Blogg

Bästa Mind Mapping-appar för iPhone och iPad 2021

Är ditt sinne ett virvar av oändliga idéer, tankar och planer? Om du har svårt att hålla reda på allt kan tankekartor hjälpa till att få klarhet och hålla ordning. De är ett användbart verktyg för brainstorming och visualisering av vad du försöker göra exakt. Dessutom är tankekartor tack vare tekniken enkla och roliga att skapa. Så om du vill utforska och uttrycka dina glittrande tankar och insikter på ett adekvat sätt, kolla in dessa bästa mind mapping-appar för iPhone.

 1. MindNode - Mind Map
 2. Mindly
 3. MindMeister
 4. Mind Vector
 5. SimpleMind Pro + Mind Mapping
 6. iThoughts
 7. Fly Mind
 8. XMind: Mind Map
 9. MindMaster - MindMapping
 10. MindLine

1. MindNode - Mind Map

Anslut dina tankar och ge den välbehövliga klarheten till dina innovativa idéer så att de förändrar ditt liv eller hjälper dig att uppnå nya höjder! MindNode 5 är ett måste för människor som vill hålla sina tankar perfekt synkroniserade. Du kan fånga dina tankar i olika former som ord, bilder, länkar, uppgifter eller utökade anteckningar etc. Det finns en "snabb inmatning" -funktion som gör att du enkelt kan lägga till olika tankar.

Smart layout presenterar dina idéer på ett sätt som du tycker är mycket bekvämt att läsa. Ditt dokument visar din föränderliga förståelse när du skriver fler tankar. Med appen kan du klargöra sammanhang och anslutningar från en tanke till en annan. Dessutom finns det ett mörkt läge som låter dig notera dina tankar eller hålla koll på dina framsteg bekvämt på natten.

Pris: Gratis (månadsprenumeration - $ 2,49)

Ladda ner

2. Mindly

Jag har funnit Mindly mycket effektivt när det gäller att låta användare visualisera tankar och kanalisera sin energi för att vara mer fokuserade. Appen låter dig snabbt fånga idéer, planera ett tal och anteckna. Du kan bifoga anteckningar, ikoner och teman för att dekorera dina kartor.

Du kommer att kunna exportera dina data i flera format inklusive PDF / OPML / Text / Image. Med iCloud-stödet låter Mindly dig synkronisera dina data över din enhet. Dessutom stöder den flera språk som engelska, arabiska, tjeckiska, finska, franska, tyska, indonesiska, italienska, japanska, koreanska, persiska, polska, portugisiska, rumänska och mer.

Pris: Gratis (Mindly Full Version - $ 6,99)

Ladda ner

3. MindMeister

Att skapa tankekartor är enkelt med MindMeister. Med appen kan du redigera dina tankar och även lägga till attraktiva ikoner, färger, stilar och fängslande teman så att de ser riktigt tilltalande ut.

Du kan exportera dina kartor i PDF- och PNG-format. Pro-versionen av appen låter dig exportera dina data till flera format som MindManager, Freemind, XMind, MS Word och MS PowerPoint. Du kan också exportera bilder som en zip-fil. Efter en 7-dagars gratis provperiod måste du uppgradera appen via $ 5,99 / $ 9,99 varje månad eller $ 59,99 / $ 101,99 årsplaner.

Pris: Gratis (månatligt personligt prenumeration - 5,99 USD)

Ladda ner

4. Mind Vector

Dags att bli av med de klichéiska idéerna och omfamna sidotänkande som kan leda ditt liv till ära! Mind Vector är en av mina favoritappar för mind mapping eftersom det är perfekt för dig att upptäcka nya sätt. För att komma igång måste du lägga alla dina idéer på ett ställe och sedan göra dem till en handlingsplan.

Dra full nytta av vackra ikoner, färger, linjestilar och kartteman för att dina kartor ska se tilltalande ut. Appen presenterar flera visualiserare så att du kan analysera dina tankar. Det låter dig dela dina data i flera format som CSV, PDF och PNG, etc.

Dessutom kan du importera / exportera kartor till iCloud, Dropbox & Mind Vector Cloud.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från - $ 0,99)

Ladda ner

5. SimpleMind Pro + Mind Mapping

SimpleMind kan vara oerhört effektivt för att hjälpa dig att organisera dina tankar och komma ihåg saker. Appen låter dig också skapa innovativa idéer som kan visa sig vara mycket viktiga för både personligt och professionellt liv. Du kan enkelt kartlägga ditt sinne för att ta reda på hur du kan fokusera på ditt mål.

Du kommer också att kunna lägga till ett foto, videor, anteckningar, ikoner, länkar till dina data. Appen låter dig synkronisera mind map till Dropbox och Google Drive. Dessutom kan du dela dina data som PDF och till och med skriva ut dem.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

6. iThoughts

iThoughts är utformat för att vara en bra app för mind mapping för iOS. Appen låter dig visuellt organisera dina tankar, idéer och information så att de är synkroniserade med din efterfrågan.

Du kan skapa uppgiftslistor och ställa in mål att uppnå. Med färger, bilder, länkar, ikoner och anteckningar kommer du att kunna presentera dina tankar vackert. Det låter dig synkronisera dina data med iCloud, Dropbox och WebDAV för att hålla dem säkra.

Dessutom har appen stöd för flera språk inklusive engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska, spanska etc.

Pris: $ 11,99

Ladda ner

7. Fly Mind

Låt ditt sinne uttrycka självständigt! Fly Mind är en ganska enkel app som låter dig skapa mycket viktiga mind maps. Appen har mer än 50 attraktiva teman så att du kan hålla dina tankar organiserade.

Det finns nio typer av linjestilar som låter dig designa dina kartor. Du kan fritt flytta menyn för att hålla arket fullt organiserat. Det låter dig spara dina tankar som foton och dela dem med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. XMind: Mind Map

Låt aldrig inspiration komma undan med den här kompletta lösningen för tankekartläggning och brainstorming på flera plattformar. Det är snabbt, kraftfullt och stabilt, med fantastisk grafik som ger dig en förstklassig upplevelse.

Du kan välja mellan olika mallar för att spela in dina idéer, oavsett om det är balansräkning, Fishbone Chart, Matrix eller Timeline. Släpp vidare din kreativitet med en rad funktioner som att rita med fingrarna eller Apple Pencil.

Pris: Gratis (6,99 USD för alla funktioner)

Ladda ner

9. MindMaster - MindMapping

MindMaster är mycket användbart för företag, utbildning och personligt bruk. Det är en väldesignad app som kan hjälpa dig att planera projekt, lösa problem, hantera möten, göra anteckningar, ha att göra-listor och mer. Du kan snabbt och felfritt skapa professionella tankekartor på din iPhone eller iPad. Inbyggda mallar fungerar som en bra utgångspunkt om du bara börjar.

Appen har en ren och enkel upplevelse. Ångra och göra om, zoom, möjligheten att lägga till information, gränser, sammanfattningar och spara kartor till iCloud är utmärkt att ha. Du kan också dela det du skapar med andra som en bild, PDF eller webblänkar. En anmärkningsvärd egenskap hos MindMaster är dess kompatibilitet med Windows, macOS, Linus, Android, Chrome, och vi har redan pratat om iOS här. Definitivt kontrollera den här appen och börja tankekartläggning!

Pris: Gratis (prenumeration på iOS-version - 6,99 USD)

Ladda ner

10. MindLine

Här är ett annat bra verktyg för att snabbt bygga upp mindmaps. Den har en intuitiv design och är lätt att använda, men innehåller kraftfulla funktioner. Du kan göra anteckningar, organisera idéer, ordna uppgifter och brainstorma.

Dessutom stöder den populär molntjänst för säkerhetskopiering och synkronisering av filer för din bekvämlighet. Tack vare detta kan du enkelt komma åt dina kartor på vilken enhet som helst. Det är snabbt, användarvänligt och vänligt, med praktiska funktioner som hjälper dig att kartlägga ditt sinne.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Jag hoppas att du har gillat dessa finaste mind mapping-appar för iOS. Förresten, vilken av dem har vunnit dig? Att ha din feedback skulle vara jättebra.

Ta en titt på dessa inlägg också:

 • Bästa Yoga Apps för iPhone
 • Health Apps för iPhone och iPad
 • Bästa iPhone och iPad Fitness Apps
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found