Blogg

Hur man spelar iOS-spel på Apple TV med AirPlay Mirroring

För individer som älskar att spela spel på sina iOS-enheter är det en dröm att ha förmågan att spela dessa spel på en större skärm. För detta, vill du konvertera din iPhone till en spelkonsol?

Du kan snabbt ansluta din iPhone till din Apple TV för att spela iOS-spel på din TV med en widescreen med bättre ljud och bild. Du kan till och med använda den för att visa dina videor, bilder, musik och mer!

Vilka är kraven?

Så vad skulle du kräva? Massor av ledningar och kablar? Uppenbarligen inte! Du behöver bara en andra generationens Apple TV eller senare och en enhet som kör iOS.

Enheten måste stödja Airplay Mirroring, som gjordes tillgängligt i iPhone 4s eller senare, iPad 2 eller senare, första generationens iPad mini eller senare eller femte generationens iPod touch.

Om du tror att du har kraven är du helt enkelt beredd att skicka ditt iOS-spel till din TV.

Så låt oss skicka ljud och video från din iOS-enhet till din TV med Airplay Mirroring. Följ stegen i översikten nedan för att bli ett spelfreak.

Hur man spelar iOS-spel på din TV med AirPlay Mirroring

Steg 1. Anslut din iOS-enhet och din Apple TV till samma WiFi-nätverk.

Steg 2.  Slå på Apple TV.

Steg 3.  Svep från botten av skärmen på din iOS-enhet för att öppna Kontrollcenter.

Steg 4. Tryck på AirPlay-knappen för att välja Apple TV.

Steg 5. Aktivera Mirroring och öppna spelet du vill spela.

Steg 6. Använd din iPad eller iPhone som styrenhet.

Här är det värt att nämna att om ett spel inte stöder AirPlay kommer du inte att kunna se spelet på Apple TV utan bara ljudet. Och också att om du har en långsam WiFi-anslutning kan det finnas en extra fördröjning med AirPlay. Och du måste fortfarande titta på iOS-enheten för att röra vid alla kontroller på skärmen.

Det är allt, kompis! Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found