Blogg

Bästa fotbollsappar för iPhone och iPad 2021

Fotboll är ett globalt fenomen och om du är intresserad av sporten vill du hålla dig uppdaterad med poäng, överföringar och andra händelser så snart de händer. Vilket bättre sätt att stödja ditt favoritlag än att vara på samma sida som dem? Du kanske tycker om att spela sportspel, men om du är en hardcore fotbollsfan, letar du efter ett sätt att hålla dig uppdaterad om matcher som äger rum i den verkliga världen. I den här utgåvan finns det en app för det också, vi tittar på ett urval av de tio bästa fiffiga apparna för iPhone och iPad som hjälper dig att spåra resultat, matchstatistik, se videohöjdpunkter och mycket mer. Läs vidare för att ta reda på det!

1. FIFA World Cup ™ för kvinnor

Låt oss börja med klassikerna. Detta är den officiella FIFA-appen. Den är för närvarande listad i App Store som FIFA World Cup för kvinnor, men den här appen hjälper dig att hålla reda på alla FIFA-pågår. Användare kan välja sitt favoritlag och sedan få uppdateringar om matcher i realtid.

Appen tillåter också användare att följa matcher genom live reporter täckning. Användare kan till och med delta genom att rösta på Player of the Match via appens gränssnitt. VM för kvinnor pågår i Frankrike, och appen har också pedagogiskt innehåll om landet, dess stadioner och städer där matcher pågår.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Premier League - Officiell app

Är du ett fan av British Premier League? Kan du inte vänta med att se hur den senaste Man U-matchningen blev? Premier League officiella app är vad du behöver. Appgränssnittet låter användarna kolla in live matchbloggar, se videohöjdpunkter och till och med hantera ditt dröm Premier League-team. Vad finns det att inte gilla?

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Fotboll - Fotbollsresultat

Som namnet antyder syftar One Football till att vara den enda fotbollsappen du behöver. Även om vi verkligen skulle föreslå att kolla in de andra alternativen i den här listan, är One Football definitivt en heltäckande lösning. Användare har tillgång till uppdaterat multimediainnehåll om minut för minut om sina favoritlag och spelare via fliken Följande i appens gränssnitt. Dessa inkluderar videor och professionella nyhetsrapporter.

One Football innehåller också en TV-guide, så att du kan ta reda på exakt när du kan se ditt favoritlag på storskärmen. För ägare av iPhone 6S och uppåt finns det till och med en innovativ AR-funktion - rikta kameran mot en plan yta så ser du teamet ställa upp där som om de hade kommit in i verkligheten.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. SofaScore livesportresultat

Vi ärligt talat lite avskräckta av namnet på den här appen: Varje gång du öppnar den; du kommer ihåg att du slösar bort de bästa åren i ditt liv med att vegetera. Men bry dig inte om det. Sofascore ger dig live-poänguppdatering och analyser av spelare i realtid. Som med Livescore är Sofascore inte begränsat till bara fotboll: du kan använda den för att se poänguppdateringar för 25 sporter.

Sofascores funktion för värmekarta är särskilt intressant: Användare kan se var exakt på fältet det mesta av åtgärden ägde rum i en given match. Sofascores soffafunktionalitet är också praktisk - du kan ansluta till andra fans och chatta.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. LiveScore

Livescore är inte blyg för vad det erbjuder som en app: Live-poänguppdateringar för dina favoritfotbollsmatcher. Det ger användare uppdateringar i realtid via gränssnittet, och det är anslutet till flöden för alla större ligor. Gränssnittet gör det också möjligt för läsare att läsa sportnyheter och höra kommentarerna.

Livescore sticker ut bland de andra poängspårningsapparna här eftersom det inte bara är fotbollsfokuserat. Du kan använda den för att spåra poäng i någon av dina favoritsporter.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. FlashScores

Flashscores är en annan live poängapp. Dess tonvikt ligger på bred täckning: Den innehåller poänguppdateringar på över 9000 tävlingar runt om i världen, varav 1200 är fotboll.

LiveScore ger användarna ett realtidsmeddelandealternativ - du kan få aviseringar om poäng och straffar och andra höjdpunkter. Flashscores kommentarfunktion för live-text är också praktisk om du inte är på en plats för att höra talade kommentarer: Du kan läsa den istället.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Alla mål

Alla mål är en fotbollsfokuserad poängapp. Det erbjuder liveuppdateringar om matcher i över 400 olika ligor runt om i världen. Gränssnittet gör det möjligt för användare att kolla in laglistor, spelarstatistik, lagstatus och mycket mer.

Videohöjdfunktionen är användbar om du inte har tid att titta på en hel match men inte vill missa höjdpunkterna: Se spännande mål och andra höjdpunkter för toppmatcher, utan fyllmedel däremellan.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Statistikzon

Om du är en fotbollsstatistik är Stats Zone appen för dig! Stats Zones hemlighet är dess integration med Opta-dataflöden, en sportlösning i realtid som professionella team använder för att analysera spelprestanda.

Genom gränssnittet Stats Zone kan användare utvärdera pass, fouls, tacklingar och många fler matchhändelser per match, per lag och per spelare. Matchstatistik finns för ett brett utbud av internationella fotbollsligor så att du har statistik för vem du än söker.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Groundhopper

Hardcore fotbollsfans - som faktiskt går till matcher och hejar på sina favoritlag istället för att titta från sina vardagsrum - har smeknamnet groundhoppers. Denna praktiska app spelar markhoppningsupplevelsen genom att låta dig tävla med andra markhoppare för att besöka de flesta grunderna eller stödja din favoritklubb vid de flesta matcherna.

Appens gränssnitt visar tillgängliga matchplatser med geolokalisering och du kan sedan checka in för matchningar du deltar i.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. BeSoccer

BeSoccer är en poängspårningsapp, men den har laserfokus på fotboll. Dess matchningsval är bredare än några av de andra apparna på den här listan, med stöd för över 40 000 tävlingar runt om i världen.

Appens gränssnitt ger användarna en fullständig, årlig spelkalender och lagstatistik och spelarprofiler uppdaterade i realtid. På samma sätt som Sofascore innehåller BeSoccer en chattfunktionalitet som hjälper dig att hålla kontakten med andra fotbollsfans.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är det för den här utgåvan av Det finns en app för det också. Vill du ha mer uppdaterad sportinformation? Missa aldrig ett tak med vår samling av de bästa sportapparna för Apple Watch.

Du vill ha en snabb blick på:

  • Bästa jobbjaktappar för iPhone och iPad
  • Roliga väderappar för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone- och iPad-spel för förskolebarn
  • Bästa brädspel för iPhone och iPad

Vilken fotbollsapp tyckte du var mest användbar? Dela din feedback med i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found