Blogg

Bästa HDMI-kablar för Apple TV 4K år 2021

Apple TV 4K har fått fantastiska recensioner från både experter och fans. Och när man tittar på alla funktioner som den digitala mediaspelaren har, förtjänar den alla utmärkelser. För att dra full nytta av 4K-innehållet måste du använda en högkvalitativ HDMI-kabel eftersom Apple inte levererar den med digitalboxen. För att göra din uppgift att hitta det mest lämpliga alternativet lite enklare har vi lagt upp de bästa HDMI-kablarna för Apple TV.

 1. Mediabridge
 2. Fusion4K
 3. AmazonBasics
 4. Monoprice
 5. Zeskit
 6. BlueRigger
 7. IBRA
 8. SecurOMax
 9. Belkin
 10. Maxxter

1. Mediabridge

Mediabridge är redo att fungera med HDMI-enheter som har UHD (ultrahög upplösning) och 4K-upplösning. Denna höghastighets HDMI-kabel stöder det maximala antalet bilder per sekund för TV (600Hz.

Den är kompatibel med alla HDMI 2.0b-funktioner som UHD, 3D, 18 Gbps överföringshastighet, 4K, 48-bitars djupfärg, HDR-video och ARC. Inbyggd med högkvalitativa specifikationer är den mycket hållbar. 28AWG rena kopparledare, flätad aluminiumsköld, mylar-bakad aluminiumfolie förstärker dess konstruktion. Den guldpläterade metalljackan gör att den tål missbruk. Slutligen kommer Mediabridge med livstidsgaranti.

USP: 28AWG rena kopparledare

Kolla in på Amazon

2. Fusion4K

När du har en Apple TV är det inte acceptabelt att kompromissa med ljud- och videokvalitet bara på grund av en HDMI-kabel. Prova Fusion4K ultrahastighets HDMI-kabel. Det ger maximal dataöverföring för att leverera fantastisk 4K bildkvalitet tillsammans med kristallklart ljud. Med 32 ljudkanaler blir ljudet levande med denna kabel.

Kabelkvaliteten är förstklassig och HDMI-porten är också av högsta kvalitet. Det går inte sönder på länge. Slutligen finns det olika kabellängder som passar dina behov.

USP: Snabb dataöverföring

Kolla in på Amazon

3. AmazonBasics

Denna HDMI-kabel från AmazonBasics är välbyggd. Den stöder bandbredd upp till 18 Gbps. Det låter dig också dela en internetanslutning mellan flera enheter utan att behöva använda en separat Ethernet-kabel.

Du kan använda AmazonBasics-kabeln med ett antal enheter som datorskärmen, en stor projektor, en spelanordning och Apple TV. Snabbkabeln ger utmärkt synkronisering av video- och ljudströmmen. Dessutom kan den erbjuda två videoströmmar (dual view) och upp till fyra ljudströmmar samtidigt och stöder till och med upp till 32 ljudkanaler samt upp till 1536 kHz totalt ljud.

USP: 18Gbps stöd för bandbredd

Kolla in på Amazon

4. Monoprice

Monoprice är mycket effektivt och levererar högkvalitativ video och ljud. Förutom att stödja alla HDMI-funktioner fungerar det också HDMI Ethernet-kanal. Kopplingshuvuden är utformade för att vara mycket effektiva och mäta bara 5/8 ″ breda och 1/4 ″ tjocka.

De snyggt designade kontakterna har utmärkt dragkraft. Tack vare RedMere-tekniken regenererar det signaler på varje kanal individuellt för att underlätta reproduktion av källsignalen även på längre avstånd. Den är helt trasselfri och håller länge.

USP: RedMere-teknik

Kolla in på Amazon

5. Zeskit

Oavsett om det är effektivitet eller hållbarhet, står Zeskit idealiskt upp till märket på alla fronter. Den uppfyller HDMI 2.0b-standarden och stöder fullt ut funktioner som 3D, 4K-video / UltraHD, HDR etc. 32AWG OFC (syrefri koppar) ledare kan leverera 18 Gbs bandbredd.

Det vävda nylonet ökar dess livslängd. Treskärmad inre struktur av sladden skyddar den mot elektromagnetisk störning (EMI). Dessutom kan det också låta dig dela internetanslutningen med flera enheter.

USP: Tri-skärmad inre struktur

Kolla in på Amazon

6. BlueRigger

Letar du efter en högkvalitativ HDMI-kabel för installation på väggen? Om ja, bör du inte förbise BlueRigger.

Med stöd av den senaste HDMI 2.0b-standarden erbjuder den en härlig 4K-videoupplevelse. Den har brandbeständig PVC-jacka för extra säkerhet. Högklassiga kopparledare och tredubbel kabelavskärmning, 24K guldpläterade helmetalljackanslutningar gör det mycket pålitligt. Dessutom finns den i olika längder inklusive 15ft, 25ft, 35ft och 50ft.

USP: Brandbeständig PVC-mantel

Kolla in på Amazon

7. IBRA

IBRA utmärker sig i att leverera höghastighetsdataöverföring. Tilldelad med syrefri koppartråd, bär den motståndskraftiga manteln, skyddande al-mylar-folie, tennad kopparnätavskärmning, den är 10 gånger mer hållbar än en vanlig HDMI-kabel. 24K guldpläterade kontakter gör att den kan fungera ordentligt och även motstå värme.

Denna kabel stöder flera upplösningar inklusive 480p, 720p, 1080i, 1080p och 2160p. En annan viktig kvalitet som gör den så användbar är kompatibiliteten med både högupplöst och standardvideo. Dessutom fungerar den också sömlöst med True HD Dolby 7.1 och DTS-HD Master Audio.

USP: Skyddande al-mylar-folie

Kolla in på Amazon

8. SecurOMax

SecurOMax presenterar en HDMI-kabel gjord av högkvalitativt material och solida aluminiumkontakthus.

Denna sex fot kabel stöder HDMI 2.0 & 2.0a portar och stöder också 3D, HD 2K @ 1080p, QHD @ 1440p, UHD 4k @ 2160p. Tillsammans med dess fantastiska funktioner som 100% ren kopparkabel, får du gratis livstidsgaranti.

USP: 100% ren kopparkabel

Kolla in på Amazon

9. Belkin

Belkin är ett mycket pålitligt varumärke i världen av elektroniska tillbehör, särskilt när det gäller laddningskablar. Denna HDMI-kabel för Apple TV 4k är kompatibel med Dolby vision som gör att du kan njuta av HDR (high dynamic range).

Du kan använda denna HDMI-kabel bekvämt eftersom Belkin har hållit en ideal längd på två meter; kabeln passar sömlöst in i din hemmiljö eftersom du snabbt kan ansluta den till din Apple TV eller laptop.

USP: Höghastighets HDMI-kabel

Kolla in på Amazon

10. Maxxter

Maxxter kan vara en av de billigaste HDMI-kablarna för Apple TV men den har kvaliteten för att leverera pålitlig prestanda. Precis som alla högkvalitativa kablar har den också stöd för 3D, 4K UHD.

Kopparfoliens avskärmning förhindrar störningar, medan välordnad kopparkoppling ökar signalstyrkan. Den höga motståndsisoleringen skyddar trådarna från skador. Aluminiumfolie tillsammans med mylaravskärmning ger mer skydd mot det, medan PVC-mantel håller på att slita.

USP: Isolering med hög motståndskraft

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Ditt val?

Vilken av dessa HDMI-kablar har du plockat upp för att liva upp din 4K-filmupplevelse på din helt nya Apple TV? Det skulle vara kul att veta namnet och den kvalitet du gillade i det?

Du kanske också vill titta på dessa inlägg:

 • Bästa Apple TV-väggfästen
 • Så här styr du Apple TV med din iPhone eller iPad
 • Bästa USB-C till HDMI-adaptrar: Vårt val och alternativ
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found