Blogg

Bästa Apple CarPlay-stereo 2020

Apples CarPlay är din pålitliga copilot eftersom den låter dig använda din iPhone i din bil. Men inte alla bilar är utrustade med en standardfunktion. Även om det finns mer än 500 bilmodeller som stöder CarPlay-funktionen, behöver vissa äldre modeller en bilstereo från tredje part med Apple CarPlay. Om din bil inte har CarPlay kan du utforska den här listan över bästa Apple CarPlay-stereor. Din CarPlay kan utföra flera uppgifter som du skulle ha gjort på din iPhone medan du inte kör. När du är i bilen kan du omedelbart ansluta din iPhone till CarPlay och njuta av att använda iMessage, Siri, Maps, Musikappar, Telefonapp och andra. Du kan styra din iPhone med din röst, en touch eller en twist.

# 1. Pioneer AVH-1300NEX

Pioneer är utan tvekan den bästa Apple CarPlay-stereon i världen. Denna multimedia DVD-mottagare med WVGA-skärm och Apple CarPlay har inbyggd Bluetooth. Anslut snabbt din iPhone och njut av din favoritmusik på Apple Music, Pandora och Spotify.

Pioneer har gjort denna stereo mer avancerad än någonsin med NFX-funktionen, som svarar på dina handen. Ett kraftfullt och intuitivt användargränssnitt med pekskärm är extremt enkelt att använda; du kan anpassa detta användargränssnitt.

USP: Förbättrat användargränssnitt

Kolla in på Amazon

# 2. ATOTO SA102

ATOTO: s digitala bilstereo integrerar sömlöst din iPhone med den inbyggda skärmen och kontrollerna. Du kan enkelt ringa, få tillgång till ditt val av musik, skicka och ta emot meddelanden, navigera med mera - allt detta medan du kör på vägen.

För att göra din körning bekvämare erbjuder ATOTO dig en möjlighet att ansluta fler och fler appar installerade på din iPhone. En av de slående funktionerna ATOTO SA102 är att du kan kontrollera telefonens signalnivå och telefonbatteri.

USP: Kompatibel med rattreglage (SWC)

Kolla in på Amazon

# 3. JVC KW-M740BT

Du kan ansluta denna JVC CarPlay stereo via USB-kabel. En ny funktion är WebLink-kompatibilitet, som är lätt att använda och ger dig kontroll över appar i streck.

För att använda denna stereo behöver du en kompatibel JVC-multimediamottagare, din iPhone och en app som fungerar med WebLink. Det är ditt snabbaste och enklaste sätt att njuta av din iPhone-upplevelse i bilen.

USP: Lätt att använda

Kolla in på Amazon

# 4. Alpine iLX-W650

Alpine Apple CarPlay stereo är känd för sin gruntmonterade chassidesign. Denna digitala mottagare har pekskärms svepkontroller. Den är utformad för att fungera smidigt med Apple CarPlay med dess inbyggda Bluetooth-anslutning.

Dess handsfree-kontroll ger dig åtkomst till dina iPhone-appar med din röst. Du kan komma åt dina musikappar som Pandora och Spotify, förutom standard Apple Music på iOS-enheter.

USP: Gruntmonterat chassi designat

Kolla in på Amazon

# 5. Planet Audio PCP9800A

Det är en multimediaspelare med dubbla mekanismer från Planet Audio. Du kan ansluta din iPhone via USB eller Bluetooth och sedan styra din smartphone via pekskärmen på Planet Audio CarPlay stereo. Förutom din iPhone kan du också ansluta din MP3-spelare till ljudutgången via Aux-ingången.

Ingången på bakre kameran hjälper dig att parkera din bil säkert på en överbelastad parkeringsplats. När du sätter din bil i backväxel slås enheten på automatiskt och växlar på skärmen för att visa vad kameran ser.

USP: Aux-ingång

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Avslutar…

En CarPlay-stereo hjälper dig att hålla fokus medan du kör ditt fordon. Det finns tre sätt att styra din iPhone: Siri, Touch och knoppar och kontroller.

Relaterade inlägg:

  • Hur man använder Stör ej när du kör på iPhone
  • Så här stoppar du iPhone från att automatiskt spela musik i bilen
  • Bästa bilfästen för iPhone Xs, iPhone XR och iPhone Xs Max
  • Bästa trådlösa laddare för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR

Vilken Apple CarPlay-stereo vill du köpa från listan ovan? Dela din feedback med oss ​​i kommentarrutan.