaget har en relativt tunn formfaktor som säkerställer att din smartphone fortsätter att se tunn ut. Att hålla väskan i händerna blir alltså ganska bekvämt.

När vi pratar om batteriet har det ett relativt litet batteri (2420mAh) som ger upp till 60% extra juice. Även om batteriets livslängd är mycket mindre än den som erbjuds av rivaler, bör det vara tillräckligt för vardagliga behov. Men till skillnad från de flesta batteriluckor på marknaden fungerar Juice Pack Flex också med trådlösa laddare, så att du kan starta din enhet trådlöst utan problem.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

2. Lonlif

Med Lonlifs batterifodral kan du lägga till 120% extra batterilivslängd till din iPhone 8 Plus. Detta uppladdningsbara 5500 mAh Li-polymer batteripaket ger dig 15 timmars internetanvändning, 16 timmars videouppspelning, 25 timmars samtalstid och 72 timmars ljuduppspelning. Du kan ladda din iPhone och batterifodralet samtidigt efter att du har installerat fodralet.

De upphöjda främre läpparna skyddar din enhet från stötar och repor. Missa inte dessutom det inbyggda toppstycket med en magnet, vilket hjälper dig att installera det här fodralet snabbt.

USP: Maximalt skydd

Kolla in på Amazon

3. QTShine

Detta batterifodral är utrustat med ett kraftfullt 8500mAh inbyggt litiumpolymerbatteripaket. Det kan ge extra 17 timmars samtalstid, 60 timmars ljuduppspelningstid och 13 timmars videouppspelningstid. Så det är perfekt för resor och andra utomhusmöjligheter.

Dessutom skyddar 360-graders skyddande stötfångardesign din iPhone från repor eller annat dagligt slitage. Det är också certifierat av CE, FC och RoHS. Dessutom skyddar de högkvalitativa polymerbatterierna och den säkra kretsschemat design din smartphone från överhettning, kortslutning, överladdning och urladdning.

USP: Skyddande batterifodral

Kolla in på Amazon

4. Swaller

Swaller har gjort ett tunt batterifodral på 5500 mAh, vilket ger mer än 120% extra batteritid till din iPhone 8 Plus. Detta skyddande fodral är din perfekta följeslagare utomhus medan du njuter av din picknick på en dag. Förutom att ladda din iPhone skyddar det här skalet din telefon från repor och dagligt slitage.

Swaller har satt in ett avancerat chip inuti fodralet, vilket förhindrar överhettning, kortslutning och överladdning. Designen på detta batteripaket stöder de ursprungliga iPhone-hörlurarna och AirPods.

USP: Hög kapacitet

Kolla in på Amazon

5. Trswyop

Detta uppladdningsbara, kraftfulla 8500 mAh batterifodral ger effektivt 200% + extra batteritid för din iPhone 8 Plus. Det innebär upp till 17 timmars samtalstid, 12 timmar på webbsurfning, 60 timmars musikuppspelning och 13 timmars video. De inbyggda interna högkvalitativa chipsen kan förhindra att telefonens batteri kortsluts, överhettas eller överladdas. Vidare skyddar 360-graders stötfångardesign och hårt skal tillbaka mot repor och annat dagligt slitage.

USP: 3 färgalternativ

Kolla in på Amazon

6. Swyop

Utrustad med ett kraftfullt 8500 mAh inbyggt litiumpolymerbatteri, fördubblar det här fodralet din iPhones batteritid. Detta gör den perfekt för resor, camping, affärsresor eller andra utomhusmöjligheter. Dessutom är det ett välgjordt hårt fodral med en 360-graders skyddande stötfångardesign, så du behöver inte oroa dig för repor eller annat dagligt slitage. Det finns också interna marker för att skydda din smartphone från överhettning, kortslutning, överladdning och urladdning.

USP: Lättvikt

Kolla in på Amazon

7. Yacikos

Om du är ute efter ett fodral med ett batteri med hög kapacitet rekommenderar jag att du testar Yacikos. Den största höjdpunkten i detta fodral är 8500-batteriet som gör att du kan använda din phablet i stor utsträckning. Och med synkroniseringsdesignen, se till att du kan synkronisera din enhet med en dator utan problem.

En annan funktion som är värt att notera är det intelligenta chipet som gör att batterifodralet kan bekämpa faror som överhettning och överladdning. När det gäller skydd mot droppar har väskan en stöttålig stötfångare för att avvärja stötar. För $ 23,95 är Yacikos också ett av de billigaste batterifodralna för iPhone 8 Plus.

USP: Batteri med hög kapacitet

Kolla in på Amazon

8. Alpatronix

Jag är imponerad av den vackra designen hos Alpatronix BX170plus. Det bästa med detta snygga batterifodral är att du kan använda det som ett fristående fodral i stil. Drivs av ett 4 200 mAh batteri och ger mer än 150% extra ström till din enhet. Dubbla lager av strukturer förstärkta med 360 ° repskydd lägger till mer styrka i armeringen. De uttalade knapparna är lätta att trycka på, medan framkanten säkerställer att skärmen inte skadas av skrapning. Tre färgalternativ inkluderar: svart, guld och rosaguld.

USP: Apple-certifierad kontakt

Kolla in på Amazon

Din favorit?

Efter att ha undersökt dessa tillräckliga batterifall hoppas jag att du har en som uppfyller dina behov bättre. Det skulle vara kul att känna till ditt val och de kvaliteter du har gillat i det. Om du hittar några av dina favoritbatterifodral saknas i den här listan, låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill hänvisa:

  • Bästa plånboksfodral för iPhone 8 Plus
  • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
  • iPhone 8 Plus skärmskydd
  • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found